ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Samardžića sam rasturio kao bugarsku skupštinu u raspravi koju su zbog bruke (možda i po njegovoj molbi) obrisali - ali glavninu sam sačuvao pa ću je objaviti ovde na blogu.
Što se tiče značajnog pitanja "ko je ovde prevrtljiv", odgovor daješ redovnim citiranjem Mesićeve izjave o tome kako Srbi govore hrvatskim jezikom, a ko "prevrnut" - Hroboatosovo ljubavno pismo CCpill-u:
A Zbiljića ću morati ako ti nastaviš ovako da lupaš, za kaznu.![]()
Теби је лаж нешто најнормалније у понашању, опхођењу и дискусијама, свака лаж је код тебе дозвољена ради некаквих замишљених циљева, не само дозвољена, него и потпуно оправдана.
И не само то, некаква ненормална подлост избија из твојих постова, из ових цитата, некакви тешки комплекси ниже вредности, притајени бес који тиња још од онда кад је раскринкана она лаж о Вуковој латиници.
Такво понашање и сва та осећања мени су потпуно страни, ја сам потпуно другачије васпитаван, васпитаван сам да изнад свега ценим истину, људе који теже истини и који су у стању да истину прихвате, и да се суоче с њом.
При томе је потпуно неважно како се дошло до те истине и ком народу припада онај ко је помогао да се до истине дође...
Али ето, шта да се ради, гмижи овуда у својој немоћи, просипај бедне коментаре, кад ниси способан ни за шта друго...