guitarrr_babe
Domaćin
- Poruka
- 4.381
bjork - joga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ctpax:NIRVANA je "s.r.a.n.j.e".... Muzika za budale i narkomena... Ne znam kako tako nesto mozet da slusate... Vi ne znate sta je prava muzika... Koliko su vam samo nato-fasisti isprali mozak... Bopocnite da slusate pravu muziku, uklkucite TV i okrenite Pink...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Ceca rocks !!!!!!!!!!!!!!![]()
Pre bih rekla da ti neznas sta je dobra muzika.Stoja...FUJ!!!Nsisim:britni je bezveze. nema ni neki glas, a i pesme su joj dosadne.
znaci moram da se selim :shock:. . .:mortishaaa:eh da ja imam takvog batu. . .:Dabome da joj ispunjavam! Redovno joj dolazim u goste na dva meseca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) :wink: 8)
Evo ako hoces ja cu ti biti takav bataSamo moras da zivis u nekoj stranjskoj zemlji
![]()
a kako nisi. . .:A za kaj sam pa sad materijalista?mortishaaa::wink: (za zub). . .:Opet ga nije zvala, ali na srecu i zub me je prosao tako da mi se da oprostiti joj (uglavnbom zbog Colonie) :wink:
materijalisto
@Wild_child izvini ako ti kvarimo temuops:
![]()

STOYU NEMOJ DA MI DIRAS!!!!!!!! ove ostale kako hoces :wink:voodoo dol:Ko kaze da Nirvanu slusaju samo narkomani?!Za mene je sve sa Pinka *!Sva domaca muzika...Pre bih rekla da ti neznas sta je dobra muzika.Stoja...FUJ!!!
sta sve necu saznati.. :shock: nisam znala ni da ti ovo slusasbleach:hm...
mom raspolozenu sada odgovara pesma The Tale That Wasn't Right od Halloween-a 8)
... Here I stand all alone, have my mind turned to stone, have my heart filled out with ice, to avoid its breaking twice...

mortishaaa:STOYU NEMOJ DA MI DIRAS!!!!!!!! ove ostale kako hoces :wink:voodoo dol:Ko kaze da Nirvanu slusaju samo narkomani?!Za mene je sve sa Pinka *!Sva domaca muzika...Pre bih rekla da ti neznas sta je dobra muzika.Stoja...FUJ!!!
pa samo narkomani slusaju tu muziku.. samo oni mogu da je podnesu

Pa kad tako hocesmortishaaa:znaci moram da se selim :shock:. . .:mortishaaa:eh da ja imam takvog batu. . .:Dabome da joj ispunjavam! Redovno joj dolazim u goste na dva meseca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) :wink: 8)
Evo ako hoces ja cu ti biti takav bataSamo moras da zivis u nekoj stranjskoj zemlji
![]()
OK :wink: bato![]()

Pa i nisammortishaaa:a kako nisi. . .:A za kaj sam pa sad materijalista?mortishaaa::wink: (za zub). . .:Opet ga nije zvala, ali na srecu i zub me je prosao tako da mi se da oprostiti joj (uglavnbom zbog Colonie) :wink:
materijalisto
@Wild_child izvini ako ti kvarimo temuops:
![]()
![]()
![]()

pa slusam balade :wink: 8)mortishaaa:sta sve necu saznati.. :shock: nisam znala ni da ti ovo slusasbleach:hm...
mom raspolozenu sada odgovara pesma The Tale That Wasn't Right od Halloween-a 8)
... Here I stand all alone, have my mind turned to stone, have my heart filled out with ice, to avoid its breaking twice...:shock: dobar izbor.. ali zasto :?
![]()
cesto sam u tom raspolozenju... da mi ta pesma odgovara 8) nocu, posebno 8)
ops: da li mi neko moze napisati tekst te pjesme?sweet_A:ja više volim Skale od Budve...ali ona Goca Tržan mi je bila tako smešna to je čudoTu kao nešto ona uzima mikrofon, zahvaljuje se publici
![]()
Izgleda da je mislila da će svi biti oduševljeni njome...A kada su je prikazivali na video bimu, koji se đavo krstila? Baš je nekulturna
:wink: mislim,"haljina".Mike girl:E drushtvo imam jednu dobru informaciju o koncertu,ali loshu za fanove P!NK.
Dobro sam informisana o ozvuchenju i scenografiji ovako...
Ozvucvhenje komplet stize iz Novog Sada,mali deo scenografije donose oni sa turneje,ali ostatak je produkcija Srbija i mogucnost...To sve P!NK ide u korist...kako ne bi otishao veliki troshak.Zato je karta i jeftina 1000 din.Kostimografija same pevachice je SH klase,sumnjam da ce se presvlachiti.
Tako da ja ne kupujem kartu...A i jasno mi je zashto sporo idu...
Veruj te mi ovo je tachno.Ko ide na koncert uverice se i sam.
Obaveshtena sam od Ganeta pecikoze,mnogo bendova i samog caleta...koji je muzichar![]()
Ama bwe nemam ja nishta protiv da idem...I strawa je shto dolazi,stojim iza toga da treba otici na takav koncert.I ja sam zelela da idem i radovala se...ali znam da ce biti ovako.I da kupim kartu i budem u nekom poslednjem redu gde se nishta nece videti i chuti,neka hvala.samo samz elela da upozorim one,koji mnogo ochekuju.Da ne bude posle pljuvanja i razocharenja. 8)Groucho Marx:Mike girl:E drushtvo imam jednu dobru informaciju o koncertu,ali loshu za fanove P!NK.
Dobro sam informisana o ozvuchenju i scenografiji ovako...
Ozvucvhenje komplet stize iz Novog Sada,mali deo scenografije donose oni sa turneje,ali ostatak je produkcija Srbija i mogucnost...To sve P!NK ide u korist...kako ne bi otishao veliki troshak.Zato je karta i jeftina 1000 din.Kostimografija same pevachice je SH klase,sumnjam da ce se presvlachiti.
Tako da ja ne kupujem kartu...A i jasno mi je zashto sporo idu...
Veruj te mi ovo je tachno.Ko ide na koncert uverice se i sam.
Obaveshtena sam od Ganeta pecikoze,mnogo bendova i samog caleta...koji je muzichar![]()
Da rezimiramo, zbog toga sto su ti Gane i cale rekli da je Pink bezveze, ti odustajes od stavova iz prethodna 3 posta na ovom topicu ('bice to zaista loodachki koncert,,.,'), ne ides na koncert i jos obeshrabljujes ostale... Za hiljadu dinara po osobi naravno da nece da cima svoje ozvucenje, a to sto se nece presvlaciti... Mnogo veliki minus... Nisam ja Pink fan, ali koliko ja znam ovo je stvarno prvi put da jedna aktuelna mainstream zvezda dodje u Beograd. Ikad. Bili su Iron Maiden i Deep Purple u vreme kad su bili aktuelni, ali tesko da su oni bili mainstream. I bilo bi jako dobro za sve nas da ovaj koncert uspe, da se Srbija i Beograd konacno nadju na mapi. Sto vise koncerata ovde to ce vise izvodjaca cuti da ovo nije Kina ili Banglades i da ovde moze da se svira normalno, pred normalnim ljudima... I onda ce i Pink biti blam da svira na losem ozvucenju i bice joj glupo da ne pokaze svu garderobu... Samo onda ce od organizatora traziti i vise para. A onda ce organizator traziti i vise para od posetilaca. Do tad, uzivajte za 1000 dindzi... :wink:
Dobro...sve je to stvar ukusa :wink:mortishaaa:STOYU NEMOJ DA MI DIRAS!!!!!!!! ove ostale kako hoces :wink:voodoo dol:Ko kaze da Nirvanu slusaju samo narkomani?!Za mene je sve sa Pinka *!Sva domaca muzika...Pre bih rekla da ti neznas sta je dobra muzika.Stoja...FUJ!!!
pa samo narkomani slusaju tu muziku.. samo oni mogu da je podnesu
od koje mi srce puca./......................................dollar MC:Nemam pojma....
Ali nik ti je dobar...
Ti si mala vrca... (sad neko nastavi)