ima li hopera????

MEAN MACHINE, znas koja je fora? ..... Furrer ti pricha o ozbiljnom bendu. podrazumeva se da vi sto reprodukujete tudje pesme mozete individualno kod kuce da uvezbavate svoje deonice, skidate do besvesti, onda se okupite, brzo uklopite i to je to. moze sve da se pozajmi, nije frka.
ali ako oces ozbiljan bend koji svira svoje stvari, e tu ti treba prostor koji ce biti non-stop tvoj ... treba ti non-stop tvoja oprema. a to je skupo. i takav bend satima zajedno svira, naprave 5-6 dobrih pesama godishnje i tako i treba.

a vi sto pichite tudje furke vama ni studio ne treba, sta ce vam, ko da cete snimati. negde u garazi dve-tri probe po pola sata i zreli ste za svirku.
to je ono sto ja zovem instant-bend ..... a on se razlikuje mnogo od pravog benda ...... mislim, da ti samo pricham kakav ovde ima bend koji odrzava probe do besvesti, danima, i zato zvuche ..... neverovatno.

absonic:
Koliko bi kostalo osnivanje benda?
Uzmimo u obzir da planiram da mi bend bude ko "bjelo dugme":
Koliko mi clanova treba?
Koji instrumenti?
Ja sam mislio ovako:
1.Ja glas i elektrik gitrra(imamo)
2.Moj dtug bas(imamo)
3.Drugi drug klavir(nemamo)
4.Jos drug bubnjevi(nemamo)
Ono sto nemamo plus izdavanje ploce,pa koncert....
Koliko bi kostalo i kakav imidz bi trebalo da imamo..
Ajde rokeri da vas cujemo...
Predlozite i neko ime

Treba ti 5 clanova:Zoran Redzic,Vlado Pravdic,Zeljko Bebek,Goran Bregovic i pokojni Ipe Ivandic.
PS. Za pare se ne sekiraj.

heh. pa da ...
a absonic, osnivach ove teme, ochito zeli bas ono preko noci ........ moj savet mu je da ode u City records, oni ce ih nasminkati, dati im opremu, marina tucakovic nek im pishe textove, nek zbrchkaju dva-tri akorda i eto pesme, samo da su lepi da ih desetogodisnjakinje vole i eto im i para i ploche

Sto se mene tice obe se nakaradno oblace i cesce su svucene nego obucene ali
mislim da Christina ima mnogo bolji glas!Svi su do sada provalili da je Britney netalentovana glupaca
koja ne ume da peva :roll:
A STA VI MISLITE :?:

Nemojte tako ljudi svako zaradjuje svoj hleb na drugi nacin! :? Da sad ukinemo njima dvema njhov posao, sta bi one jadne radile? :? Pevale na ibarskoj magistrali? :lol: Opet bi dosle tu gde jesu, jer za drugo nisu. Svako ima svoje mesto i ne treba da ga promasi (ovo je jedna od malobrojnih pametnih svari koju su smislili bezzemljasi).

Keeper:
Furerr:
Keeper:
on sigurno misli da je rege cool :twisted:
:twisted: Ne ja nislim da je "Gruvie" (ako sam lepo napisao) :oops: .

sedi jedan :twisted:

GROOVIE
clever.gif

Ajd sad jedan. :(

Pogodilo me ono za depresiju, pa sam morao da se ukljucim u raspravu! Nije da sam ja neki depresivni lik, ali rok i pogotovo bluz ne bi bili tu gde jesu bez poneke depresivne stvari. Nista lepse nego popiti zestinu i odvrnuti Tom Waits-a, naravno jednom u dva-tri meseca :)A sta tek reci za Leonarda Cohen-a, jeste da je cista depresija, ali je sjajan.

Meni "Like a Hurricane" u unplugged verziji sa sve crkvenim orguljama zvuci totalno ludo. Ne samo ta pesma vec citav album. Malo promene nikom nije skodilo, pa ni Neil-u. Eto
:D :D :D

Branko Kockica fan:
Pogodilo me ono za depresiju, pa sam morao da se ukljucim u raspravu! Nije da sam ja neki depresivni lik, ali rok i pogotovo bluz ne bi bili tu gde jesu bez poneke depresivne stvari. Nista lepse nego popiti zestinu i odvrnuti Tom Waits-a, naravno jednom u dva-tri meseca :)A sta tek reci za Leonarda Cohen-a, jeste da je cista depresija, ali je sjajan.

Meni "Like a Hurricane" u unplugged verziji sa sve crkvenim orguljama zvuci totalno ludo. Ne samo ta pesma vec citav album. Malo promene nikom nije skodilo, pa ni Neil-u. Eto
:D :D :D

hehheh. alkohol + blues = loodilo :lol:
i to jos ako ti sviras ....... nasnimis pratnju, gucnes malo i onda ....... cisti blues 8)
steta sto nemam vise vremena za to. moracu jednom i da odlepim ......

a sto Neil-ovih promena tice, imao ih je on .... :lol:

lily_3:
Sto se mene tice obe se nakaradno oblace i cesce su svucene nego obucene ali
mislim da Christina ima mnogo bolji glas!Svi su do sada provalili da je Britney netalentovana glupaca
koja ne ume da peva :roll:
A STA VI MISLITE :?:

DaRa BuBaMaRa, pali brate narodnjaci su zakon!! :shock: :shock: :shock:

Back