Ima li dovoljno pametnih za kviz Milioner ?

Ona Marge

Veoma poznat
Poruka
10.580
Ne prijavljujem se na kvizove, ne ucestvujem u njima, tek ponekad ih pogledam. I sam Bog zna zasto poslah sms da se prijavim na "Milionera" i isti taj zna zasto je sve ovako ispalo.
Razocarala sam se kompletno.
Pozvala me je ljubazna organizatorka i uz kraci uvod mi saopstila da cu, ukoliko odgovorim na dovoljan broj pitanja -tacno , imati priliku da odem na snimanje vec pomenutog kviza, i da cu ucestvovati u njemu.
Nakon razgovora sam uspela da se setim 9 od ponudjenih deset, pa vam ih prezentujem da vidim da li sam ja zaista toliko glupa da ne umem da odgovorim na polovinu pitanja.
-odakle poticu Vikinzi
-glavna zenska uloga u Americkoj verziji filma Nikita
-ko je sagradio Rimski bunar u Beogradu
-koji je vladar naredio zidanje Koloseuma
-gde je u telu kost kolikulum
-odakle je grupa Tokio hotel
-odakle poticu karte za poker
-cija je rec "puč"
-ko je osvajac Vimbldona 1996

Ajde sad, al' iskreno, napisite na koliko od ovih pitanja znate odgovor.
 
-iz norveške......
- en parje....nema am verzije...to je valjda bila us serija? film je fr..
-rimljani...(:
- vespazijan
-iz nemačke.......
. u uhu...
- iz amerike................
-ruska......
- boris beker..??

a što ti nisi napisala odgovore... a na koliko tačno pitanja treba da odgovoriš da bi te pozvali....
 
Tacno, imas cetiri opcije, ali da li je to znanje ako ubodes tacan odgovor ? I ne znam koji su tacni odgovori jer ti to ne kazu, samo te na brzaka ispreskacu, ceo telefonski razgovor je bio vrlo kratak i ne planiran.
Pitanje je ovde na koliko odgovora znate siguran odgovor. Ja sam bila sigurna samo na dva, ostalo je bilo lupanje, ili "mozda je ".
Jedna meni vrlo draga osoba je pre pet godina, jos dok je kviz bio na BK, ucestvovala u tom kvizu. Snimali smo tu emisiju. Na brzim prstima je bas on bio u kadru i covek do njega. Jasno se vidi kako je zavrsio kucanje i pritisnuo enter dok je ovaj do njega jos kucao. Kada su objavili ko je najbrze dao odgovor, to je bio covek do mog prijatelja, a moj prijatelj je ,kao, imao sporije vreme za 10 desetinki.
I sede covek na vrucu stolicu i osvoji neku sicu. Poenta je u tome sto smo tog coveka posle vidjali da ucestvuje i u kvizu Najslabija karika i u kvizu Ruski rulet i to sve u roku od par meseci ?!
 
e, odgledaj film kviz........ mnogo dobra stvar.........mislim, pitanja su xtra gloopa jer osim 2 ili 3 pitanja...nijedno pitanje iz opšte koooltoore....a valjda bi ti trebalo da kvalifikooje kandidate......inače.....lakša su u kvizu zbog treme....a i logićno je da boodu malko teža u kvalifikacijama.......da se raščisti ko je vezara...jer u samoj emisiji....tek posle 10tog su već ozbiljna pitanja....to onoliko koliko sam pratio.....ne gledam godinama ...
 

Back
Top