- Poruka
- 94.977
Sve više žena uviđa da je bolje da imaju pored sebe zdravog muškarca umesto bogatog ali bolesnog.
Da li ste i vi primetili trend?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da je trend kada su "do juče" samo jurile pare
A sta to da zapinju nije mi jasnoSpremne su da zapnu koliko god treba, samo da je zdravlja
Da rade u njivi, kuvaju ruičak, peru, peglaju, rađaju po petoro ili više dece...A sta to da zapinju nije mi jasno![]()
Kasno, prc, provalili ih muskarci.Sve više žena uviđa da je bolje da imaju pored sebe zdravog muškarca umesto bogatog ali bolesnog.
Pa birkaju više nego ranije?Kasno, prc, provalili ih muskarci.
Nije nego se svode na nek je samo zdrav i pravPa birkaju više nego ranije?
To kao sigurica za stare dane?Nije nego se svode na nek je samo zdrav i prav![]()
Pre mi deluje da nestalo opcija pa na default basic package.To kao sigurica za stare dane?![]()
Nisam. Juče baš čitam jedna crnogorka otišla iz grada u selo i sve uradila onako kako sam gore napisaoUcitelju ovo si sada izmislio![]()
Sve više žena uviđa da je bolje da imaju pored sebe zdravog muškarca umesto bogatog ali bolesnog.
Ribe su se oduvek ložile na sirovu snagu (zdravog muškarca)Сиротиња се опет теши да је добро да су здрави, кад већ пара немају.
Оно...коначно ће и они птичку да виде иако пара немају.
Istina. Zdrav, prav lep posten i pametan i ja da sam uvek u pravuRibe su se oduvek ložile na sirovu snagu (zdravog muškarca)
Nisam. Juče baš čitam jedna crnogorka otišla iz grada u selo i sve uradila onako kako sam gore napisao
ako je 90 godina bolje bogat i bolestanSve više žena uviđa da je bolje da imaju pored sebe zdravog muškarca umesto bogatog ali bolesnog.