Илон Маск је будући председник

jpeg

Нисам Трговчевић, али шта следеће може да задовољи његове апетите...

Opet ponavljam slucajnosti ne postoje...
Pazi sad...

Elon Musk je....

ROĐEN NA VIDOVDAN !!!

Znas sta to znaci...:tajna:
Smeniti Vucica i dovesti Muska na celo Srbije! :mafijas:

...

Он није ни био међу првим оснивачима Тесле, него је као инвеститор постао председник управног одбора годину дана касније од оснивања.
После разних правних спорова, признали су двојици правих оснивача, као и њему да су оснивачки чланови.
On je bio jedan od osnivaca Pay Pal-a pa je kasnije prodao svoj deo.

pa on nije rođen u USA?
Више не важи то Правило БРАТЕ...
Нешто им се апетити суновратили тако да тренутно,,
може дође онај главни из Сирије(овај тренутни ,ЧИЈУ Главу(death or alive,амери расписали Потерницу пре 10 Година на 10 Милиона Долара),
тај исти главосеча је сада равноправни политички Партнер у Овалној Соби јер тако налаже западно-европска демократија,мора се бидне по Бонтону,томе овај @dlugomir овладао одавно.:)

Како може белац да буде из Африке. Има типичну босанску главуџу.
ШТА се ти сад чудиш?
па ви "западњаци" СТЕ ПРЕКО Пола века и јаче обитавили тако по својим Колонијама широм Света.
а сад ће РУС ДА ВАМ ЈУЕБЕ МАТЕР У ПИУЧКУ...
Проклета лоповска западњачка ГАМАДИ КОЈА ЈЕ цело своје Постојање базирала на Пљачки!

ШТА се ти сад чудиш?
па ви "западњаци" СТЕ ПРЕКО Пола века и јаче обитавили тако по својим Колонијама широм Света.
Проклета лоповска западњачка ГАМАДИ КОЈА ЈЕ цело своје Постојање базирала на Пљачки!

Па наравно ми смо запад за Русију и Кину и наравно да смо имали своје колоније не само за време Цара Душана, него смо и држали исламисте у Сарајеву у опсади као пацове. Само је Хитлер имао бољу опсаду неког града, а на другом месту смо ми Срби, односно војска РС.
Требало је да опљачкамо и много више по Босни.

Ви Руси сте пили водку са Јељцином и продавали С-300 усташама и никада нам нисте помогли, све смо сами успели и да држимо 70% територије такозване БиХ. Онда када сте изабрали Путина исто је све било, опет издаја Србије, опет се сами диполоматски боримо, опет нам запад намешта Брчко као дистрикт, а ви Руси ћутите ко пи%ке и тражите да уђете у НАТО.

Раус багро ! Пре ће нам Кина помоћи.

И ратујете као цаве на источном фронту, само 17% територије сте ослободили, уз огромне губитке, док онај дрогирани јеврејски кепец се шета по Кијеву. Да Срби владају Кремљом, био би то блицкриг од 4 недеље, а патуљак би висио на Мајдану, а не да му долазе ЕУропејци.

Па наравно ми смо запад за Русију и Кину и наравно да смо имали своје колоније не само за време Цара Душана, него смо и држали исламисте у Сарајеву у опсади као пацове. Само је Хитлер имао бољу опсаду неког града, а на другом месту смо ми Срби, односно војска РС.
Требало је да опљачкамо и много више по Босни.

Ви Руси сте пили водку са Јељцином и продавали С-300 усташама и никада нам нисте помогли, све смо сами успели и да држимо 70% територије такозване БиХ. Онда када сте изабрали Путина исто је све било, опет издаја Србије, опет се сами диполоматски боримо, опет нам запад намешта Брчко као дистрикт, а ви Руси ћутите ко пи%ке и тражите да уђете у НАТО.

Раус багро ! Пре ће нам Кина помоћи.

И ратујете као цаве на источном фронту, само 17% територије сте ослободили, уз огромне губитке, док онај дрогирани јеврејски кепец се шета по Кијеву. Да Срби владају Кремљом, био би то блицкриг од 4 недеље, а патуљак би висио на Мајдану, а не да му долазе ЕУропејци.
и ваши Потомци су заборавили на своје дедове,предедове који сu масовно и били на том Блајбургу и када су сви остали јели траву само су немци рекли-Nein,ich verzichte".
И остали поносни и часни.До смрти.Као и Ми за време Великог Рата.
Респект!
Међутим,Ви немци сте постали велика говна у претходних 25+ година и Рус са са Вама више не може ослобађа Свет тренутног Ропства у коме се налази.
ЈА СЕ ПЛАШИМ,уколико нам се не покорите и признате своје Грешке...
уколико стварно сматрате да Никакве Везе између Русије и Пруса,Германије не постоје:
бићете осуђени на НЕСТАНАК.

ШТА се ти сад чудиш?

:zaljubljena::okok:

Back