ima li hopera????

Pet godina trazim snimak jedne pesme i nikako da je nadjem. Pesma je posvecena zemljotresu u Skopju 1963 godine i zove se "Pesna za Skopje" koju je odpevao Nikola Badev a tekst i muziku su pisala Braca Bajic. Ako neko ima bilo kakvu informaciju gde bi mogao naci ovaj snimak neka se javi. Svaka pomoc je dobro dosla. Hvala

Potpuno se slazem sa CobRa-SiC-om (ili kako vec)...Ako stvarno uzivas u slusanju metala,sta te briga da li ceti drugi ljudi poverovati da si metalka...Ja sam metalka,nosim martinke i oblacim se u crno,ali ne da bi svi videli da sam metalka,vec zato sto mi taj stil potpuno odgovara i mnogo mi se svidj...Ako se tebi ne svidja,ne moras se tako oblaciti...Uzivaj u svemu.Muzici koju slusas,odeci koju nosis...Svemu... :wink: :wink: :wink:
Vazno je da si metalka u dusi..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

sta sad ovo treba da znaci :?
nisam u fazonu da serem ljudima zbog otvaranja tema, to ostavljam ljudima nadleznim za to, ali ovo mi je bas bzvz....sad svi treba da ti govorimo da te bas briga za druge da je vazno to kakva si u stvari....zar ne znas vec to? ili jednostavno pokusavas da nam naznacis da si ti zaboga metalka i da ti ne pripisujemo ne znam ni ja sta...i kakve to veze ima kako se oblacis narocito ovde na forumu....
pozdrav....
be what u wanna be

vampire_lover_9:
Potpuno se slazem sa CobRa-SiC-om (ili kako vec)...Ako stvarno uzivas u slusanju metala,sta te briga da li ceti drugi ljudi poverovati da si metalka...Ja sam metalka,nosim martinke i oblacim se u crno,ali ne da bi svi videli da sam metalka,vec zato sto mi taj stil potpuno odgovara i mnogo mi se svidj...Ako se tebi ne svidja,ne moras se tako oblaciti...Uzivaj u svemu.Muzici koju slusas,odeci koju nosis...Svemu... :wink: :wink: :wink:
Vazno je da si metalka u dusi..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

'SicKness' :twisted:

hm,...mislim da ima ova tema, al okej...ja gotivim pesmu, mnogo je bolja od my band i oz 40, zanimljiv zaista text, i lepo su oni to samokriticni pokazali jer zaista jeste tacno da je em poznatiji i od Bizara i prufa....ma do yaya pesma...otkidam na refren

Mike girl:
Moram li da nosim martinke,dark maJice,da budem nafrakana i delujem kao narkos da bih svima rekla da sam metalca?Ili je samo dovoljno to shto slusham takvu muziku,a oblachim se opushteno...NE FANCY,samo opushteno...
Naravno da ne. Potpuno te razumem. Par godina slusam metal, ali nisam zbog toga promenila stil oblacenja. Sve zavisi od ukusa. Neki se oblace kao metalci, a ustvari nisu to vec samo zele da budu primeceni. Sasvim je dovoljno sto slusas metal. Samo napred. :D

ma mike vec zna kako ja to kazem....neke su ku*ve ma kako god izgledale kao neke anjzesce metalke,. to se vidi po faci, a neki imaju kako ja to zovem "metalsku facu" sto ja bas gotivim....ali naravno majice su mi bas gotivne, a i starke..
al ipak ja volim kada neko ne deluje preterano ukoceno i da deluje prijateljski...kao nas novi drug metalacCCC
axaxax-mike znas

Ernesto_Che:
sta sad ovo treba da znaci :?
nisam u fazonu da serem ljudima zbog otvaranja tema, to ostavljam ljudima nadleznim za to, ali ovo mi je bas bzvz....sad svi treba da ti govorimo da te bas briga za druge da je vazno to kakva si u stvari....zar ne znas vec to? ili jednostavno pokusavas da nam naznacis da si ti zaboga metalka i da ti ne pripisujemo ne znam ni ja sta...i kakve to veze ima kako se oblacis narocito ovde na forumu....
pozdrav....
be what u wanna be

Hoces da kazes da nema onih koji zamisljau da su neke face samo zato sto "slusaju" metal i da oni najvise ***** o tome ko je metalac a ko ne i to gledaju po oblacenju???

Mike girl:
Moram li da nosim martinke,dark maJice,da budem nafrakana i delujem kao narkos da bih svima rekla da sam metalca?Ili je samo dovoljno to shto slusham takvu muziku,a oblachim se opushteno...NE FANCY,samo opushteno...
Najbolje ti je da postanes robot i onda niko nece moci da ti kaze da nisi metalka. Ima da budes ne samo metalka nego i elektricarka! Pa sad ti vidi, dva u jednom!

:)
Super pitanje..:):)
Jedino sto morash da radish je da jedesh,umresh i idesh u klonju...Ostalo je slobodan izbor...
Kada si mladji,sa slusanjem konkretno metala ide i taj stil oblacenja ( vecini slucajeva)--majce,martinke(nekad su martinke nosili samo punkeri i skinsi dok su metalci nosili duboke patike narocito legendarne Pumine )pa nitne,pa ovo, pa (opet nekad--lastex pantalone :) ) texas prsluci sa prishivacima bla bla...
I onda jednog dana sve to promenish, pocnesh drugacije da se oblacish ali ti si u stvari i dalje metalac...Naravno,ako ostanesh pri tome da slusash metal bla bla bla...

Back