Ima ih vise!

avesic:
strvino nadji nesto zensko, sve mi te zao, kao ima ih vise :shock: :shock: :shock:

Ja sam malo razmisljao i napravio prvi spisak, verovatno cu dodati jos... Paaa posto je situacija jelte, nepovoljnaaa, i posto mozemooo da biramooo, trazim sledece
- svako jutro kad se probudimo da kandidatkinja izmasira vrat i ledja, - zatim da skuva kafu sa sve ratluk sas orasom
- svaki dan da se spreme palacinke sa dzemom od sipka, sa orasima i sa eurokremom,
- da ode do prodavnice da donese pivo za mene i ekipu i da ne smeta a kusur da vrati,
- da pozove drugarice zbog drustva a ona da se ne mesa,
- posto su se baterije na daljinskom istrosile, da bez pogovora menja kanale,
- ajde pomazite, smislicu jos nesto...

avesic:
ubo si me jedino u palacinke, tanke hrskave , al sa dzemom od kajsija i orasima ,...inace tebi bre treba mali bugarin a ne riba

:D Ma neeee .... nista ne kapirateee... Jaoo sto ste stereotipni... Ma ja sam samo teo da se malo izmene neke uobicajene forme. Sto da ne... Ako su se u srednjem veku dva tipa ubijala pistoljem zbog ribe, bas bi mi bilo zabavno da vidim dve ribe kako se mlate (ne mora fatalan ishod) zbog tipa... :D Bas nemate maste, steta... Ma kakvi Vukovci, ja sam se samo uzeleo palacinki, pa me zanima da li avesic ume da ih pravi?

Jao, cuti ti...
Pogledaj tvoj profil josh jednom,pa sa zapitaj da li imash pravo glasa...
A ti Strvino,blago tebi,ako takva glupost moze tol'ko da te oraspolozi...
Ali ipak glasam za strvinu... (IZ ESTETSKIH RAZLOGA)!!!

Dlakava_Strvina:
avesic:
strvino nadji nesto zensko, sve mi te zao, kao ima ih vise :shock: :shock: :shock:

Ja sam malo razmisljao i napravio prvi spisak, verovatno cu dodati jos... Paaa posto je situacija jelte, nepovoljnaaa, i posto mozemooo da biramooo, trazim sledece
- svako jutro kad se probudimo da kandidatkinja izmasira vrat i ledja, - zatim da skuva kafu sa sve ratluk sas orasom
- svaki dan da se spreme palacinke sa dzemom od sipka, sa orasima i sa eurokremom,
- da ode do prodavnice da donese pivo za mene i ekipu i da ne smeta a kusur da vrati,

Kad ti to uspe stavicemo vest na prvu stranu "Krstarice"

Dlakava_Strvina:

Ahahahahaha ...
Nadam se da mi zenski svet nece zameriti ali ja crko od smeha...
Ludo jedna luuuda, kladim se da bi te jedna takva za par dana izdresirala i da pravis palacinke i da menjas kanale i sve po redu kako si nabrojao :wink:

Dlakava_Strvina:
avesic:

Dlakava_Strvina:
avesic:

-da opere noge meni,mom tati i mom dedi svako veče pre spavanja,

-da zaradi dovolno para da mogu da odvedem švalerku na olimpijadu

-da rodi petoro dece i da ostane u top formi

-da me zadrži za sebe tako što će mi kupovati sitne poklončiće(vespu ,pa kola, pa kafić)

Eeee polakce ljudi... Bez svadje! Ja sam samo dao predlog, eto sta se desi kad covek ima visak slobodnog vremena... Ali mi stvarno krivo sto ne moze sve ribe da pokupimo. Zamislite cure bedak, odete vas cetri u grad, pa sta bude... Naidju tri tipa u susret i sta onda? Jedna mora da se susi... Naravno da se zezamo ovde, zasto moraju sve teme da budu "ozbiljne"? :wink:

strvino ja ti rekoh da su mi palacinke specijalitet, a frajeru perem noge, prvo mu napunim lavor sa hipermanganom, onda sapun, pa posle masaza sa kremom protiv smrada, inace usmredeeeeee mi kucu.... smrdljivi jedni odvratni kako samo uspete da vam se noge tako ubudjaju... taj smrad se zove konjoka, ima i neki navuceni na taj miris ko na lepak pa uzivaju u svom smradu

avesic:
strvino ja ti rekoh da su mi palacinke specijalitet, a frajeru perem noge, prvo mu napunim lavor sa hipermanganom, onda sapun, pa posle masaza sa kremom protiv smrada, inace usmredeeeeee mi kucu.... smrdljivi jedni odvratni kako samo uspete da vam se noge tako ubudjaju... taj smrad se zove konjoka, ima i neki navuceni na taj miris ko na lepak pa uzivaju u svom smradu

A jel? Poceli smo da vredjamo... Nema veze, nisam od uvredljivih! Kazes da nam smrde noge, jel, a vase ne smrde... Vi prosto mirisete od glave do pete... Pa sto onda trosite litre parfema? Heh! Inace jedno od finijih sredstava za eliminisanje neprijatnog mirsa nogu se zove "Timijan prashak" i pospe se u obucu (slobodno moze i u zensku), Super je. Samo onda ne treba prestati odrzavati higijenu nogu... ZAR TI NISI CULA DA PARTNERE BIRAMO I PO MIRISU TELA? Oni reflektuju podsvesno nase osobine. Tj da li smo bolesljivi, kvalitet zuba, dugovecnost, nesto Japanci detektovali ispod pazuha navodno. Daklem, od sada svaku ribu prvo omirisem ispod pazuha.... :lol:

wizard32:
-da opere noge meni,mom tati i mom dedi svako veče pre spavanja,

-da zaradi dovolno para da mogu da odvedem švalerku na olimpijadu

-da rodi petoro dece i da ostane u top formi

-da me zadrži za sebe tako što će mi kupovati sitne poklončiće(vespu ,pa kola, pa kafić)[/quote]

-da mi nekevće bre više

-da me ne ispravlja kad pogrešim u pravopisu(barem ne javno)

Dlakava_Strvina:
Da, da ... ovo je podrazmuveno moj wizarde (sem olimpijade).
Zasto da ne! To ti je onaj fazon ti si kao lav i ti si najaci i nista neradis a sve lavice love i prvo tebi donose hranu.Znas ono ti si kralj i tacka.Pa tako i ovde: jedna radi a ti se sa drugom provodis, pa ce posle ta druga da radi a ti se sa trecom provodis itd.E moj Dlakavi kad bi tako tretirao zene znas li kako bi te postovale?Kao lavice Lava
Pozdrav 8)

Samo pazi da nedodje neki mladji lavic pa da ne pomuti harmoniju :!:

U nedelju je savezni zavod za statistiku saopstio da u Beogradu ima 100 000 vise zena nego muskaraca. A u uzrastu od 24-49 godina je 24 000 zena vise.To su stvarno ozbiljni i alarmanti podaci. Znaci da cemo mi devojke morati nauciti da delimo, ili ce u startu 24 000 zena ostati bez decka.( A one koje zele da se udaju i bez muza).Ne verujem da bi mnogo pomogli muskarci iz drugih gradova, jer je sigurno i tamo veci broj zena.

wizard32:
Dlakava_Strvina:
Da, da ... ovo je podrazmuveno moj wizarde (sem olimpijade).
Zasto da ne! To ti je onaj fazon ti si kao lav i ti si najaci i nista neradis a sve lavice love i prvo tebi donose hranu.Znas ono ti si kralj i tacka.Pa tako i ovde: jedna radi a ti se sa drugom provodis, pa ce posle ta druga da radi a ti se sa trecom provodis itd.E moj Dlakavi kad bi tako tretirao zene znas li kako bi te postovale?Kao lavice Lava
Pozdrav 8)

Samo pazi da nedodje neki mladji lavic pa da ne pomuti harmoniju :!:

E bash, to -lafovski. Samo ima jedan problem - reizbor je na 4 godine... smrc.. Odoh da obelezim teritoriju po kraju, preksinoc mi naplatili kaznu , nesto kao na javnom mestu...

Imperija uzvraca udarac:
U nedelju je savezni zavod za statistiku saopstio da u Beogradu ima 100 000 vise zena nego muskaraca. A u uzrastu od 24-49 godina je 24 000 zena vise.To su stvarno ozbiljni i alarmanti podaci. Znaci da cemo mi devojke morati nauciti da delimo, ili ce u startu 24 000 zena ostati bez decka.( A one koje zele da se udaju i bez muza).Ne verujem da bi mnogo pomogli muskarci iz drugih gradova, jer je sigurno i tamo veci broj zena.

Eh, a u toj statistici su samo zene koje su priznale, ima jos duplo toliko koje nisu, medjutim 20-35 je super tu je skoro tri puta. Jel ste primetili kako idu u grupama od po tri, same... kao telefoniraju, razgovaraju... skockale se... frka.. Nista, ajd polako u grad, obljubi bliznjeg svog...

Back