...nauči se da budeš paranoična
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...nauči se da budeš paranoična
ništa od tebe dok ne počneš da redovno učestvuješ na pdf teorije zavere
samo mi još ta budalaština fali u životuništa od tebe dok ne počneš da redovno učestvuješ na pdf teorije zavere
Нисам Трговчевић, али шта следеће може да задовољи његове апетите...
Па он је стварно Херцеговац из РС.Opet ponavljam slucajnosti ne postoje...
Pazi sad...
Elon Musk je....
ROĐEN NA VIDOVDAN !!!
Znas sta to znaci...
Smeniti Vucica i dovesti Muska na celo Srbije!
...
Amerike ne moze, nije tamo rodjen.
On je bio jedan od osnivaca Pay Pal-a pa je kasnije prodao svoj deo.Он није ни био међу првим оснивачима Тесле, него је као инвеститор постао председник управног одбора годину дана касније од оснивања.
После разних правних спорова, признали су двојици правих оснивача, као и њему да су оснивачки чланови.
Rodjen u Sipovo u kucu Zmaja od Sipovapa on nije rođen u USA?
Nije to Srbija pa da menja Ustav i zakone svaki dan, oni svoj Ustav ne diraju vekovima.može ako promene zakon
Taчно, заборавио сам да је рођен у Републици Српској.Amerike ne moze, nije tamo rodjen.
Rodjen je u Juznoj Africi, nema on nikakve veze sa R. Srpskom.Taчно, заборавио сам да је рођен у Републици Српској.
Како може белац да буде из Африке. Има типичну босанску главуџу.Rodjen je u Juznoj Africi, nema on nikakve veze sa R. Srpskom.
Више не важи то Правило БРАТЕ...pa on nije rođen u USA?
ШТА се ти сад чудиш?Како може белац да буде из Африке. Има типичну босанску главуџу.
Па наравно ми смо запад за Русију и Кину и наравно да смо имали своје колоније не само за време Цара Душана, него смо и држали исламисте у Сарајеву у опсади као пацове. Само је Хитлер имао бољу опсаду неког града, а на другом месту смо ми Срби, односно војска РС.ШТА се ти сад чудиш?
па ви "западњаци" СТЕ ПРЕКО Пола века и јаче обитавили тако по својим Колонијама широм Света.
а сад ће РУС ДА ВАМ ЈУЕБЕ МАТЕР У ПИУЧКУ...
Проклета лоповска западњачка ГАМАДИ КОЈА ЈЕ цело своје Постојање базирала на Пљачки!
и ваши Потомци су заборавили на своје дедове,предедове који сu масовно и били на том Блајбургу и када су сви остали јели траву само су немци рекли-Nein,ich verzichte".Па наравно ми смо запад за Русију и Кину и наравно да смо имали своје колоније не само за време Цара Душана, него смо и држали исламисте у Сарајеву у опсади као пацове. Само је Хитлер имао бољу опсаду неког града, а на другом месту смо ми Срби, односно војска РС.
Требало је да опљачкамо и много више по Босни.
Ви Руси сте пили водку са Јељцином и продавали С-300 усташама и никада нам нисте помогли, све смо сами успели и да држимо 70% територије такозване БиХ. Онда када сте изабрали Путина исто је све било, опет издаја Србије, опет се сами диполоматски боримо, опет нам запад намешта Брчко као дистрикт, а ви Руси ћутите ко пи%ке и тражите да уђете у НАТО.
Раус багро ! Пре ће нам Кина помоћи.
И ратујете као цаве на источном фронту, само 17% територије сте ослободили, уз огромне губитке, док онај дрогирани јеврејски кепец се шета по Кијеву. Да Срби владају Кремљом, био би то блицкриг од 4 недеље, а патуљак би висио на Мајдану, а не да му долазе ЕУропејци.
ШТА се ти сад чудиш?
па ви "западњаци" СТЕ ПРЕКО Пола века и јаче обитавили тако по својим Колонијама широм Света.
а сад ће РУС ДА ВАМ ЈУЕБЕ МАТЕР У ПИУЧКУ...
Проклета лоповска западњачка ГАМАДИ КОЈА ЈЕ цело своје Постојање базирала на Пљачки!
Predsjednik ČEGA???!!!!