- Poruka
- 31
ima naravno
omg
omg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boga ima to je definitivno!
Međutim samo apsolutno prosvećena osoba može to da uvidi!
Bog je ostavio više nego dovoljno dokaza o svom postojanju samo je 99 % ljudi potpuno nesposobno da to uvvidi!
Bog je neizmjerna dobrota, ljubav, milosrdan i milostiv ali i pravedan!
Boga ima to je definitivno!
Međutim samo apsolutno prosvećena osoba može to da uvidi!
Bog je ostavio više nego dovoljno dokaza o svom postojanju samo je 99 % ljudi potpuno nesposobno da to uvvidi!
Bog je neizmjerna dobrota, ljubav, milosrdan i milostiv ali i pravedan!
A koji su to dokazi?
A koji su dokazi tvoji prema Njemu, zahvalnost sto te je stvorio tako je odajes sto se rugas zahvalnim ljudima?
Zasto mislis da je On duzan tebi da daje dokaze?
Da li bi ti dokazivao sta nezahvalnicima koje si stvorio i koji su ti okrenuli ledja?
Nije On duzan nama da dokazuje, on ce pojacati veru ljudima koji mu se mole zato sto to zeli, a ljudima sa predrasudom (ateistima) i kad pomaze, pomaze vrlo diskretno.
Ti si duzan prvi Njemu.
TI SI TAJ KOJI TREBA DA SE PRVI DOKAZES NJEMU, A NE ON TEBI.
Da si malo citala moje postove po forumu znala bi da sam vernik.
Radogost18 je izneo tvrdnju da postoji obilje dokaza za Bozije postojanje,pa je sasvim normalno da ga priupitam koji su to dokazi posto su izgleda meni promakli.
ako ga slucajno i ima,onda se itekako dobro skriva...
Ja sam Bog.
Da me neka budala ne shvati pogrešno, ozbiljan sam.
биће да се схваташ погрешно...
Ja sam Bog.
Da me neka budala ne shvati pogrešno, ozbiljan sam.
Ti si duzan prvi Njemu.
Svi su ovde ozbiljni... zato i jeste ovako veselo...![]()
Da, da to tako svi pricaju dok se ne krene zemlja tresti ili ti iznad glave ne zuje metci a onda druga prica kod vecine ateista...
па да не верују у Бога, не би виленили по религијиским темама
Da, da to tako svi pricaju dok se ne krene zemlja tresti ili ti iznad glave ne zuje metci a onda druga prica kod vecine ateista...
... licimerstvo... to kazem cisto da kad krenu da se mole da se sete i traziti oprost za ovaj greh