ima li hopera????

Christina ima mnogo bolji glas!Svi su do sada provalili da je Britney netalentovana glupaca
koja ne ume da peva :roll:

da slazem se sa tobom christina super peva,britney je stvarno fuj. bas joj je bez veze onaj spot sa madonnom :x

he he sve je moguce pa i ova trula kombinacija...cak veza moze da potraje i vise od dva dana nikad se ne zna,ako imaju nesto zajednicko(?) onda...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: e ovo vec gubi smisao
aj pozdrav

. . .:
Courtney:
.MEAN MACHINE.:
ma kakav Kit Ricards,njega da zovnes pa da ti rikne na gajbi :D
slusaj Courtney,nemoj da ti padne na pamet da odes kod njega ima da se naljutim :D
Ma,necu...sto bih ja tebe ljutila? :lol: Nego,kazes slika,a? Dobro,objasnite mi kako se stavlja slika u profil i... :lol: :lol: :lol:
A kakve veze sve to ima sa Cruachan-om?
Vidis odose mi sa teme.. mene nema i oni mi je upropastise.. :evil: :evil:
:D

Courtney:
Keeper:
Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
mortishaaa:
NE MRZIM!!! :lol: :lol: nego ne volim nesto posebno.. ja sam vise u power stilu :wink:
Black ti je daleko najbolji Metal pravac. Ali dobro ukusi su razliciti.
TRASH TRASH TRASH I SAMO TRASH! :lol: :lol: :lol:
Mislis BLACK BLACK BLACK I SAMO BLACK!
Hm...ne! :lol: TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH TRASH....hm,pomenuh li TRASH!!!!!!!!!!??? :D

black ili trash? ajd' jos neko da mi objasni razliku .... black je crni metal a trash je djubre metal ??? :roll: :lol:
Oi,bre Keeper! :x Pa,ovako,trash je muzika koja je sama po sebi teska,energicna,koja ima najlepse rifove (Metallica-Master of puppets)...trash bi trebalo da se bavi socijalnim temama (rat,droga,nemastina...)mada i on neretko zalazi u satanizam :( E,a black je muzika koja je cisto izivljavanje (muzika iz pakla,tako pojedini pokusavaju da je predstave).Znaci,samo poslusas one bubnjeve i :arrow: :shock: Jos jedna jako glupa stvar kod blacka je to bezrazlozno uplitanje satanizma u sve,jer mogu ciste savesti da tvrdim da 80% tih bendova pominje SATANU zbog napaljenih klinaca koji ce slusati bilo sta ciji tekst ide otprilike :"Satan's arrival is close...he will apper...hell will come on Earth...we're all going to die..." i sl. E,sad necu da ispadne da ja mrzim black posto je to daleko od istine,ali mi se jednostavno smuci kad vidim sve te corpse-paintove,pentagrame,obrnute krstove...i to sve samo da bi se dokazalo da pripadas necemu. Muzika je sama po sebi lepa,ali sve gore navedeno je unistava...I jos nesto: Ja sam,nazalost,naucila da na satanizam gledam samo kao na drugu religiju,tako da nemam nista protiv satanista (pola ljudi sa kojima se druzim i koje volim su izabrali taj put :cry: ),jedino sta mogu da se nadam je da ce ih to proci i da ce shvatiti... :cry: mada,tome nije mesto ovde...

Ma,sve u svemu TRASH RULES! :D
Draga moja, ti nisi upucena Satana je vec na zemlji!! :lol: 8)

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Ne znate sta je pirke.. :shock: :x eh, eh.. decice moja.. :D naucicete kad porastete :wink:
Salim se!! :lol:
PIRKE = PIROCANAC (bez uvrede ako ima pirocanaca, ali se mi tako zaje8bavamo u skoli) :roll:

eeeeeeh, ne idemo svi u tvoju skolicu :roll: :wink:
pa da.. jer ste vi pri cistoj svesti upisivali skole!! :lol: :lol: :lol: :cry:

... da sam ja pri cistoj svesti bio upisao bih gradjevinsku a ne onu sugavu umetnichku, sad na faxu blage veze nemam sa dosta stvari al' vazno je da znam sam postao umetnicharac :cry:

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Ne znate sta je pirke.. :shock: :x eh, eh.. decice moja.. :D naucicete kad porastete :wink:
PIRKE = PIROCANAC (bez uvrede ako ima pirocanaca, ali se mi tako zaje8bavamo u skoli) :roll:

... da sam ja pri cistoj svesti bio upisao bih gradjevinsku a ne onu sugavu umetnichku, sad na faxu blage veze nemam sa dosta stvari al' vazno je da znam sam postao umetnicharac :cry:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:

tako je bolje.. kad ti ja kazem.. :wink:

Back