Гамбино
Elita
- Poruka
- 15.977
Нисам Трговчевић, али шта следеће може да задовољи његове апетите...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
time što se aktivno uključio u kampanju Trampa pokazao je da ima političke ambicije
Нисам Трговчевић, али шта следеће може да задовољи његове апетите...
Ne mora da znači. Možda i ima, a možda se samo usudio da javno kaže svoje mišljenje, jer ima "zabole me" mnogo para. Neki koji isto misle nemaju **** da to glasno kažu, jer se boje za svoj status, već se pokazalo da ako se usprotiviš demokratama, očas se nađe neka koja se priseti posle 30 godina da si je pogledao bezobrazno i da je u tom trenutku bila uplašena i ponižena.time što se aktivno uključio u kampanju Trampa pokazao je da ima političke ambicije
nije on samo javno izneo svoje mišljenje...on se pojavljivao na bini sa Trampom u okviru Trampove kampanje...to je politički angažman...a to se ne radi bez nekih planova za dalju budućnost...Ne mora da znači. Možda i ima, a možda se samo usudio da javno kaže svoje mišljenje, jer ima "zabole me" mnogo para. Neki koji isto misle nemaju **** da to glasno kažu, jer se boje za svoj status, već se pokazalo da ako se usprotiviš demokratama, očas se nađe neka koja se priseti posle 30 godina da si je pogledao bezobrazno i da je u tom trenutku bila uplašena i ponižena.
to će Tramp da promeni...inače ni Obama nije bio rođen u SAD pa su izmuvali da kao jestepa on nije rođen u USA?
Nije dileja...Mask je jako inteligentan...drugo je pitanje da li je dobar kako se gradi da jeste...Američki Žex. Dileja sa novcem.
Жиг звери је настао много пре њега, када је зликовац Џејмс Ват измислио парну машину. Поштени Лудити су пружили отпор, али их је било недовољно.Mask će u hrišćansku istoriju da uđe kao neko čija firma je stvorila čipove koji će biti osnova za žig zveri
Ne može Tramp to da promeni. Mask je rođen u Južnoafričkoj republici i prema tome ne može da bude predsednik. Pitanje je da li bi i želeo.to će Tramp da promeni...inače ni Obama nije bio rođen u SAD pa su izmuvali da kao jeste
rodjen je na Havajima, dakle USAto će Tramp da promeni...inače ni Obama nije bio rođen u SAD pa su izmuvali da kao jeste
u Keniji gde mu je otac živeo. al su muljali da je rođen na Havajima....inače Obama nije pravi crnac...majka mu je bela i ona ga je odgajila i bio je uvek okružen belcima i nikad nije živeo u crnačkom getu...ne zna Obama šta znaći biti crnacrodjen je na Havajima, dakle USA
ti znaš gde je rođen koliko i ja...jer nisi prisustvovala rođenju...nauči se da budeš paranoična u vezi informacija koje ti se serviraju...to bi moglo jednog dana da ti spasi život...i ja pokušavam da objasnim budalama