Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.162
MEAN MACHINE, znas koja je fora? ..... Furrer ti pricha o ozbiljnom bendu. podrazumeva se da vi sto reprodukujete tudje pesme mozete individualno kod kuce da uvezbavate svoje deonice, skidate do besvesti, onda se okupite, brzo uklopite i to je to. moze sve da se pozajmi, nije frka.
ali ako oces ozbiljan bend koji svira svoje stvari, e tu ti treba prostor koji ce biti non-stop tvoj ... treba ti non-stop tvoja oprema. a to je skupo. i takav bend satima zajedno svira, naprave 5-6 dobrih pesama godishnje i tako i treba.
a vi sto pichite tudje furke vama ni studio ne treba, sta ce vam, ko da cete snimati. negde u garazi dve-tri probe po pola sata i zreli ste za svirku.
to je ono sto ja zovem instant-bend ..... a on se razlikuje mnogo od pravog benda ...... mislim, da ti samo pricham kakav ovde ima bend koji odrzava probe do besvesti, danima, i zato zvuche ..... neverovatno.
ali ako oces ozbiljan bend koji svira svoje stvari, e tu ti treba prostor koji ce biti non-stop tvoj ... treba ti non-stop tvoja oprema. a to je skupo. i takav bend satima zajedno svira, naprave 5-6 dobrih pesama godishnje i tako i treba.
a vi sto pichite tudje furke vama ni studio ne treba, sta ce vam, ko da cete snimati. negde u garazi dve-tri probe po pola sata i zreli ste za svirku.
to je ono sto ja zovem instant-bend ..... a on se razlikuje mnogo od pravog benda ...... mislim, da ti samo pricham kakav ovde ima bend koji odrzava probe do besvesti, danima, i zato zvuche ..... neverovatno.

Jedino shto mi pada na pamet...je Maja????U svakom sluchaju u sredu me cimni na horu
Cestitam!!! 
Opet bi dosle tu gde jesu, jer za drugo nisu. Svako ima svoje mesto i ne treba da ga promasi (ovo je jedna od malobrojnih pametnih svari koju su smislili bezzemljasi).
ops: .