- Poruka
- 2.942
Jaooo supeeeer! Procitah u novinama da ih ima vise nego nas (riba) i bash bash im frka... Heheheh sad ce da "tvrdimo pazar".... Dajte predloge sta da im sve trazimo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si ti pacenik.Dlakava_Strvina:Jaooo supeeeer! Procitah u novinama da ih ima vise nego nas (riba) i bash bash im frka... Heheheh sad ce da "tvrdimo pazar".... Dajte predloge sta da im sve trazimo![]()
avesic:strvino nadji nesto zensko, sve mi te zao, kao ima ih vise :shock: :shock: :shock:
avesic:ubo si me jedino u palacinke, tanke hrskave , al sa dzemom od kajsija i orasima ,...inace tebi bre treba mali bugarin a ne riba
Dlakava_Strvina:avesic:strvino nadji nesto zensko, sve mi te zao, kao ima ih vise :shock: :shock: :shock:
Ja sam malo razmisljao i napravio prvi spisak, verovatno cu dodati jos... Paaa posto je situacija jelte, nepovoljnaaa, i posto mozemooo da biramooo, trazim sledece
- svako jutro kad se probudimo da kandidatkinja izmasira vrat i ledja, - zatim da skuva kafu sa sve ratluk sas orasom
- svaki dan da se spreme palacinke sa dzemom od sipka, sa orasima i sa eurokremom,
- da ode do prodavnice da donese pivo za mene i ekipu i da ne smeta a kusur da vrati,
- da pozove drugarice zbog drustva a ona da se ne mesa,
- posto su se baterije na daljinskom istrosile, da bez pogovora menja kanale,
- ajde pomazite, smislicu jos nesto...
Dlakava_Strvina:Jaooo supeeeer! Procitah u novinama da ih ima vise nego nas (riba) i bash bash im frka... Heheheh sad ce da "tvrdimo pazar".... Dajte predloge sta da im sve trazimo![]()
Dlakava_Strvina:Ja sam malo razmisljao i napravio prvi spisak, verovatno cu dodati jos... Paaa posto je situacija jelte, nepovoljnaaa, i posto mozemooo da biramooo, trazim sledece
- svako jutro kad se probudimo da kandidatkinja izmasira vrat i ledja, - zatim da skuva kafu sa sve ratluk sas orasom
- svaki dan da se spreme palacinke sa dzemom od sipka, sa orasima i sa eurokremom,
- da ode do prodavnice da donese pivo za mene i ekipu i da ne smeta a kusur da vrati,
Dlakava_Strvina:avesic:strvino nadji nesto zensko, sve mi te zao, kao ima ih vise :shock: :shock: :shock:
Ja sam malo razmisljao i napravio prvi spisak, verovatno cu dodati jos... Paaa posto je situacija jelte, nepovoljnaaa, i posto mozemooo da biramooo, trazim sledece
-da opere noge meni,mom tati i mom dedi svako veče pre spavanja,
-da zaradi dovolno para da mogu da odvedem švalerku na olimpijadu
-da rodi petoro dece i da ostane u top formi
-da me zadrži za sebe tako što će mi kupovati sitne poklončiće(vespu ,pa kola, pa kafić)
avesic:strvino ja ti rekoh da su mi palacinke specijalitet, a frajeru perem noge, prvo mu napunim lavor sa hipermanganom, onda sapun, pa posle masaza sa kremom protiv smrada, inace usmredeeeeee mi kucu.... smrdljivi jedni odvratni kako samo uspete da vam se noge tako ubudjaju... taj smrad se zove konjoka, ima i neki navuceni na taj miris ko na lepak pa uzivaju u svom smradu
-da opere noge meni,mom tati i mom dedi svako veče pre spavanja,wizard32:Ja sam malo razmisljao i napravio prvi spisak, verovatno cu dodati jos... Paaa posto je situacija jelte, nepovoljnaaa, i posto mozemooo da biramooo, trazim sledece
avesic:pa posle kritukujte sponoruse , mislim momci ko nudi bolje uslove![]()
![]()
![]()
Zasto da ne! To ti je onaj fazon ti si kao lav i ti si najaci i nista neradis a sve lavice love i prvo tebi donose hranu.Znas ono ti si kralj i tacka.Pa tako i ovde: jedna radi a ti se sa drugom provodis, pa ce posle ta druga da radi a ti se sa trecom provodis itd.E moj Dlakavi kad bi tako tretirao zene znas li kako bi te postovale?Kao lavice LavaDlakava_Strvina:Da, da ... ovo je podrazmuveno moj wizarde (sem olimpijade).
wizard32:Zasto da ne! To ti je onaj fazon ti si kao lav i ti si najaci i nista neradis a sve lavice love i prvo tebi donose hranu.Znas ono ti si kralj i tacka.Pa tako i ovde: jedna radi a ti se sa drugom provodis, pa ce posle ta druga da radi a ti se sa trecom provodis itd.E moj Dlakavi kad bi tako tretirao zene znas li kako bi te postovale?Kao lavice LavaDlakava_Strvina:Da, da ... ovo je podrazmuveno moj wizarde (sem olimpijade).
Pozdrav 8)
Samo pazi da nedodje neki mladji lavic pa da ne pomuti harmoniju![]()
Imperija uzvraca udarac:U nedelju je savezni zavod za statistiku saopstio da u Beogradu ima 100 000 vise zena nego muskaraca. A u uzrastu od 24-49 godina je 24 000 zena vise.To su stvarno ozbiljni i alarmanti podaci. Znaci da cemo mi devojke morati nauciti da delimo, ili ce u startu 24 000 zena ostati bez decka.( A one koje zele da se udaju i bez muza).Ne verujem da bi mnogo pomogli muskarci iz drugih gradova, jer je sigurno i tamo veci broj zena.