Dlakava_Strvina:Jaooo supeeeer! Procitah u novinama da ih ima vise nego nas...
A gde to, jel u Dlakogradu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dlakava_Strvina:Jaooo supeeeer! Procitah u novinama da ih ima vise nego nas...
Dlakava_Strvina:wizard32:Zasto da ne! To ti je onaj fazon ti si kao lav i ti si najaci i nista neradis a sve lavice love i prvo tebi donose hranu.Znas ono ti si kralj i tacka.Pa tako i ovde: jedna radi a ti se sa drugom provodis, pa ce posle ta druga da radi a ti se sa trecom provodis itd.E moj Dlakavi kad bi tako tretirao zene znas li kako bi te postovale?Kao lavice LavaDlakava_Strvina:Da, da ... ovo je podrazmuveno moj wizarde (sem olimpijade).
Pozdrav 8)
Samo pazi da nedodje neki mladji lavic pa da ne pomuti harmoniju![]()
E bash, to -lafovski. Samo ima jedan problem - reizbor je na 4 godine... smrc.. Odoh da obelezim teritoriju po kraju, preksinoc mi naplatili kaznu , nesto kao na javnom mestu...
avesic:strvino ja ti rekoh da su mi palacinke specijalitet, a frajeru perem noge, prvo mu napunim lavor sa hipermanganom, onda sapun, pa posle masaza sa kremom protiv smrada, inace usmredeeeeee mi kucu.... smrdljivi jedni odvratni kako samo uspete da vam se noge tako ubudjaju... taj smrad se zove konjoka, ima i neki navuceni na taj miris ko na lepak pa uzivaju u svom smradu
avesic:pa posle kritukujte sponoruse , mislim momci ko nudi bolje uslove![]()
![]()
![]()
Imperija uzvraca udarac:U nedelju je savezni zavod za statistiku saopstio da u Beogradu ima 100 000 vise zena nego muskaraca. A u uzrastu od 24-49 godina je 24 000 zena vise.To su stvarno ozbiljni i alarmanti podaci. Znaci da cemo mi devojke morati nauciti da delimo, ili ce u startu 24 000 zena ostati bez decka.( A one koje zele da se udaju i bez muza).Ne verujem da bi mnogo pomogli muskarci iz drugih gradova, jer je sigurno i tamo veci broj zena.
Ha,ha,ha pravi si patak.Pa kako moze lavica da bude opasnija od LAVA.Tuzni_patak:Cini mi se da ste povrshno gledali opstanak.
Lavice su vishe nego opasnije od lavova.
Pa kad ima mladunce , sipak ce lav da bude u blizini...
Dlakava_Strvina:Kako u Torontetu taj procenat? Tamo idu gastosi... Ma bas me briga! Vi tamo jurite pare, mi ovde ima da postavljamo uslove ili nista od "novog deckaaaa" :wink:
medena:Dlakava_Strvina:Kako u Torontetu taj procenat? Tamo idu gastosi... Ma bas me briga! Vi tamo jurite pare, mi ovde ima da postavljamo uslove ili nista od "novog deckaaaa" :wink:
U Torontetu procenat kaze "ima VAS vise " 8) ...i nema uslova, sve bezuslovno...k'o kredit bez kamate![]()
wizard32:-da opere noge meni,mom tati i mom dedi svako veče pre spavanja,wizard32:Ja sam malo razmisljao i napravio prvi spisak, verovatno cu dodati jos... Paaa posto je situacija jelte, nepovoljnaaa, i posto mozemooo da biramooo, trazim sledece
- svako jutro kad se probudimo da kandidatkinja izmasira vrat i ledja, - zatim da skuva kafu sa sve ratluk sas orasom
- svaki dan da se spreme palacinke sa dzemom od sipka, sa orasima i sa eurokremom,
- da ode do prodavnice da donese pivo za mene i ekipu i da ne smeta a kusur da vrati,
- da pozove drugarice zbog drustva a ona da se ne mesa,
- posto su se baterije na daljinskom istrosile, da bez pogovora menja kanale,
- ajde pomazite, smislicu jos nesto...
-da zaradi dovolno para da mogu da odvedem švalerku na olimpijadu
-da rodi petoro dece i da ostane u top formi
-da me zadrži za sebe tako što će mi kupovati sitne poklončiće(vespu ,pa kola, pa kafić)
Dlakava_Strvina:wizard32:-da opere noge meni,mom tati i mom dedi svako veče pre spavanja,wizard32:Ja sam malo razmisljao i napravio prvi spisak, verovatno cu dodati jos... Paaa posto je situacija jelte, nepovoljnaaa, i posto mozemooo da biramooo, trazim sledece
- svako jutro kad se probudimo da kandidatkinja izmasira vrat i ledja, - zatim da skuva kafu sa sve ratluk sas orasom
- svaki dan da se spreme palacinke sa dzemom od sipka, sa orasima i sa eurokremom,
- da ode do prodavnice da donese pivo za mene i ekipu i da ne smeta a kusur da vrati,
- da pozove drugarice zbog drustva a ona da se ne mesa,
- posto su se baterije na daljinskom istrosile, da bez pogovora menja kanale,
- ajde pomazite, smislicu jos nesto...
-da zaradi dovolno para da mogu da odvedem švalerku na olimpijadu
-da rodi petoro dece i da ostane u top formi
-da me zadrži za sebe tako što će mi kupovati sitne poklončiće(vespu ,pa kola, pa kafić)
-da mi nekevće bre više
-da me ne ispravlja kad pogrešim u pravopisu(barem ne javno)
Dlakava_Strvina:Pa na svakom GRADILISTU ima mushkaraca... A mnoga mesta po svetu su nishta drugo (tamo de su gastosi) do GRADILISTA...
Imperija uzvraca udarac:U nedelju je savezni zavod za statistiku saopstio da u Beogradu ima 100 000 vise zena nego muskaraca. A u uzrastu od 24-49 godina je 24 000 zena vise.To su stvarno ozbiljni i alarmanti podaci. Znaci da cemo mi devojke morati nauciti da delimo, ili ce u startu 24 000 zena ostati bez decka.( A one koje zele da se udaju i bez muza).Ne verujem da bi mnogo pomogli muskarci iz drugih gradova, jer je sigurno i tamo veci broj zena.
Jaooooo cu se zanesvestimDlakava_Strvina:Jaooo supeeeer! Procitah u novinama da ih ima vise nego nas (riba) i bash bash im frka... Heheheh sad ce da "tvrdimo pazar".... Dajte predloge sta da im sve trazimo![]()
ariela:Jaooooo cu se zanesvestimDlakava_Strvina:Jaooo supeeeer! Procitah u novinama da ih ima vise nego nas (riba) i bash bash im frka... Heheheh sad ce da "tvrdimo pazar".... Dajte predloge sta da im sve trazimo![]()
Pa ajde brate nek se jedan probudi da vidim i cujem kako izgleda ta "akcija" Ima vas vise sto jest jest al masa njih kuka kako ne moze da nadje "pravu" sta je to pitam se ja pa se vi kao visak svuda nesto grupisete i sami sedite a tolike zene pored vas...Cast izuzecima uvek kazem ali stvarno tako vidim situaciju...a ako hocu da budem bas grozna dodacu: Ma deset vas da ubacim u presu jedan ne bi ispao kako treba...Salim se naravno...nek ste vi nama zivi i zdravi a ribe su tu samo naucite kako da ih upecate :wink: