Keeper:
Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
mortishaaa:
NE MRZIM!!!

nego ne volim nesto posebno.. ja sam vise u power stilu :wink:
Black ti je daleko najbolji Metal pravac. Ali dobro ukusi su razliciti.
TRASH TRASH TRASH I SAMO TRASH!
Mislis BLACK BLACK BLACK I SAMO BLACK!
Hm...ne!

TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH....hm,pomenuh li TRASH!!!!!!!!!!???
black ili trash? ajd' jos neko da mi objasni razliku .... black je crni metal a trash je djubre metal ???
Oi,bre Keeper! :x Pa,ovako,trash je muzika koja je sama po sebi teska,energicna,koja ima najlepse rifove (Metallica-Master of puppets)...trash bi trebalo da se bavi socijalnim temama (rat,droga,nemastina...)mada i on neretko zalazi u satanizam

E,a black je muzika koja je cisto izivljavanje (muzika iz pakla,tako pojedini pokusavaju da je predstave).Znaci,samo poslusas one bubnjeve i

:shock: Jos jedna jako glupa stvar kod blacka je to bezrazlozno uplitanje satanizma u sve,jer mogu ciste savesti da tvrdim da 80% tih bendova pominje SATANU zbog napaljenih klinaca koji ce slusati bilo sta ciji tekst ide otprilike :"Satan's arrival is close...he will apper...hell will come on Earth...we're all going to die..." i sl. E,sad necu da ispadne da ja mrzim black posto je to daleko od istine,ali mi se jednostavno smuci kad vidim sve te corpse-paintove,pentagrame,obrnute krstove...i to sve samo da bi se dokazalo da pripadas necemu. Muzika je sama po sebi lepa,ali sve gore navedeno je unistava...I jos nesto: Ja sam,nazalost,naucila da na satanizam gledam samo kao na drugu religiju,tako da nemam nista protiv satanista (pola ljudi sa kojima se druzim i koje volim su izabrali taj put

),jedino sta mogu da se nadam je da ce ih to proci i da ce shvatiti...

mada,tome nije mesto ovde...
Ma,sve u svemu TRASH RULES!