aj bre ispričaj lepo šta je bilo, možeš da izmeniš imena i to, ovo ovako je sve u nekim zagonetkama..
e, da znas da sam i ja to pomislila, ko zna shta je u pitanju ...pa da nije ona fora
kao da je opalio njenu drugaricu, pa je ona rekla taj nebitan detalj...ali nadjoh na prvoj strani da je ,,odlazak na neko nebitno mesto''
ono sto je meni interesantno u celoj ovoj prichi investigejsh
- chovek kaze : "kako moji neprijatelji mogu da budu tvoji prijatelji?"
, a mene zanima kako tvoji prijatelji mogu da budu njemu prijatelji, a tebi neprijatelji pa ti ne kazu neshto shto se tebe tiche'' tj. CHUVAJU OD TEBE NJEGOVU TAJNU ??? ...ali ovde se ne zna ko je kome shta...i zaista izjava dotichnog je iz nekog trilera prepisana da zvuchi tako dramatichno , tragikomichno i pre svega sujetno do plafona treceg sprata...da se njemu neshto tako desi da ostane provaljen na vetrometini zivota, sam protiv svih, tako smotano razotkriven od jedne obichne kokoshke...koja mozda zna mnogo nebitnih detalja...shto nema nikakve veze sa precutanom zeljom da tebe zashtiti od ,,loshih devojaka" koje otkrivaju tudje tajne i hoce da te posvadjaju sa dragim stvorenjem , kuchke pokvarene, zna on takve vrlo dobro...sutra bi ti u brachni krevet se uvukle...zato on zna da treba da te zashtiti i pronadje ti pravo drushtvo...
HA- ha
Pa shta je to strashno uradila da se toliko frke podiglo, a podiglo se da bi ti u glavi skrenuo misli da sad sa 100% kapaciteta se patish oko dileme shta sa drugaricom , te ni ne razmishljash da mu izvadish oko shto te slagao, tj. precutao istinu shto je u istoj kategoriji...

...imadoh prilike , tokom zivota, da ,,uchim chasove'' od nekoliko ,,majstora dramaturgije" u shirem i daljem okruzenju , pa me sve ovo potseca na obichan manipulatorski trik

...naravno da svako ima svoje tajne ali, ebi ga nije mu se dalo da je sakrije , nek podnese zajeb sa osmehom na licu...kao i ti...shto bi mogla...
Mozda je dobro spustiti loptu i ne misliti o tome...imash ti valjda i vecih briga u zivotu...lepo provuci ovu situaciju bez dalje rasprave , kompikovanja bespotrebnog...i ne ostavljati tako lako ljude koje volish, pa ni prijateljicu , DOK TI TO NE ODLUCHISH...jer...danas je ovako...sutra ce biti vaznijih stvari...koje ce mozda pokusati da ti nametne (ovako skakucuci ) , da li je to ljubav, ako te neko ucenjuje u njeno ime ? U ime ljubavi, nema pravo, da ti je iz oka ispao, da je jedini chovek na Planeti, da je jedini za tebe , pogotovo ne da ti ispashtash za neshto shto nisi kriva ...