ima li hopera????

daaaaaaa ,tacno,ne moraju svi koji slusaju reggae konzumiraju travu!!!!!!!
e ali postoje likovi koji se ponose time kada drugi za njih znaju da duvaju.......bedno nema sta
GOST je rekao za marame i to.....ok.....ako neko voli to onda ne mozes ti da mu naredis ,,ne nosi maramu,,.ali tebi se to ne svidja,kao ni sto se meni ne svidja kada vidim devojke sa deset suknji u hiljadu boja,kosu ofarbanu u deset razlicitih boja,pirsinge svuda po licu ,ali to se njima svidja iako je malo pretereano......ima nas raznih

JaH_G|rL:
Svi kazu da je nas hop bedna imitacija stranog...da li je to istina..ili je obrnuto ;)?
Pa,jeste imitacija!Ma,ne sigurno oni imaitiraju ove nase nazovi "repere"!!!Svi pokusavaju da kopiraju americke crnce!Sad ce neko sigurno reci da je i eminem takav,ali on bar ima neki svoj stil ,a ne ko ovi nasi!!!!

Pre sam u "Svetu procitala,da je Jelena Karleusa bila u Majamiju sa Pi Diddyem!!!Mozete li to da zamislite?Imaju cak i slike!!!Odlicna foto-montaza!!!
A i "Svet"(i emisija,i novine)su najobicniji tracevi!!!Ne znam kako neko moze to da cita(gleda),kao moja drugarica Tina!!!

Daj dete pre mesec dana si pocela da slusas MTV HH i sad bi ti vec da tu neke pametne teme o HHu vodis.. daj plz.. Si ti cula za nekog od old schoolera, ili nesto UGa.. jesi k tako da sto otvaras teme o HHu kad ne znas isti.. I nikad nece da bude najjachi u HHu jer ce uvek da dodje neko bolji, tako da je glupo uospte o tome i pricati jer sad ce da dodju napaljeni klinci i pocnu da pisu Eminem.. ma smoriste vise..

Obrnuto sigurno nije, a da je imitacija i to se ne moze reci jer u HHu ce uvek postojati slicnosti, kao i u drugim muzickim pravcima, kako tematika txtova, tako i samo predstavljanje istih, tako da ono ne vidim nikakvo kopiranje na nasoj sceni..

JaH_G|rL:
BobbyMarlee:
JaH_G|rL:
Muzicka predrasuda...nista drugo :(

Нетачно! Растафаризам као религија то дозвољава, чак и потенцира њено конзумирање... због њеног "лековитог" дејства!!!

Ти као Јахгирл,требала би то да знаш

П.С. Што ли Марлеја није излечила :wink:

Мрзим дрогу!!! 8)
hmmm yes I know...ali ne mora da znachi da je svako ko slusha reggae
konzumira :wink:

ok . ja sam samo odgovorio zasto ljudi povezuju reggae sa Wutrom....... to nije predrasuda...... vec sam objasnio

A sto se tice toga....ja slusam reggae dovoljno i ne drogiram se, sto znaci da ne pusim Marihuanu!!!

Cini mi se da ije o tome bila rec! ;)

e, to cesh morati da pitash slytherin_girl, ona se ipak bolje razume u to, ali nisam sigurna da je to bash lako. Mislim da morash da znash da svirash neki instrument i da imash osnovno predznanje da bi to mogla. Mene zanima npr. mozhe li sa nizhom muzichkom i gimnazijom da se upishe akademija :?

D&D:
Sta mislite o njemu,njegovoj muzici i njegovim pjesmama?

Pa sad nisam bas odusevljen............Jeste da je decko sa Jamaice, ta radi DanceHall...koji mnogi svrstavaju u reggae(ne slazem se,licni stav,za mene je ROOTS-reggae,sve ostalo........:( ).....

Ok,u sustini mog`o bi malo manje da se pojavljuje,da proba da uradi nesto bolje?

WiseDog:
Ritam Nereda:
Ja nisam krstena,pa verovatno zbog toga nemam prestavu kakva je to muzika!!!

Hm,pa gresis......
Nije da nemas predstavu o crkvenoj muzici zato sto nisi krstena vec zato sto je nikada nisi slusala i verovatno te nije zanimalo.
To je muzika koja se prvenstveno moze cuti u crkvi(naravno na ovom forumu mislimo na pravoslavnu Srbsku crkvu) ali je ima prilagodjene za sire narodne mase i na cd-ima.

Predlazem ti da je poslusas i da se krstis!
Poz

Divno,pogotovo zbog ovog "B"
Pomoz` Bog brate!

sluzimo narodu:
Pa, dobro evo da i ja dam skroman doprinos kolekciji duhovne muzike. Malo bih dao akcenat na( da kazem)"produhovljenu muziku". Pocetnici bi mogli da poslusaju pored Pesama izmedju istoka i zapada i nesto od Makedonske grupe Anastasia, vrlo su dobri... A ekstremistima preporucujem gotiku.

Some pogledaj temu, Pravoslavna duhovna muzika, o cemu ti pricas!!!

Моје препоруке.ЦДе имаш да купиш у ИПСу по ценама:

1. Литургија св.Јована Златоустог-Јосиф Маринковић (384динара=

2. Антологија србске духовне музике-Павле Аксентијевић 14. 15. и 16. век (437 динара)

Још препоручујем литургију, коју је компоновао Мокрањац (мени најдражу)

Поздрав!

Back