Evo sad ide Iso johny samo pesma trenchers.... ulazim u trans 8) ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Che a zar ti nisi reperka?mortishaaa:nema na cemu :wink: mene ja Rudy hteo da dize na DP, ja nisam smelableach:ZNAM o chemu prichashErnesto_Che:ma ja sam za alogiju pukla...bila sam u prvim redovima, skoro odma kod resetaka, a ja njih inace ne slusam(citaj:ne znam ni jednu pesmu) a tamo su se sve nagurali ljudi koji su to obozavali i onda sam se ja ubila od blama sto ne znam ni jednu jedinu rec!ops:
ja takodje nisam u toku shto se alogije tiche, ali... eto, drug bio raspolozen, pa me podigao na ramena :shock: :shock: :shock: :shock:
jao... moram da priznam da sam se uplashilaops:
mortishaaa, hvala shto si me drzala za ruku :wink:ops: znam kako ti je :wink: a to sto ne znate reci.. nista ne propustate :wink: 8)
Führer.::?mortishaaa:8)Führer.:mortishaaa:Führer.::shock: :?mortishaaa:Führer.:mortishaaa:Đenka:mortishaaa:[quote:101d36cc8b="Führer."][quote:101d36cc8b="mortishaaa"][quote:101d36cc8b="Führer."][quote:101d36cc8b="mortishaaa"]nema sad sala![]()
![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:x
![]()
![]()
8) 8) 8)mortishaaa:nema na cemu :wink: mene ja Rudy hteo da dize na DP, ja nisam smelableach:ZNAM o chemu prichashErnesto_Che:ma ja sam za alogiju pukla...bila sam u prvim redovima, skoro odma kod resetaka, a ja njih inace ne slusam(citaj:ne znam ni jednu pesmu) a tamo su se sve nagurali ljudi koji su to obozavali i onda sam se ja ubila od blama sto ne znam ni jednu jedinu rec!ops:
ja takodje nisam u toku shto se alogije tiche, ali... eto, drug bio raspolozen, pa me podigao na ramena :shock: :shock: :shock: :shock:
mortishaaa, hvala shto si me drzala za ruku :wink:ops: znam kako ti je :wink: a to sto ne znate reci.. nista ne propustate :wink: 8)
Führer.:Che a zar ti nisi reperka?mortishaaa:nema na cemu :wink: mene ja Rudy hteo da dize na DP, ja nisam smelableach:ZNAM o chemu prichashErnesto_Che:ma ja sam za alogiju pukla...bila sam u prvim redovima, skoro odma kod resetaka, a ja njih inace ne slusam(citaj:ne znam ni jednu pesmu) a tamo su se sve nagurali ljudi koji su to obozavali i onda sam se ja ubila od blama sto ne znam ni jednu jedinu rec!ops:
A ja se vec uplasio da si ozbiljan...SisaDaPimp:Do yaya su, jednostavno ono mislim da bi svi nasi reperi trebali da krenu njihovim stopama jer likovi su zaistan #1 na nasoj sceni...
Za one sto ne kapiraju SARKASTICAN SAM..![]()
ponovo... ZNAM o chemu prichash... 8)Ernesto_Che:take it as it comes-doorsi...
strasna pesma, strasna!!! evo sva sam se najezila...jedna do najboljih ikada...evo, rasplakacu se
...
![]()
![]()
i ko se dosac nije rasplako ako je procitao ovo???
![]()
![]()