ima li hopera????

To Bleach: Jesu burazeri al ne blizanci.A tu im je bio i 3. burazer,mali klinja u back-stage-u :)
Kazem ti...Heroin je mnogo jaka pesma (ta shto ti se svidela),a ima mnogo tuzan text o nekom njihovom ortaku koji se overdozirao...chek imam ga tu negde...
evo...(sada je dopunjen,al ja imam ovu staru verziju)

-----D Heroin-----

Just one more shot,and you're through my friend
Way too calm you're movin' your hands,
as if you're not shure where to go,
wrong decisions made,you ain't here no more!
(AIN'T HERE NO MORE!!!)

Hey,why are you laying on the floor?
Cold face,blue arms,heather left behind.
You were at my place only few days ago,
all my prayers I screamed out with no sound!
Hey,why are you put unsteached open socks?
Blood closes your mouth,serange left behind!
All alone in world,mother lost her son...
Skinned out knees,losing mind,begging you to wake up!
(WAKE UP!!!...)

izvinjavam se zbog gram. greshaka...

Chek ima 50takvih tema, eminem i taj 50para.. Ni jedan ni drugi nisu vredni diskutovanja, a pogotovo gejcent.. Ne mogu vise da svarim ovako bedne teme, i ove klince koji su juce dobili MTV na kablovskoj pa danas bi da diskutuju o HHu..

"You can't buy a mic at a quarter to 2, and be a real MC before the day is through" - Grandmaster Caz

Bleak WinterFullMoon:
E GRRRRRRRR! Napishem ceo referat i pukne mi veza u trenutku slanja posta :evil:
Bili mi na certu i divno se proveli :D
Ja sam uleteo u trenutku kad su neki momci svirali Gunse.Lik je mnogo dobro skinuo vokal Axla (svaka mu dala) a momci fino sviraju tako da ih je bilo milina slushati.Pogotovu Sweet child of mine :D
Onda su nastupili kompanjerosi iz high schoola - Wathchout.Ko kaze da mu se ne svidjaju prve dve pesme (Physical i Heroin) taj definitivno nema ukusa 8) ostale su vec diskutabilne...kako kome se svide...Sve u svemu,momci gaje svoj fazon i treba ih podrzati.Imali su maler da im bassisti (koji je 89 godiste :shock: [a svira ko LUD]) pukne zica,pa su morali prekinuti u sred sviranja :?
a onda BJESOVI...ko nije bio na njihovom certu,taj ne zna shta propushta.Meni je ovo bio jedno 15. njihov cert i svaki put izadjem odushevljen,izhivljen za narednih mesec dana,mokar (od shutke) i promukao (od urlanja [ili pevanja]) :lol: Chak se i mala Courtney veselila,iako su je momci bar jedno 20 puta iznosili iz shutke (posle su odustali jer je mnogo bandoglava [svaki put se vrati]).I na kraju su je stage-ovali :lol: :lol: :lol:
Azazel nisam mogao da slusham,verovatno bih umro od umora.
Dakle ko nije bio...moze samo da sedne i da plache :wink:
Hehe :lol: Ne,stvarno,pitam se kad ce nauciti da ne postoji nacin da me zadrze dalje od sutki 8) Cak mi je jedan lik prisao posle koncerta i rekao nestu u stilu,e mala,mnogo ulazis u sutke,ne valja ti to :lol: :lol: :lol: Strasno. Inace,svirka je bila savrsena,najbolja na kojoj sam ikad bila (iz milion razloga... :oops: ) Stvarno je bilo savrseno :D Ono kad su me podigli...za pamcenje! :lol:

O bendovima:

1.Night Eyes - uopste nisu bili (toliko) losi,mislim ipak treba imati jaja pa nastupiti prvi,jos kad te publika onako proziva... :( Zato sam ja vristala,da ih ohrabrim :lol: 8) Njihove pesme su mi se bas svidele,nisu lose skinuli "Wicked game" (cini mi se da je pola bilo Isaakovo,a pola HIM :D ),"Pretending" takodje,ali onaj Nickleback im nikako ne ide uz imidz :?

2.GHR Tribute band - savrsenstvo! :shock: Nemam reci :shock: Znaci,kako je lik skinuo Axl! Ama,neverovatno! Mada,mogli su da odsviraju jos ponesto,Knocking,me je malo smorila :(

3.Watchout - bas su mi se svideli :D Ne,ozbilno,ja sam ocekivala neko nu-metal njesra,ali bili su sasvim fini :D

4.Crash - valjda se tako pise :D Bas je bilo slatko kad su oni svirali! :D Sve pohvale!

5.BJESOVI!- SAVRSENO!!! SAVRSENO!!! Fenomenalno! Sutke,sutke,sutke!!! :D :D :D Savrseno! Mnogo su mi se svideli,jest da je prvi put da ih gledam...znam samo da sledecu svirku ne propustam! Pevac je potpuno lud! :D

6.Azazal - fino :D I tu je bilo dosta sutki,ali je masa vec bila potpuno poludela,mene su jednom tako gurnuli,da sam ja gurnula stalak za mikrofon,koji je otisaooo... :lol:

P.S. Nesto me bole vrat,ledja i ramena... :lol:

. . .:
Postoje i bolje grupe od DT. yugoslave smiri zivce i nemoj se paliti toliko. Ako hoces da pokazes nekom da si bolji od njega nemoj se spustati na njegov nivo. Nego da se vrnem na DT. Kao sto sam rekao postoje i bolje i neki primeri su i King Diamond i Mercyful Fate, Iced Earth, Rapsody, Falkenbach, Samael. . . A ako hoces balade poslusaj Macbeth "Romantic Tragedy's Crescendo" (mozda su im i ostali albumi slicni, neznam nisam ih preslusao ali ovaj jesam i imaju preterane ljubavne pesmice, jako su tuzne :cry: ).
Trazila sam na slsk-u Macbeth:RT'sC ali ne mogu da nadjem....

Bili su OK. Ali se meni vise svidelo ono sto su odradili Night Shift i Teodora.

A sto se tice izbora: slazem se nije iznenadjenje uopste. Mada je bilo mnogo boljih pesama u tom laganijem ritmu...

Pedjazz:
Cuo sam za Plato i za Ellington's. Taj Ellingtons je u Hajatu ili u Interkontinentalu ?
Treba da pocnem tamo da sviram za mesec dana- samo treba da vidim skojom cu ekipom da sviram. Kazu da da je mnogo dobro mesto i da dolaze samo likovi iz diplomatskih krugova , pa tako ima i dosta love ( o tome ne smemm ni da pricam!:)

Hvala na informacijama!

Ellington's je Hajatu, ali nisam 100% siguran, nikad nisam bio. Kazi odakle si, cisto onako zanima me. Nego, koja fora, dobijas fiksno cifru + baksis + besplatan viski? :)

SisaDaPimp:
Chek ima 50takvih tema, eminem i taj 50para.. Ni jedan ni drugi nisu vredni diskutovanja, a pogotovo gejcent.. Ne mogu vise da svarim ovako bedne teme, i ove klince koji su juce dobili MTV na kablovskoj pa danas bi da diskutuju o HHu..

"You can't buy a mic at a quarter to 2, and be a real MC before the day is through" - Grandmaster Caz
Dodji ti na "gaycentovo" mesto pa pljuj onda do mile volje...a do tad mozes samo da cutis i da se pokrijes po usima...jer ipak njegove reci se cuju a tvoje su ogranicene na ovaj forum...pa se pitam ko ima veci uticaj on ili ti...a nesto sam vidjo tvoje spotove po MTV-ju...lepo su uradjeni...nema sta...samo pazi da ne predjes u komercijalne vode...Poz... :wink:

Smesan si liku, na njegovom mestu ne bi bio i da mi poklone. Pre bi baco rime u nekoj garazi ispred par ljudi nego da se prodam ko ta pi*ka.. A i on nije nikakav MC, niti ima txtove, niti ima flow, lik je nula da nema vece u HHu.. A ti slusaj samo njega, pa prosipaj pamet kako gistro znas o HHu, a slusas MTV sh*it.. Ma u stvari seva mi paja slusaj ti sta hoces, al takvim slusanjem nikad neces da spoznas prave vrednosti..

SisaDaPimp:
Smesan si liku, na njegovom mestu ne bi bio i da mi poklone. Pre bi baco rime u nekoj garazi ispred par ljudi nego da se prodam ko ta pi*ka.. A i on nije nikakav MC, niti ima txtove, niti ima flow, lik je nula da nema vece u HHu.. A ti slusaj samo njega, pa prosipaj pamet kako gistro znas o HHu, a slusas MTV sh*it.. Ma u stvari seva mi paja slusaj ti sta hoces, al takvim slusanjem nikad neces da spoznas prave vrednosti..
E molim te prosvet li me...ja samo ne mogu da pljujem po nekom...ako nisam iznad njega ili bar blizu...ja nisam kriticar i nisam merodavan da tako pricam za neciji rad...a to da li cu ja da spoznam nesto nemoj da se brines za mene...."Spoznaja je blizu budi spreman za epilog"....znas ti cija je ovo pesma siguran sam...i nije nista licno...

Prosli album je bio mnooooogo bolji.Na novom ima par pjesama koje su dobre,a ostalo je prosjek.Poslije ovolike pauze ja sam se ,iskreno,nadala da cu cuti mnogo bolje pjesme.Svaki novi album trebalo bi da bude bolji od prethodnog,a sa ovim to nije slucaj.Nadam se da ce u buduce biti bolje!

iluzionista:
Pedjazz:
Cuo sam za Plato i za Ellington's. Taj Ellingtons je u Hajatu ili u Interkontinentalu ?
Treba da pocnem tamo da sviram za mesec dana- samo treba da vidim skojom cu ekipom da sviram. Kazu da da je mnogo dobro mesto i da dolaze samo likovi iz diplomatskih krugova , pa tako ima i dosta love ( o tome ne smemm ni da pricam!:)

Hvala na informacijama!

Ellington's je Hajatu, ali nisam 100% siguran, nikad nisam bio. Kazi odakle si, cisto onako zanima me. Nego, koja fora, dobijas fiksno cifru + baksis + besplatan viski? :)

Da da , u Hajatu je. Danas sam bio u Bg-u oko selidbe i pored toga sam imao vremena da odem tamo da popricam sa ljudima.
Iz Nisa sam i selim se u BG vrlo uskoro. Ukoliko volis Jazz ili svirke uopste , nece biti frke da se upoznamo i vidimo u Bg sobzirom da cu da zujim na sto vise mesta- a i videces me u sklopu sa najacim Jazzerima kod nas :lol:

U Ellingtons-u je popunjen program narednih mesec dana- zbog toga nastupam tek za mesec dana. Kinta je LUDILO i uopste ne zelim ni da spominjem - moze jedna porodica da zivi od jedne svirke- a kamoli ja sam u Bg-u!

Placa se dosta...- imaju ljudi i vode racuna o ljudima koji dolaze tamo, kao i o onima koji ih zabavljaju...

Pozdrav!

Pedjazz:
Iz Nisa sam i selim se u BG vrlo uskoro.

Ovo sam te pitao jer imam jako dobrog ortaka iz Krusevca koji pomalo sviri jazz. Mislio sam da ako si Kruske, da ga mozda znas. Inace svira saksofon, ali nemoj da me pitas koji, lupio bi, jer nemam blage... ;)

Ukoliko volis Jazz ili svirke uopste , nece biti frke da se upoznamo i vidimo u Bg sobzirom da cu da zujim na sto vise mesta- a i videces me u sklopu sa najacim Jazzerima kod nas :lol:

Volim svirke... Moj fah je bluz, a od jazza slusam uglavnom standarde i klasicni jazz. :) Ali, volim da slusam i nesto zivahnije i modernije kad je u prijatnoj klupskoj atmosferi. Nema problema, kad budes imao svirku u nekom manjem klubu od Ellingtonsa, javi mi, svraticu. Koji instrument sviras?

U Ellingtons-u je popunjen program narednih mesec dana- zbog toga nastupam tek za mesec dana. Kinta je LUDILO i uopste ne zelim ni da spominjem

Nemoj... ;)

Ali, zato mozes da bacis neku napomenu, kad budes imao debi u Beogradu. :)

Pozdrav.

Back