ima li fasizma u srbiji?

šta je o v o ?

pioniri ? izvidjači ? šuplje tikve ?

ovo je zlo zbog koga bi se trebalo dobro zamisliti u Srbiji

i sasvim ozbiljno proučiti pojmove fašizam fašista četnik ustaša neofašizam ...
pa se uzdici iznad amaterskih baljezgarija makar to bila puka forumska zabava

jer previše je važno sve to znati ako ne zarad neukih i neobjektivnih patriJota već
zbog narednih generacija koje će nositi komplekse u svom nasledju...

Ne vredi,moraće jednog dana UN da vas stavi pod protektorat,pa kad se pogledate u ogledalu da se vidi da ste isti šiptari.:hahaha:

Što?:think:Da nisi ti ona u belom sa slike?

Ma CANGE netrudi se uopce diskutirati sa ljudima kao Misoni..pa valjda vidis sa kim imas posla...sa Duletom se da konstruktivno raspravljati,ali sa ljudima poput Misoni i Olimpijakos kojima je iq na nivou kokoske,zbilja nema smisla..

Ja sam se samo rukovodio onim shto sam sam video i chuo
sta si video i čuo? ono sto su ti sažvakano servirali srpski patriJotski mediji ?

Sad bez uvrede,ali shta ja mogu da mislim o drzavi u kojoj se nacizam koristi kao marketing u bilo koje svrhe???
prevashodno misli o svojoj državi na temu nacizma !

Mogu i ja da rezimiram: Mozda i nije razvijeniji fasizam kod vas. Mozda su isti,ali sam apsolutno siguran da ovde ne mogu da se ponasaju tako lagodno i bezbrizno kao kod vas. A to je veoma lose jer se takve stvari trebaju saseci u korenu. Isto kao i separatizam.
ovde misliš na mnogobrojne incidente prilikom promocija Peščanika ?

i ne gledajte preko plota po tudjim dvorištima već čistite sopstveno,
mnogo se djubreta nakupilo, celo društvo zrelo za reset i reciklažu

sta si video i čuo? ono sto su ti sažvakano servirali srpski patriJotski mediji ?

Слжем се много ђубрета се накупило,јако много за овај напаћени народ

све би то требало лопатом по голој

и нацисте и вас пешчанике и оне нво све док недођете у нормалу

1. Ako ti srpski mediji ne valjaju, pun ti je internet drugih nesrpskih kakve vishe volish pa vidi na njima.
2.Ja i govorim o svojoj drzavi,ali pricham sa Hrvatom tako se tema proshirila i ne zavirujem ni u chije dvorishte. Ne znam odakle ti takva ideja? da li si ti prochitala BILO SHTA shto smo mi pisali do sad ili si jednostavno doshla da branish Alexa iz potpuno nerazumljivih razloga?:mrgreen:

Poslednja izmena:

EVO MISONI SELJOBERU NAUCI OD NJEGA NESTO

PRVO BOLDANO-a gle..iskreno mozda nisam ni razmisljao,ali ja ti se kunem mojim najmilijim da nisam niti pomislio na rat,a shvacam sta oces dakazes..ali nije sve zavrsilo ratom..recimoCG..I iskreno,cisto sumnjam da bi si Srbi dozvolili jos jedan rat...

Reci cu ti obecajem,ali na pp i to kasnije,jer sad idem,a ja takodjer tebe molim da objasnis ovim ulizicama i debilima Olimpijakosu i Misoniju ima li fasizma u Srbiji..bez Hrvata,samo u okviru svoje drzaave..jer itekako si mogao primjetiti da su oni tvrdili da nema,a ja sam sad kao lazov..

DRUGO BOLDANO-Slazem se sa tobom,i pretjerujem da sam i ja prejerao,ali pored ovakvih mozgova na temi,zbilja zna biti gadno..

TRECE BOLDANO-Mogu ja tebe da razumijem,i necu da utjecem vise na tvoje misljenje,samo sam tio da kazem da je ipak generaliziranje nazivati bas sve ljude koji idu na koncerte njegove fasistima ili simpatizerima istim..eto samo to..

Gledaj care verujem da nisi to mislio,ali to je neminovno jer to nisu nikakve kvazi republike vec pokrajine u sastavu Srbije. Dakle moze da bude veoma,veoma nezgodno. Tim pre sto odnos snaga nije isti vishe u svetu niti su isti ljudi koji vode SAD pa vishe nece biti expresnog bombardovanja vec jedino moze doci do teskog mrcvarenja. U to budi siguran. Niko pa ni najdemokratichnije snage u Sr nece moci to mirno da gledaju,a ni veliki deo naroda u Vojvodini. Ok recicesh mi na pp obecao si:lol: Ne mogu da utichem ni na chije razmisljanje i Olimpijakos i Misioni imaju svoje,a ja svoje. Ja sam svestan da sljama ima u mojoj zemlji. I da kazem josh da nikada nisam generalizovao sve Hrvate. Prichao sam o ljudima koji posecuju nacisticki koncert. Smatram da dobar deo Hrvata to ne radi,a i prichao sam sa dosta njih tako da ne generalizujem narod.

Back