ima li hopera????

Kada te ostave svi svaleri
kad shvatis da si pala
iskopaj negde broj telefona
ja sam jos ona ista budala

kad jednog jutra skines sminku
i vidis sta si drugima dala
prikupi hrabrost doji do mene
JA SAM JOS ONA ISTA BUDALA

ja bas ne slusam nista sa MTV-ja ...... :lol:
bueeeeehehehhehe. niti cu ikad. posle pocetka devedesetih odma' si mogao da znas ko je losh ... samo vidis da se pojavljuje na MTV-ju
da slusam metaliku prestao bih da je slusam ako bi se pojavili na pinku jer bi to znacilo da su PUKLIIIIIIIIIIIIIII

AMY-LEE:
.MEAN MACHINE.:
Sta mislim?Mislim da ova zemlja ima previse tih kvazi pevacica koje u prvi plan guraju svoje fizicke atribute umesto muzickih.A za doticnu sam cuo da je posebno isfolirana.Sve u svemu muzika za pacijente...
MA KURVETINA ISFOLIRANA ODVRATNA-* JOJ MATER ODVRATNU.............. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ej, ti, curo, ako psujes ko kocijas ne znaci da si zbog toga metalac i da si opasna :wink: :lol:
smiri se malo zivota ti ... nije mi dosta sto po ulicama slusam takve poput tebe nego cu jos i kod kuce

Glavni pevach se ponasha daleko vishe gay nego Ville iz HIM-a...chisto da napomenem..

A pesma me strasno podseca na neku drugu pesmu ali ne znam kako se zove, u toj drugoj pesmi pevach isto tako peva nekim visokim,piskavim glasom...

mislim na onaj deo darkness pesme (ne, ne znam njihove pesme, samo sam nashla lyrics na google-u):
I believe in a thing called love
Just listen to the rhythm of my heart
There's a chance we could make it now
We'll be rocking 'til the sun goes down..i dalje je malko drugacije...

Glavni pevach se ponasha daleko vishe gay nego Ville iz HIM-a...chisto da napomenem..

A pesma me strasno podseca na neku drugu pesmu ali ne znam kako se zove, u toj drugoj pesmi pevach isto tako peva nekim visokim,piskavim glasom...

mislim na onaj deo darkness pesme (ne, ne znam njihove pesme, samo sam nashla lyrics na google-u):
I believe in a thing called love
Just listen to the rhythm of my heart
There's a chance we could make it now
We'll be rocking 'til the sun goes down..i dalje je malko drugacije...

Meni uopste nisu losi....da budem iskrena.......od ostalih koje vidjam....oni i white stripes mi se svidjaju!

darkness sam prvi put videla na nasem metropolisu , mada ih tek skorije pustaju i na mtv-ju.

A sto se tice famoznog MTV-ja, ja shvatam koliko smo mi ograniceni...vi pljujete po necemu sto cak niste ni videli ni culi?????!!!!!!!!!!

A mtv, mozda jeste komercijala ali imate mtv2, koji pusta samo rock/metal/alternativu/ sta vec. I pre neki dan sam na ovom regular mtv-u uhvatila top ten GRUNGE! Dakle nirvana, soundgarden, pearl jam.,sonic youth... pa ako su oni za vas komercijala...... vi se odmah ubite!

Keeper:
HEMULI:
mortishaaa:
child in time:
kao i svaki drugi "trendi" pravac,ugasice se za par godina..Ja sam pravi Nostradamus!!
za ono prvo.. STA SE DRUGO OCEKUJE, kroz par godina, niko od njih vise to nece slusati, vec neki novopridosli pravac i pravice se da nikad nisu ni slusali!! :lol:
a za drugo.. 8) 8) 8)
A STA ZA TEBE NIJE TRENDI? MOZDA DEBILSKA MENTAL MUZIKA? ZA MENE JE HIP-HOP NACIN ZIVOTA, I NEMOZES RECI DA CE SE UGASITI JER NAS JE SVE VISE. TI I MOZDA DRUGI CLANOVI MI CETE SE SMIJATI ALI MENI JE VAZNIJE DA NABAVIM NPR CD OD DMX-a GRAND CHAMP NEGO DA IZADJEM SA CUROM! I ONAKO P.I.C.K.E. UVIJEK IMA I BICE JE,DOK CD NECE BITI U CD SHOPU ZA 10 GODINA. ZATO SUTI GLUPA K.U.C.K.O. JER NEMAS POJMA!

vazniji mu cd od cure? ... heheheh. zanimljivo :lol: ihihihi.
nego, decko, imas srece sto net ne omogucava fizicki kontakt jer bi morao da bezis posto si mi verenicu nazvao tako kako si nazvao :twisted:
reko' bi ti stosta, ali necu, razumem ja tebe i ostale koji vodite seljachke propale "hip-hop - hulla - hop" nacine zivota ........
Ko te j.e.b.e.! Ti mislis da znas o svemu! E pa nije tako debilcino jer nemas pojma o zivotu! Vi i ne slusate hip-hop i zasto ste se javljali na ovu temu. Rekao sam i ponovicu jos jednom ZA MENE JE HIP-HOP NACIN ZIVOTA! [/u][/i] I zato sutite. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: I da znas glupi stvore i da nije internet ne bih bezao od tebe i reci svojoj k.u.r.v.i. da mi se ne obraca jer je moj d.i.k. pametniji nod vas dvoje zajedno! Da vidimo sta ces reci na to? HAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

probaj da spavas u akvarijumu nekoliko dana i mozda ti izrastu peraja
rottease.gif

e ti.......smaras:
HEMULI:
mortishaaa:
child in time:
kao i svaki drugi "trendi" pravac,ugasice se za par godina..Ja sam pravi Nostradamus!!
za ono prvo.. STA SE DRUGO OCEKUJE, kroz par godina, niko od njih vise to nece slusati, vec neki novopridosli pravac i pravice se da nikad nisu ni slusali!! :lol:
a za drugo.. 8) 8) 8)
A STA ZA TEBE NIJE TRENDI? MOZDA DEBILSKA MENTAL MUZIKA? ZA MENE JE HIP-HOP NACIN ZIVOTA, I NEMOZES RECI DA CE SE UGASITI JER NAS JE SVE VISE. TI I MOZDA DRUGI CLANOVI MI CETE SE SMIJATI ALI MENI JE VAZNIJE DA NABAVIM NPR CD OD DMX-a GRAND CHAMP NEGO DA IZADJEM SA CUROM! I ONAKO P.I.C.K.E. UVIJEK IMA I BICE JE,DOK CD NECE BITI U CD SHOPU ZA 10 GODINA. ZATO SUTI GLUPA K.U.C.K.O. JER NEMAS POJMA!
decko,citam ove tvoje bljuvotine i zakljucujem da si nepismen do zla boga.......idi sinko sedi i uci srpski (ako ga uopste znas),malo poradi na negacijama ,kada se odvaja ne i tako to.....a ove tvoje ulicarske fazone tipa ,,ja sam mali buntovnik ,, i te izlizane fore ,pricaj nekom klincu iz komsiluka.....previse si mali za ove stvari.....uzor ti je boli glava,najveci klosar eminem koji ne zna recenicu da sastavi......tako da,sklanjaj se sa foruma,prost si kao najgora seljacina,mnogo se primas...e da,ti si bruka za rep i hip hop,to je muzika koja ima tih psovki,ali ti nemoj mnogo da se dokazujes...jos si ti klinac....od tebe nece biti nista drugo do pozercine i klosara prvog reda.....brukas se!!!!!!!
Kao prvo imam 19 godina. Kao drugo mozda sam mladji od tebe. Kao trece ja ne studram knjizevnost i ne idem na neki drugi faks i zbog toga me bas boli znas vec sta. Kao cetvrto ako je tebi problem citati moj "rukopis" nemoj ga citati. I kao peto pitaj svoje mame da li sam mali i da li mi je mali! HAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

silvereye:
A mtv, mozda jeste komercijala ali imate mtv2, koji pusta samo rock/metal/alternativu/ sta vec. I pre neki dan sam na ovom regular mtv-u uhvatila top ten GRUNGE! Dakle nirvana, soundgarden, pearl jam.,sonic youth... pa ako su oni za vas komercijala...... vi se odmah ubite!

pa ako bi se napravio pink2 onda to ne bi bila komercijala ...... ma da. to je ista fora nego oce da navataju sve muzicke pravce da ih svi gledaju ...
to ih ne menja

HEMULI:
Keeper:
HEMULI:
mortishaaa:
child in time:
a za drugo.. 8) 8) 8)

vazniji mu cd od cure? ... heheheh. zanimljivo :lol: ihihihi.
nego, decko, imas srece sto net ne omogucava fizicki kontakt jer bi morao da bezis posto si mi verenicu nazvao tako kako si nazvao :twisted:
reko' bi ti stosta, ali necu, razumem ja tebe i ostale koji vodite seljachke propale "hip-hop - hulla - hop" nacine zivota ........
Ko te j.e.b.e.! Ti mislis da znas o svemu! E pa nije tako debilcino jer nemas pojma o zivotu! Vi i ne slusate hip-hop i zasto ste se javljali na ovu temu. Rekao sam i ponovicu jos jednom ZA MENE JE HIP-HOP NACIN ZIVOTA! [/u][/i] I zato sutite. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: I da znas glupi stvore i da nije internet ne bih bezao od tebe i reci svojoj k.u.r.v.i. da mi se ne obraca jer je moj d.i.k. pametniji nod vas dvoje zajedno! Da vidimo sta ces reci na to? HAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

... zanima te sta cu da kazem? :roll: ...
evo bas ti necu nista reci jer mislim da je vise nego ocito da si prs'o (ko ti dade internet bre?) ... samo potrazi neku okolnu ludaru u blizini ... vazi? :wink:

Back