Tu si u pravu. Npr. TRANCE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam tranvestit ili tako nesto mrzelo me je da menjam nickname!!ja sam zensko...I love jazz dule:Kao prvo dragomire51 nisi rekla gde od 12h-... i od kojih 12 malih ili velikih ili ako je to neko mesto koje se zove "od 12h-..." gde se to nalazi. Kao drugo iggy o kojoj prodavnici PGP-a prichash konkretno "gde". Kao trece dragomire51 ako si mushko izvini za ono gore " dragomire51 nisi rekla " a ako si zensko hm (pa da) shto se potpisujes dragomir51. U svakom sluchaju hvala i za ovo shto ste napisali.![]()
Tya:He, nemoj, zaboleli ga prstici.
Tya:Ovaj opet proziva.
Isprani mozgovi... možda, ali su dosta pozitivniji i smireniji nego taj tvoj koji ne sluša muziku da bi se opustio, već samo da traži nešto, upija, upija... i ... eto, PUKNE![]()
Nego, našao si pogrešno mesto za exploziyu!
d1:Tya:Ovaj opet proziva.
Isprani mozgovi... možda, ali su dosta pozitivniji i smireniji nego taj tvoj koji ne sluša muziku da bi se opustio, već samo da traži nešto, upija, upija... i ... eto, PUKNE![]()
Nego, našao si pogrešno mesto za exploziyu!
keeper-u, tya je potpuno u pravu....
techno nema reci pa nema ni sta da ti usadi u glavu cega ces ti da se drzis ko pijan plota...
U svakom slucaju ljude koji slusaju, ili bar razumeju, tecnho mnogo vise cenim pri upoznavanju nego one koji ga napadaju bez bilo kakvih osnova...
Bas me zanima sta bi, recimo, Mozzart imao da kaze o muzici u koju se ti kunes....
d1:bah, slusacu muziku koja mi mami osmeh na usne...
a techno to sigurno radi... (i to brez bilo kakvih dodatnih sredstava sto bi mozda mogao da pomislis)
sto se tice dela o tome kako se muzika pravi da bi nam neko nesto rekao... ma, vazi....
po onome sto si rekao, sva muzika koji je cist instrumental je glupa muzika jer nema reci... Postoji pravac muzike tzv Electro koji ima reci. i koja ima stihove iz kojih imas sta da naucis....
sto se tice "razumevanja" techno muzike...
Uzmi neki soundtrack, ili neku igru sa izuzetnom muzikom (pre svih arcanum, ali i morrowind, baldurs gate itd) pa pusti iskljucivo muziku i obrati paznju da li se kod tebe bude neke emocije... ako se bude, onda mozes da razumes da slican osecaj imamo (verovatno i) tya i ja kada slusamo techno muziku, ako ne, 'bi ga... nemamo vise o cemu da pricamo...
Sta je pop-ovanjegK 87:Courtney:Bila sam na takmicenju (samo gledala),znam nekako da dignem noge,ne znam kako se to zove...ali to ne praktikujem i time se bas i ne hvalim jer mi rap mnogo ide na ***** :xgK 87:Da li ima ovde Brakera? Ako ima koliko vec dugo brejqjesh? Shta mozesh da uradish?[/b]
Ja imam drugarice koje pop-uju mozda kad bi to probala??
Kazem ja...d1:eto...
live and let live...
Mala roze Maca:ja snazno glasam za HIP HOP!
jeste da vise slusam neki rnb i tako nesto vise komercijalno ali i hop po nekad...u svakom slucaju bolji je hop nego metal