ima li hopera????

Keeper:
silvereye:
A mtv, mozda jeste komercijala ali imate mtv2, koji pusta samo rock/metal/alternativu/ sta vec. I pre neki dan sam na ovom regular mtv-u uhvatila top ten GRUNGE! Dakle nirvana, soundgarden, pearl jam.,sonic youth... pa ako su oni za vas komercijala...... vi se odmah ubite!

pa ako bi se napravio pink2 onda to ne bi bila komercijala ...... ma da. to je ista fora nego oce da navataju sve muzicke pravce da ih svi gledaju ...
to ih ne menja

Ovaj pogled na stvari je mnogo glup :? Sta znaci ti neces da razmatras nesto ako se to nalazi na MTV??? Izvini al meni je bitan kvalitet onoga sto cujem a ne gde ga cujem. A to sto neces da slusas nista sto ima veze sa MTV opet znaci da ti MTV oblikuje ukus sto je bezveze :roll: Nisam cuo pomenutu grupu tako da ne mogu nista da komentarisem po tom pitanju ali su mi ovi stavovi cisto privukli paznju.

Guru:
Keeper:
silvereye:
A mtv, mozda jeste komercijala ali imate mtv2, koji pusta samo rock/metal/alternativu/ sta vec. I pre neki dan sam na ovom regular mtv-u uhvatila top ten GRUNGE! Dakle nirvana, soundgarden, pearl jam.,sonic youth... pa ako su oni za vas komercijala...... vi se odmah ubite!

pa ako bi se napravio pink2 onda to ne bi bila komercijala ...... ma da. to je ista fora nego oce da navataju sve muzicke pravce da ih svi gledaju ...
to ih ne menja

Ovaj pogled na stvari je mnogo glup :? Sta znaci ti neces da razmatras nesto ako se to nalazi na MTV??? Izvini al meni je bitan kvalitet onoga sto cujem a ne gde ga cujem. A to sto neces da slusas nista sto ima veze sa MTV opet znaci da ti MTV oblikuje ukus sto je bezveze :roll: Nisam cuo pomenutu grupu tako da ne mogu nista da komentarisem po tom pitanju ali su mi ovi stavovi cisto privukli paznju.

naravno da necu da razmatram nesto sa MTV-ja ... gubljenje vremena. ionako se sve svede na isto. stav daleko od toga da je glup .....
meni nije bitan kvalitet onoga sto cujem. po milioniti put ponavljam da muziku ne smatram robom i da mi kvalitet nije kriterijum. a vi sto "razmatrate" MTV, vi svakako volite kvalitet ...
Cobain je lepo rekao "all the kids will eat up - if it's packed properly" :wink:
naravno da mi MTV ne oblikuje ukus jer sa njime apsolutno nemam nikakve dodirne tacke ..... tako da nema nikakvog uticaja na mene.

Keeper:
ja bas ne slusam nista sa MTV-ja ...... :lol:
bueeeeehehehhehe. niti cu ikad. posle pocetka devedesetih odma' si mogao da znas ko je losh ... samo vidis da se pojavljuje na MTV-ju
da slusam metaliku prestao bih da je slusam ako bi se pojavili na pinku jer bi to znacilo da su PUKLIIIIIIIIIIIIIII
to se vec desilo :lol: :lol: :lol:
a GNR da mi niko ne dira.. jer ja volim samo stage GUNSe!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x

Pozdrav svima koji ovo citate!

Pri zavrsetku studija sam na Berkliju(Berklee College of Music-Boston).Studiram Jazz Composition i sviram gitaru JAKO DOBRO:)
Ukoliko je neko zainteresovan za privatne lekcije u sledecim oblastima, vrlo rado cu mu izaci u susret!
-Gitara(od pocetnika do najnaprednijih sa akcentom na Jazz,Rock,Klasiku,Blues,Fusion-a druge stilove po dogovoru!)
-Teorija muzike- Celokupna teorija koja se koristi u Jazz-u i moze da se primenjuje u svim vrstama muzike( od viska glava ne boli!:)
-Ear Training(Sluh)-Treniranje sluha uz pomoc vrlo prakticnih vezbi( tendencija da studenti steknu relativan sluh i da sve sto cuju u svojoj glavi mogu da prenesu na svoj instrument)
-Improvizacija-Jedna od mojih omiljenih oblasti.Ovde zaista dosta mogu da pruzim pocevsi od najprostiji do najslozenijih stvari.

Svi zainteresovani neke pisu na :
- pedjazz@hotmail.com
- psimovic@berklee.net
- pedja_guitarman@yahoo.com

P.S. Bilo kakva pitanja u vezi gore navedenog su dobrodosla!

KONACNO! Desilo se nesto za sta su mnogi izgubili nadu! MEAN MACHINE i ja se u necemu slazemo!!! Darkness su preterani, skinuo sam jos par pesama sa neta i stvarno su dobri! Cinjenica da su svirali kao predgrupa Deep Purpleu, Alice Cooperu govori sama za sebe!

Keeper:
naravno da necu da razmatram nesto sa MTV-ja ... gubljenje vremena. ionako se sve svede na isto. stav daleko od toga da je glup .....
meni nije bitan kvalitet onoga sto cujem. po milioniti put ponavljam da muziku ne smatram robom i da mi kvalitet nije kriterijum. a vi sto "razmatrate" MTV, vi svakako volite kvalitet ...
Cobain je lepo rekao "all the kids will eat up - if it's packed properly" :wink:
naravno da mi MTV ne oblikuje ukus jer sa njime apsolutno nemam nikakve dodirne tacke ..... tako da nema nikakvog uticaja na mene.

To je upravo ono sto pokusavam da ti objasnim. MTV ne treba da ti oblikuje ukus niti da ima uticaja na tebe u krajnjoj liniji nista nema pravo na tako nesto do ti sam 8) Ali ako ti prestanes da slusas nesto samo zbog toga sto se pojavilo na MTV onda to znaci da to utice na tebe I TO ZESTOKO!!! Knoformista se plasi da kroci na teritoriju slobodnih ljudi dok slobodan covek gazi celim prostorom :wink:

imam njihov album / cult / i pesme su im strava.to sto neki komentarisu njihove obrade,nemogu da shvatim,jer to sto oni rade mnogo je teze od originalnog izvodjenja .ako hoces da uspes u necemu vazno je da imas imidz,sto oni imaju,da si prvi nesto uradio,sto su oni i uradili i da nikad neodustajes,a oni koliko znam imaju vec 3-4 albuma.
nesto sam nacuo o njihovom koncertu u begesu,u februaru. :shock: :D

To LL: Hehehe pa oko ovoga nema sta da se spori,cuo sam kako sviraju.I garantujem da ce se muzika svideti svakom ko slusa rock.

To Keeper: Decko,ti si pun predrasuda.Kao sto je Guru (mislim) rekao ne mozes da sudis o necemu sto nisi cuo.Ti si se jednostavno uhvatio za recenicu 'MTV je sranje'.Nije mi jasno kako si dosao do tog zakljucka kad kazes da pomenutu TV stanicu ni ne gledas.Kako mozes da sudis o Darkness-u kad ih nisi cuo?Na MTV-ju ima dosta sranja,mozda cak i previse ali to ne znaci da su SVI izvodjaci losi koji se na MTV-ju prikazuju.A sto se Metallice i PINK-a tice nista ti nisi razumeo.Naravno da Metallicu boli uvo gde se njihovi spotovi pustaju.Poenta je bila u tome da bi ti (ako se striktno pridrzavas svog stava) prestao da ih slusas kad bi video njihov spot na PINK-u.To je nebuloza...[/b]

Ni jedan bend (mislim na one malo poznatije bendove)ovde nece doci dok ne ojacaju finansijske mogucnosti slusalaca.Zasto da sviraju pred polupraznom halom kad napr. u Madjarskoj mogu da je napune.Dakle kad ojacamo ekonomski bice i bendova ovde.Moja procena: za jedno 5-10 god :D

Guru:
Keeper:

To je upravo ono sto pokusavam da ti objasnim. MTV ne treba da ti oblikuje ukus niti da ima uticaja na tebe u krajnjoj liniji nista nema pravo na tako nesto do ti sam 8) Ali ako ti prestanes da slusas nesto samo zbog toga sto se pojavilo na MTV onda to znaci da to utice na tebe I TO ZESTOKO!!! Knoformista se plasi da kroci na teritoriju slobodnih ljudi dok slobodan covek gazi celim prostorom :wink:

ja jednostavno ne prestanem da slusam nekoga ako se pojavi na MTV-ju. ja jednostavno ne slusam ono sto se pojavljuje tamo ..... jedini izuzetak su bili Foo Fighters. prva dva albuma su bila fina ... treci uzasan. a cetvrti su skenjali i izbacili na MTV ... ali ja sam ih prestao slusati od treceg albuma. hehe. jedino tako me mozes dovesti u vezu sa MTV-jem ...

a sto se tice tvoje zadnje recenice, molicu te da se ne pravis pametan kad ne umes, vazi ??? ...... sad je sloboda kad slusas svako zivo s.r.a.nj.e ??? ...
ne, stvar sa mnom je sto ja znam sta zelim i zna sta volim da cujem a tako nesto se ne cuje na MTV-iju to i svako malo dete vise zna.
osim vas .......

i jos kad uzmes pride da je MTV jedan zatvoren komercijalni prostor gde prodju ima samo ono sto se dobro prodaje, onda tvoja prica o slobodi apsolutno pada u vodu.

.MEAN MACHINE.:
To LL: Hehehe pa oko ovoga nema sta da se spori,cuo sam kako sviraju.I garantujem da ce se muzika svideti svakom ko slusa rock.

To Keeper: Decko,ti si pun predrasuda.Kao sto je Guru (mislim) rekao ne mozes da sudis o necemu sto nisi cuo.Ti si se jednostavno uhvatio za recenicu 'MTV je *'.Nije mi jasno kako si dosao do tog zakljucka kad kazes da pomenutu TV stanicu ni ne gledas.Kako mozes da sudis o Darkness-u kad ih nisi cuo?Na MTV-ju ima dosta *,mozda cak i previse ali to ne znaci da su SVI izvodjaci losi koji se na MTV-ju prikazuju.A sto se Metallice i PINK-a tice nista ti nisi razumeo.Naravno da Metallicu boli uvo gde se njihovi spotovi pustaju.Poenta je bila u tome da bi ti (ako se striktno pridrzavas svog stava) prestao da ih slusas kad bi video njihov spot na PINK-u.To je nebuloza...[/b]

decko, ponavljas se ... nisi mi nista novo rekao, a ja necu da se ponavljam :wink:
nego, novo je bilo jedino ono kako ja znam kad ni ne gledam MTV? ...... to ne znaci da ni ne cujem ... ni ne vidim. znas kako je sa MTV-ijem ??? kao sa korovom. uvuce se svuda. na stranicama novina, u rubrici tvog omiljenog casopisa koji se bavi ozbiljnim stvarima, iznenadi te neko novo "MTV" chudo ... i tako blize i tako dalje .....

i da, naravno, da slusam metaliku prestao bih sa time ako bi ih video na pinku. onda bi sve ono sto je njihovo bilo, i sada i pre, tim potezom bukvalno PALO U VODU, ispalo jedna velika laz .......
toliko.

.MEAN MACHINE.:
Ni jedan bend (mislim na one malo poznatije bendove)ovde nece doci dok ne ojacaju finansijske mogucnosti slusalaca.Zasto da sviraju pred polupraznom halom kad napr. u Madjarskoj mogu da je napune.Dakle kad ojacamo ekonomski bice i bendova ovde.Moja procena: za jedno 5-10 god :D

slusaj ti ovo, koja lekcija iz ekonomije .... u je brateee ...... probaj da slusas neke bendove koji se ne vode novcem npr. pa slusaj te koji dolaze jer im se svidja ... i jer zele, a ne one koje jure pare po budzacima sveta :wink: :roll: i onda ces imati koncerte ..... a nije da ih nema

osim toga, nemoj biti takav nerealni optimista u vezi tih "5-10 godina" ... mnogo vise, batice, mnoooooogo. :wink:

alo bre ljudi, ovo je Srbija, poslednje sto pokrece ove dobre ljude koje srecem na ulici je novac. Kakvi su ovo razlozi za nedolazak grupa...
Pa pre se plase da ih ne prekoljemo nego da ne zarade pare ! Najbolji razlog je sto nemaju naviku ! Max Kavalera dolazio po drugi put, a sto se tice Mejdena setite se da je Pol Diano svirao proslo letu u barutani... I u Srbiju me ne dirajte

Back