to je fora////jagodica:de se prodaju paprike na bulevaru :?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je fora////jagodica:de se prodaju paprike na bulevaru :?
Chester girl:a braco bre, mike i ja ne volimo imena da nam spomenes.......auuuuu kada vidi
vampire_lover_9:Potpuno se slazem sa CobRa-SiC-om (ili kako vec)...Ako stvarno uzivas u slusanju metala,sta te briga da li ceti drugi ljudi poverovati da si metalka...Ja sam metalka,nosim martinke i oblacim se u crno,ali ne da bi svi videli da sam metalka,vec zato sto mi taj stil potpuno odgovara i mnogo mi se svidj...Ako se tebi ne svidja,ne moras se tako oblaciti...Uzivaj u svemu.Muzici koju slusas,odeci koju nosis...Svemu... :wink: :wink: :wink:
Vazno je da si metalka u dusi..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Naravno da ne. Potpuno te razumem. Par godina slusam metal, ali nisam zbog toga promenila stil oblacenja. Sve zavisi od ukusa. Neki se oblace kao metalci, a ustvari nisu to vec samo zele da budu primeceni. Sasvim je dovoljno sto slusas metal. Samo napred.Mike girl:Moram li da nosim martinke,dark maJice,da budem nafrakana i delujem kao narkos da bih svima rekla da sam metalca?Ili je samo dovoljno to shto slusham takvu muziku,a oblachim se opushteno...NE FANCY,samo opushteno...
Ernesto_Che:sta sad ovo treba da znaci :?
nisam u fazonu da serem ljudima zbog otvaranja tema, to ostavljam ljudima nadleznim za to, ali ovo mi je bas bzvz....sad svi treba da ti govorimo da te bas briga za druge da je vazno to kakva si u stvari....zar ne znas vec to? ili jednostavno pokusavas da nam naznacis da si ti zaboga metalka i da ti ne pripisujemo ne znam ni ja sta...i kakve to veze ima kako se oblacis narocito ovde na forumu....
pozdrav....
be what u wanna be
Najbolje ti je da postanes robot i onda niko nece moci da ti kaze da nisi metalka. Ima da budes ne samo metalka nego i elektricarka! Pa sad ti vidi, dva u jednom!Mike girl:Moram li da nosim martinke,dark maJice,da budem nafrakana i delujem kao narkos da bih svima rekla da sam metalca?Ili je samo dovoljno to shto slusham takvu muziku,a oblachim se opushteno...NE FANCY,samo opushteno...