ili ona ili on

ova tema se razvi kao kvasac

hiljadu i jedan ugao...

shta ako ima pravo da se naljuti drugarica I (zdajnik), jer je rekla drugarici A , vlasnici dechka B...osoba A je pochela na rachun dobijene informacije, od drugarice I, da cima dragog B i iz principa menja shifre i pravi dramu...shto je direktno razotkrilo odakle joj informacija...tj. razotkrila je svoju drugaricu...a mogla je da chuje, cuti i zaboravi (ako je to zaista nebitan podatak)

Tema je inspirativna, vechita...ali neshto razmishljam...lepo je to kad saznash neshto shto niko ne zna da znash i precutish da se ne bi petljao u nechiji zivot...ali

ali javlja mi se da bi mi bash ishlo na zivce da npr. drugarica glumi, frajera, mangupa...pa se uvlachi u d njemu, krijuci njegovu taaaaaaajnu, a sa tobom divani , ispija kafice i nema shanse da se ne oseti bitnom, jer zna neshto shto ti ne znash...

inache , tema je smeshna...uobichajene charke u kojoj niko nije u pravu, a ne gleda sebe...valjda je tako u ljubavi komplikejsh nasushne...da bi se ljudi vishe voleli jer su zajedno jachi, sami protiv svih i svi su protiv njih...to pali

ova tema se razvi kao kvasac

hiljadu i jedan ugao...

shta ako ima pravo da se naljuti drugarica I (zdajnik), jer je rekla drugarici A , vlasnici dechka B...osoba A je pochela na rachun dobijene informacije, od drugarice I, da cima dragog B i iz principa menja shifre i pravi dramu...shto je direktno razotkrilo odakle joj informacija...tj. razotkrila je svoju drugaricu...a mogla je da chuje, cuti i zaboravi (ako je to zaista nebitan podatak)

Tema je inspirativna, vechita...ali neshto razmishljam...lepo je to kad saznash neshto shto niko ne zna da znash i precutish da se ne bi petljao u nechiji zivot...ali

ali javlja mi se da bi mi bash ishlo na zivce da npr. drugarica glumi, frajera, mangupa...pa se uvlachi u d njemu, krijuci njegovu taaaaaaajnu, a sa tobom divani , ispija kafice i nema shanse da se ne oseti bitnom, jer zna neshto shto ti ne znash...

inache , tema je smeshna...uobichajene charke u kojoj niko nije u pravu, a ne gleda sebe...valjda je tako u ljubavi komplikejsh nasushne...da bi se ljudi vishe voleli jer su zajedno jachi, sami protiv svih i svi su protiv njih...to pali

E bas to :ok: Inace sta on ocekuje da ona treba da ima "drugarice "koje su njegovi saveznici :confused:
Sitne lazi nemaju kraja i sitne su samo na pocetku jer sve sto je sitno vremenom ispadne itekako krupno jer uvek vodi ka tome

Е, да - само не заборавите: другарица није одала тајну најбољој другарици да ова не би живела у лажи, него јој је ''случајно излетело''....
Значи, није намеравала да јој каже, него се омакло...:confused:
Где ви ту видите оданост другарици? :mrgreen:

Е, да - само не заборавите: другарица није одала тајну најбољој другарици да ова не би живела у лажи, него јој је ''случајно излетело''....

Ja smatram da se danas mnogo toga precutkuje i dajem doprinos da one koje citaju a imaju nedoumica kazu svojim prijateljicama ako nesto znaju :mrgreen:

Mada ne mora ni da postoji odanost bitno da se njegova ljubav izrazila , toliko da je u stanju da je proda zarad toga sto ga je drugarica odala ..jer koliko sam razumela nije se branio da nije istina vec sto joj je rekla

Uz to sto je momak neopevano dete gladno ljubavi i paznje, ovaj komentar jeste sagledao pricu iz jos jednog ugla.

Sta biste vi uradile u sledecoj situaciji?
Vas decko, muz, ljubavnik koga mnogo, mnogo volite i pored koga ne vidite nijednu drugu musku osobu na svetu i zelite da ste sa njim do kraja zivota slaze vas nesto sitno i nebitno sto vas maltene uopste ne dotice... vasa drugarica, koja je (provereno) jedna dobra dusha, to igrom slucaja sazna i kaze vam... on na neki nacin sazna da ste to otkrili i naljuti se na vasu drugaricu i postavi pred vas izbor ili ona ili on.
Za koga biste se odlucili i kako biste sebi argumentovale takvu odluku?
Po mom misljenju to je jedna vrlo nezavidna situacija.:confused:
Bez obzira na bilo koja osecanja... gubljenje ijedne osobe iz zivota na glup nacin jako je tuzno.:(

Svog muškarca ne bih nikad ostavila jer je ujedno on i moj prijatelj...

mi ne mozemo da vidimo nishta..jer imamo verziju priche ,,kako je postavljachica videla'' situaciju...a znamo svi da to ponekad nema blage veze sa stvarnoscu ...vec sa subjektivnim margarinskim mehanizmima u glavi

da se razumemo, drugarica je imala najbolje namere i mogla bi tu da se stavi tacka na pitenje drugarice. verujte malo na rec.

izletela se onda kad je osetila da devojku partner ugrozava svojim sopstvenim nepoverenjem, a ne zato sto je lakomislena i neodgovorna.

htela je da devojci da do znanja da on nema prava da kontrolise nju kad vec ima svojih tajni. dakle, njena namera je dobra. zene, izvinite sto sam tako shturo otvorila temu.:rumenko:

ja sam samo zelela da se analizira njegov postupak, a ne postupak drugarice...jer kao sto su neki ovde rekli, predmet ucene moze biti sve i svasta, a drugarica je smo jedan primer svega toga i samim tim nebitna za njegov nacin ophodjenja sa sopstvenom devojkom

mante je se, molim vas :(

da se razumemo, drugarica je imala najbolje namere i mogla bi tu da se stavi tacka na pitenje drugarice. verujte malo na rec.

izletela se onda kad je osetila da devojku partner ugrozava svojim sopstvenim nepoverenjem, a ne zato sto je lakomislena i neodgovorna.

htela je da devojci da do znanja da on nema prava da kontrolise nju kad vec ima svojih tajni. dakle, njena namera je dobra. zene, izvinite sto sam tako shturo otvorila temu.:rumenko:

ja sam samo zelela da se analizira njegov postupak, a ne postupak drugarice...jer kao sto su neki ovde rekli, predmet ucene moze biti sve i svasta, a drugarica je smo jedan primer svega toga i samim tim nebitna za njegov nacin ophodjenja sa sopstvenom devojkom

pa ebi ga kad si lose postavila pricu
probelm nije drugaricaniti informacaija koju si dobila vec porbelmei izmedju vas dvoje...a povod je samo eto nesto novo sto si vec uklopila u pricu o njegovom laganju ucenjivanju i izborima.....

Vas decko, muz, ljubavnik koga mnogo, mnogo volite i pored koga ne vidite nijednu drugu musku osobu na svetu i zelite da ste sa njim do kraja zivota slaze vas nesto sitno i nebitno sto vas maltene uopste ne dotice... vasa drugarica, koja je (provereno) jedna dobra dusha, to igrom slucaja sazna i kaze vam... on na neki nacin sazna da ste to otkrili i naljuti se na vasu drugaricu i postavi pred vas izbor ili ona ili on.
Bez obzira na bilo koja osecanja... gubljenje ijedne osobe iz zivota na glup nacin jako je tuzno.:(

Vidis,ako bi ta njegova laz bila zaista toliko bezazlena zasto bi dizao toliku frku?
Cak i da probam da razumem zsto bi toliko panicio,probala bih da mu objasnim da se tu radi o mojoj prijateljici koja je ocekivano na mojoj strani.
I ne vidim razlog zasto mu to ne bi bilo jasno.Ako bi vec toliko insistirao da se ja ne druzim sa njom,to bi znacilo da tu postoji dublji problem.Ili je skoln lazima(malim,velikim,sivim ,belim ne bitno)pa se plasi da opet ne bude odan...ili je nesiguran pa trazi razlog da me odvoji od mojih prijatelja da bi mogao lakse upravljati samnom.Njegova pozicija u mom zivotu bi svakako bila pod velikim znakom pitanja:think:

Значи, ипак се НИЈЕ ИЗЛЕТЕЛА...како си рекла раније ''случајно, јер јој је нешто било смешно''....:think:

Чекај, ово су сад нови моменти....или сам ја нешто пропустила...:think:
Нисам приметила да је речено да је између момка и девојке до тада било икаквих проблема, нити да се спомињало неко контролисање са његове стране.....:confused:

Ја овде видим идилу....не спомиње се никакво контролисање....:confused:

Значи, ипак се НИЈЕ ИЗЛЕТЕЛА...како си рекла раније ''случајно, јер јој је нешто било смешно''....:think:

Чекај, ово су сад нови моменти....или сам ја нешто пропустила...:think:
Нисам приметила да је речено да је између момка и девојке до тада било икаквих проблема, нити да се спомињало неко контролисање са његове стране.....:confused:

ma nije ni bilo problema kad je ona jednostavno sa njim delila sifre jer joj je sve to oko interneta bilo sasvim svejedno jer je bila lojalna u svakom pogledu, bilo je nesto kao, ocemo da delimo sifru, ajmo...svejedno, ni ne znam kako je do toga doslo, u nekom caskanju, sasvim lezerno i maltene u sali

Нисам до сад одговарала на тему, али је пратим.
И мислим да је дечко незрео, и да не треба попустити. Не због ,,другарства''.
И пријатељица је данас пријатељица, сутра можда није...Али, ако сад попусти, онда ће он увек кад се уплаши да ће га неко ,,оцинкарити'' постављати сличне услове.
Па ће бити једна по једна пријатељица, па ће бити нешто друго, и тако у недоглед...
Ако је он тако одреаговао на безазлену ситуацију, шта ће бити тек ако дође до ,,густог''?

Не мислим да је погрешио што је прећутао нешто, и морам да поменем другарицу која то није урадила случајно, него из неке зависти, али је то неважно.
Важно је само да треба да задржи другарицу ако то жели, и да дечку саопшти да само и он и другарица долазе у обзир.
Нека ризикује!

Не знам за тебе.
Али ја знам да уцену (а ова је једна од најгорих јер тражи да се одрекнеш пријатеља, зарад... чега :eek:) не подносим.
Одмах се у мени јави отпор према уцењивачу и манипулатору.
Припадне ми мука и тако...
Али тако ја реагујем и устању сам у том трентку само да покажем врата.

Можда ова ситуација изгледа банално, али, запитај се...
Због ситне глупости тражи да се одрекнеш пријатеља, а шта ће бити сутра кад му се не буду свиђали твоји родитељи рецимо...

meni ovo lici na onaj recept
ogradjivanja od jednog po jednog prijatelja, pa citavog drustva, pa pomalo izlazaka, pa brata/sestre,
pa malko ubijanje u pojam i skresavanje samostalnosti, i tako mic po mic
jednog jutra osvane tema qqll

kakva je to osoba koja te ucjenjuje ili tvoja drugarica ili ja, uopste
a ne tek "zbog gluposti"

Ova devojka samo ne treba da dozvoljava da je razvlace kao zvaku - ni decko ni drugarica.
Ja bih se preventivno naljutila na oboje i malo ih oladila. I mislim da je malo distance generalno dobra stvar - ne umire se ni bez decka a ni bez drugarice.
Dajes im previse znacaja na ustrb sebe. Oladi malo, povuci se i reci da te ne interesuje ko je sta rekao, sakrio, muvao i slicno.

ma nije ni bilo problema kad je ona jednostavno sa njim delila sifre jer joj je sve to oko interneta bilo sasvim svejedno jer je bila lojalna u svakom pogledu, bilo je nesto kao, ocemo da delimo sifru, ajmo...svejedno, ni ne znam kako je do toga doslo, u nekom caskanju, sasvim lezerno i maltene u sali

Хмм...не бих да будем досадна, али реченица ''он нема право да контролише њу кад већ има својих тајни'' ми баш не звучи тако....:think:

meni ovo lici na onaj recept
ogradjivanja od jednog po jednog prijatelja, pa citavog drustva, pa pomalo izlazaka, pa brata/sestre,
pa malko ubijanje u pojam i skresavanje samostalnosti, i tako mic po mic
jednog jutra osvane tema qqll

kakva je to osoba koja te ucjenjuje ili tvoja drugarica ili ja, uopste
a ne tek "zbog gluposti"
Само да не осване наслов у новинама.
За тему ћемо лако. :sad2:

Back