Gost
.MEAN MACHINE.:FENSI:FENSERI SU ZAKON ZAKON JEL CHUJESH?UREZI TO U TAJ TVOJ NEANDERTALSKI MOZAK
hahahah![]()
pa sad.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.MEAN MACHINE.:FENSI:FENSERI SU ZAKON ZAKON JEL CHUJESH?UREZI TO U TAJ TVOJ NEANDERTALSKI MOZAK
hahahah![]()
Ko je po vama najbolji reper svih vremena?Ja mislim da je to rep-legenda 2Pac Shakur,a vi? 
Pa,jeste imitacija!Ma,ne sigurno oni imaitiraju ove nase nazovi "repere"!!!Svi pokusavaju da kopiraju americke crnce!Sad ce neko sigurno reci da je i eminem takav,ali on bar ima neki svoj stil ,a ne ko ovi nasi!!!!JaH_G|rL:Svi kazu da je nas hop bedna imitacija stranog...da li je to istina..ili je obrnuto?
em3pac_iverson:Pa,jeste imitacija!Ma,ne sigurno oni imaitiraju ove nase nazovi "repere"!!!Svi pokusavaju da kopiraju americke crnce!Sad ce neko sigurno reci da je i eminem takav,ali on bar ima neki svoj stil ,a ne ko ovi nasi!!!!
JaH_G|rL:hmmm yes I know...ali ne mora da znachi da je svako ko slusha reggaeBobbyMarlee:JaH_G|rL:Muzicka predrasuda...nista drugo![]()
Нетачно! Растафаризам као религија то дозвољава, чак и потенцира њено конзумирање... због њеног "лековитог" дејства!!!
Ти као Јахгирл,требала би то да знаш
П.С. Што ли Марлеја није излечила :wink:
Мрзим дрогу!!! 8)
konzumira :wink:
Courtney:Vec imas tu temu...aj nadji je pa,da zakljucam ovu,necu odmah,relativno si kratko ovde,pa ne bi bilo fer...

ma nemoj 
D&D:Sta mislite o njemu,njegovoj muzici i njegovim pjesmama?
).....WiseDog:Ritam Nereda:Ja nisam krstena,pa verovatno zbog toga nemam prestavu kakva je to muzika!!!
Hm,pa gresis......
Nije da nemas predstavu o crkvenoj muzici zato sto nisi krstena vec zato sto je nikada nisi slusala i verovatno te nije zanimalo.
To je muzika koja se prvenstveno moze cuti u crkvi(naravno na ovom forumu mislimo na pravoslavnu Srbsku crkvu) ali je ima prilagodjene za sire narodne mase i na cd-ima.
Predlazem ti da je poslusas i da se krstis!
Poz
sluzimo narodu:Pa, dobro evo da i ja dam skroman doprinos kolekciji duhovne muzike. Malo bih dao akcenat na( da kazem)"produhovljenu muziku". Pocetnici bi mogli da poslusaju pored Pesama izmedju istoka i zapada i nesto od Makedonske grupe Anastasia, vrlo su dobri... A ekstremistima preporucujem gotiku.