ima li hopera????

ljudi sta se primate:)....eminem je samo dobar biznis men...ne vidim sto neko ne pokusa da ubije bill gatesa?...jel ovja glupi windows nista ne valja:))...salim se :)...
ja sam protiv toga da se pljuju ljudi koji rade:)....mislim da bi trebalo osnovati anti-War, anti-AIDS, anti-Drugs ili neka slicna udruzanje...a ne nesto kao sto je anti-ashante ili anti-bilo sta vezano za odredjenog izvodjaca...ako vec mislis da dobijes nesto time onda napravi anti-RAP udruzenje pa jebi sve repere ,a ne jednog.... Corey jako me razocaravas:)...misli tom glavom malo....:))...

peace:)

na mene je najveci uticaj imao rok kojim me zarazio sopstveni calac. on me izvuikao iz sranja komercijalne muzike. secam se da sam pre slusala mtv i slicno. strasno! i jednog dana cale mi je pustio led zeppelin i ja sam nasla ljubav mog zivota. zatim sam presla na hendrixa joplin uriah heep humble pie morisson deep purple itd.
dalje sam pocela da slusam punk koji i dalje volim i koji me je naucio da izrazim neke stvari koje sam dotad cuvala u sebi
ps
pozdrav jimi: i ja imam isto samo 13 godina al znam sta je muzika

Die_happy mozda da ih slusas malo duze i da razmislis o tekstovima verovatno bi imao|la drugacije misljenje.Ne treba da gledas samo poslednji album vec i prethodne radove.A bolje i da imaju tralala tekstove nego da kao ostali pricaju stvari kao: ubite se deco zivot nema smisla.

skrbina:
Die_happy mozda da ih slusas malo duze i da razmislis o tekstovima verovatno bi imao|la drugacije misljenje.Ne treba da gledas samo poslednji album vec i prethodne radove.A bolje i da imaju tralala tekstove nego da kao ostali pricaju stvari kao: ubite se deco zivot nema smisla.

A shto i da ne govore ubite se deco?!?!?!? Ako neko hoce da se ubije moze to da uradi i bez muzike :)
p0z

skrbina:

Ja i gledam na sve njihove radove i ne dopadaju mi se. Aj Vozdra!

Da li mislite da muzika utice na stil zivota? U smislu, da li sponzoruse slusaju svoju muziku, da li mafijasi imaju svoju, intelektualci,...
Ako je odgovor DA, sta mislite da li oni uzivaju u muzici koja je "stanjem stvari" predvidjena za njih ili je slusaju zato sto se to od njih ocekuje?

Back