ima li hopera????

die_happy:
Keeper:
eto vidis courtney sad si glavna riba ovde :lol:
svidjas se i zenskima :wink: hehehehhe. sala mala.
nego, vidis, lepo sam ti ja juce rekao ..... a ti htela da smanjim sliku, ccccc ..... :lol:

e Keeper, ja sam uvek bila i bicu okrenuta muskom polu...ovo tek da ne dodje do neke zabune... :P

ma znam ja, al' volis ti i zenske cisto onako ... "drugarski" i tako to ... znas kako se curice uvek drze za ruku i te fore hehehehhehe. ja bas to volim :oops: bueeehehehhehehehehhe.
ma salim se ja, die_happy :wink:

15.novembra 2003 god. sa pocetkom u 22:00 h odrzace se prvi metal koncert u krusevcu.
Sviraju:
Amon Din(Valjevo)
Interfector(Banja Luka)

Club KcK(Index)

cena karte 120.din
Za sve informacije pitati org. ili ti mene :)
frubiks@yahoo.com

Pa adje ko moze neka dodje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Treba mi ljudi meni i drugu jer org. pa da ne budemo u minusu!!!
Poz.
Svim metalcimA!!!

Anonymous:
15.novembra 2003 god. sa pocetkom u 22:00 h odrzace se prvi metal koncert u krusevcu.
Sviraju:
Amon Din(Valjevo)
Interfector(Banja Luka)

Club KcK(Index)

cena karte 120.din
Za sve informacije pitati org. ili ti mene :)
frubiks@yahoo.com

Pa adje ko moze neka dodje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Treba mi ljudi meni i drugu jer org. pa da ne budemo u minusu!!!
Poz.
Svim metalcimA!!!
:shock: Oi,ne se-ri da vam dolazi Interfector! Ocu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry:

Ne lazem [mislim da je ovako lepshe, zar ne] jer sam ja organizator mrzi me da se logujem Frubi mi je ime odnosno nadimak ili branko ako ocesh mada me svi znaju kao frubi....\
Ne lazem idi na www.interfector.tk pa cesh videti dole u uglu da pise koncerti i pise 15.novembar krusevac....
I ja i ortak ih dovodimo licno kod mene kuci ce da spavaju i alkoholisu se zajedno samnom L:)))
Ajde dodji sta ti fali...
Za sve info. rekao sam ti frubiks@yahoo.com
Poz.

Anonymous:
Ne serem jer sam ja organizator mrzi me da se logujem Frubi mi je ime odnosno nadimak ili branko ako ocesh mada me svi znaju kao frubi....\
Ne serem idi na www.interfector.tk pa cesh videti dole u uglu da pise koncerti i pise 15.novembar krusevac....
I ja i ortak ih dovodimo licno kod mene kuci ce da spavaju i alkoholisu se zajedno samnom L:)))
Ajde dodji sta ti fali...
Za sve info. rekao sam ti frubiks@yahoo.com
Poz.
Frubi? Frubi za spotove? :oops: Pa,kako me se nikad ne setis? It is I Courtney (iliti Milica,secas se,ona sto nije znala da li ces joj ono narezati na diskove,pa si joj se ti smejao... :lol: )

Crazy Horse:
A, da, za Nocturnu nesto. Verovatno nikada nisu cula za Neil Young-a, pa ti Crazy Horse deluje glupo i besmisleno. Nisi ti kriva, verovatno ti je draza metal klasika.
Ma najbolje! A ni ti onda za Apocalypticu (pa ti zvuči bolesno i neinventivno)! :lol: :lol: :twisted:
A inventivno je Crazy Horse! Wow, kakva kreativnost! :lol:
Slušaj ti batice malo metal klasiku. Ako te to ne produhovi, stvarno ne znam šta će.

mortishaaa:
Courtney:
Keeper:
mortishaaa:

ne obaziri se na Fuhrera, skenjan je jer niko ne dolazi kad on dodje pa se smara. najbolje bi mu bilo da se dogovori s nekim (courtney :roll: :lol: ) kad da dolaze .....
Oooooo,jadni dragi Fuhrer...samo ne kapiram da li je Feurerr isto sto i Fuhrer... :roll: :?:
koliko sam ja shvatila, isto je 8)
:shock:
Nije prvo sam pogrsio nije furerr nego Führer.

Back