ima li hopera????

BITE THE BULLET- MOTORHEAD

Stepping out,i'm leaving here,
No use crying,crying in my beer,
Enough's enough,believe it's true,
Bite the Bullet,i'm leaving you,

Said goodbye,i leaft a note,
But i don't remember,just what i wrote,
The same old words,to say we're throgh,
Bite the Bullet,i'm leaving you,

So that's the way,it always ends,
Get sympathy from all your friends,
Seems there's nothing,nothing else to do,
Bite the Bullet,i'm leaving you.

Elinne:
jagodica:
Da li znate nesto o ovoj grupi, cula sam na radiju pesmu? Jako simpaticna obrada Djurdjevdana

Ime grupe me ODUSHEVLJAVA! Shto ce reci moram to da cujem! Na kom si radiju cula pesmu?

na b92 kod igora brakusa u emisiji (utorak od 11 do 14). mislim da se vrtela i posle. ne znam da li su to neki amateri ili shta. zezanje je ali odlicno je

bleach:
iluzionista:
bleach:
iluzionista:
bleach:
iluzionista:
bleach:
wild_child:
Dobra je i Iggijeva ali ......Doors forever :lol:
ima i the Cult obrada, zar ne?
dobro, Doorsi su jedni jedini, al ova je stvarno dobra :wink: 8)

Mada su to dve razlicite pesme - Iggijeva i ona od Doorsa. Koju su obradili the Cult? Pretpostavljam Iggijevu...
nemam pojma 8)
nisam cula Iggijevu :? :roll:

Cek. Iggy Pop. :lol: Mislim da se zove "Wild one", a mozda je i "Wild child"... A, mozda je to 3 razlicita pesma. :lol:
hm :? :oops:
ma ova je ista kao Doorsa :lol:
Wild child... samo je "malo" jaca 8)

A, to je obrada Doorsa. :lol: Nisam znao za tu verziju. Ajde, verujem ti na rec da je dobra. ;)
i treba... 8)
jer jeste :wink:

:lol:

bleach:
Ernesto_Che:
ma ja sam za alogiju pukla...bila sam u prvim redovima, skoro odma kod resetaka, a ja njih inace ne slusam(citaj:ne znam ni jednu pesmu) a tamo su se sve nagurali ljudi koji su to obozavali i onda sam se ja ubila od blama sto ne znam ni jednu jedinu rec!
ZNAM o chemu prichash :oops:
ja takodje nisam u toku shto se alogije tiche, ali... eto, drug bio raspolozen, pa me podigao na ramena :shock: :shock: :shock: :shock:
jao... moram da priznam da sam se uplashila :oops:
mortishaaa, hvala shto si me drzala za ruku :wink:
nema na cemu :wink: mene ja Rudy hteo da dize na DP, ja nisam smela :oops: znam kako ti je :wink: a to sto ne znate reci.. nista ne propustate :wink: 8)

mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Đenka:
mortishaaa:
Führer.:
[quote:8b324801a5="mortishaaa"][quote:8b324801a5="Führer."][quote:8b324801a5="mortishaaa"]nema sad sala :cry: :cry:
:lol: :wink:
:roll: :lol:
:P
:( :cry:
:lol:
:shock: :?
:P
:( :x :evil: :P
8)
:?
:twisted:[/quote:8b324801a5] :!:[/quote:8b324801a5] :?: :? :roll: :? :?: :arrow: :idea:[/quote:8b324801a5] :shock: :shock: :shock: :shock: :?:

Daaaaaajteeeeeee nemoguce da smo toliko zatupeli, pa bre deljenjem letaka se za dan ili dva ako vas mrzi da ceo dan radite zaradi preko 500din!!! NE MOGU DA VERUJEM!!!! JA ZELIM DA JE ON OVDE, JAAAA GRRRRRR!!!!! ZASTOOOOO?????? Pritom su otkazani i koncerti u Hrvatskoj i Sloveniji, pa zar je moguce da smo toliki glupsoni ( cast exceptionsima ) da ne zelimo, tj. ne mozemo da se snadjemo za tako malu paru za takvog muzicara???
AAAAA!!!!! ADLERUUUUU DOLAZI OVAMO!!!!!!!!!

Back