ima li hopera????

eh, necu ja skoro na put odavde nazalost
al bicu srecan kad odem daleko od vas smrdljivih cetnika i smrdljivih ustasa i vasih smrdljivih primitivnih izjava i postupaka. kako ne kontate da ste potpuno isti? ...... c c c

guitarrr_babe:
Tu saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Ljudi, kako ste mi samo nedostajaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa, ne umem da vam objasnim koliko! Hajde, hajde, sta sam propustila? O cemu se sada govori? Imam toliko divnih novosti da vam pricam... Nego, first things first!!! Sta se radi?

...... ehhehehe
znas li ti guitarr-babe da sam se ja prvi setio da pitam za tebe kad si ono nestala?
sgrin.gif

******!!!!KO vam daje pravo da ga vredjate,svi
pocrkali!Slazem se sa Maxom(ali ja bih manje psovala,delim isto misljenje),Maxe evo ruka za
sve sto si rekao.Gde je Big Poppa kad ti najvise treba?On je sto puta bolji od svinjarija koje vi slusate,majmuni!Svi se pale
na to ko ustipci.Ma,nosite se znate gde...

Keeper:
eh, necu ja skoro na put odavde nazalost
al bicu srecan kad odem daleko od vas smrdljivih cetnika i smrdljivih ustasa i vasih smrdljivih primitivnih izjava i postupaka. kako ne kontate da ste potpuno isti? ...... c c c
TI NI ZA STA NISI NI CUO,A KAMO LI ZA CETNIKE! ZBOG TAKVIH KOJI SE TRPAJU U ISTI KOS SA USTASAMA SMO MI DO OVDE I DOGURALI!!!

Popa aj kad ti toliko znas o repu a ja ne znam, sto onda ne znas pravi hip hop nego napaljeni klinac koji popio svu pamet ovog sveta pa sad misli da zna sve a ne zna ku*ac.. kad znas toliko o repu ajde daj mi da vidim reci nesto o njemu i hip hop kulturi..
ma pali bre fejkercino

Recite mi,molim vas,gde mogu da nadjem tekstove pesama???Videla sam ovde jedan sajt,al ima previse glupo ime i ne mogu da se setim kako se zove,al je mnogo dobar.Molim vas,treba mi hitno.

slima shada:
Ti Keeeeeeeperu si mnoooooooogo dosadan!Big Poppa ti je dobru pesmicu smislio,potrazi pod
temom:Hip Hop,str.7!!!!!!!!!

SUCKER!!!

da, znam ja da sam mnogo dosadan :wink:
i nisam tako inovativan, zanimljiv i mastovit kao ti na primer 8) ..... al sta ces.

ne znam zasto, ne trosi mi se vreme na citanje brljanja velikog pope i ostalih "bacacha i nabacivacha" rima, psovki i slicnog ......
molim vas da bar ovu, jednu od retkih lepsih tema, naprosto zaobidjete i manete se prvo mene.

Big Poppa:
Pusis mi ku*ac mortishkurvo!Na jednoj od ovih
tema ti je Daisy(jako fina cura)rekla da ako ne
volis hop trazi drugu temu koja te zanima.A ti
gluva,moj ti ku*ac pravio usi!
ovako.. prvo se nauci kulturi (sto iz te muzike svakako ni ne mozes :wink: ), zatim .. to sto sam ja dosla na ovu temu, je jer bi mozda mogli da naucite nesto, ako cujete jos necije misljenje :wink:

SisaDaPimp:
mortisha kako se mi ne mesamo u teme metala ni rocka tako i ti zaobidji ovakve jer mene nema sta da ucis o HH niti bilo cemu drugom.. a kao drugo ti Popa ili koji si * smiri zivce takvi debili kao ti i brukaju ovu kulturu..
ja necu da te ucim o HH.. vec o PRAVOJ muzici.. a to sto se ne mesate u "nase" tteme.. to vam niko ne brani , ako imate nesto pametno da kazete :wink:

Keeper:
uzgred, sto se mesanja u teme tiche, na mojoj temi o Neil Young-u je nedavno dosao jedan vas gospodin reper i to samo da bi me napljuvao .......

toliko o tome.

Brate molim te ucini mi uslugu i ne svrstavaj tu dvojicu debila medju nas hopere molim te.. IMam rscpt i za druge muzicke grane, cak sta vise i sam slusam rock ponekad, Nirvana, Skidrow (sjajan sastav bio), domaci rock, gotivim stari domaci, znaci nisam ogranicen na HH iako HH i radim iz ljubavi i hobija ponekad kad imam vremena.. A HH mogu da predajem tim debilima jer su juce culi za eminema i 50centa pa sad misle da znaju sve o hopu, a nemaju pojma napaljeni klinci.. E jos jednom te molim da onakve ne svrstavas medju hopere, i POz..

Back