die_happy
Zainteresovan član
- Poruka
- 347
Devilish Dog:Da li su vam Yulia i Lena sexy? Ako jesu koja je vise?
Imaju li ova dva pitanja veze sa muzikom???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devilish Dog:Da li su vam Yulia i Lena sexy? Ako jesu koja je vise?
) Inace, slucam ih kada se napijem
Tada mi jedino prijaju.
....eminem je samo dobar biznis men...ne vidim sto neko ne pokusa da ubije bill gatesa?...jel ovja glupi windows nista ne valja
)...salim se
...
....mislim da bi trebalo osnovati anti-War, anti-AIDS, anti-Drugs ili neka slicna udruzanje...a ne nesto kao sto je anti-ashante ili anti-bilo sta vezano za odredjenog izvodjaca...ako vec mislis da dobijes nesto time onda napravi anti-RAP udruzenje pa jebi sve repere ,a ne jednog.... Corey jako me razocaravas
...misli tom glavom malo....
)... 
...ali nekako sam primetio da se ribe mnogo primaju na peperse//pa me bas zanima zasto je to tako?

skrbina:Die_happy mozda da ih slusas malo duze i da razmislis o tekstovima verovatno bi imao|la drugacije misljenje.Ne treba da gledas samo poslednji album vec i prethodne radove.A bolje i da imaju tralala tekstove nego da kao ostali pricaju stvari kao: ubite se deco zivot nema smisla.

Kurt Cobain:ja sam punk i offspring slushao u osnovnoj, i mislim da je SMASHbolji jer je americana vishe komercijala!
skrbina:Die_happy mozda da ih slusas malo duze i da razmislis o tekstovima verovatno bi imao|la drugacije misljenje.Ne treba da gledas samo poslednji album vec i prethodne radove.A bolje i da imaju tralala tekstove nego da kao ostali pricaju stvari kao: ubite se deco zivot nema smisla.
Kill all the Sminem!!!!!!:}}}}Jimi:Racunajte na mene.......mozda cemo uspeti da potamanimo i istrebimo ove glupe repere....
Puno pozdrava JIMI
DeepPurple:sandrine:Mrzim kada ljudi prave glupsti samo da bi privukli paznju!!!!!!!!!!!!!!
E pa, sandrine, na to se svodi danasnja muzicka scena, i upravo to je merilo kvaliteta - glupiranje i poziranje.