Purple Rain
Primećen član
- Poruka
- 746
Nije to red u banci pa ko je prvi stigao na isti salter.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos jedan njegov "argument"() je sto je on postojao pre drugarice
![]()
da ..i? sta sa tim...a ti si postojala pre njega i tvoj zivot i ljudi u njemu
to je bre bezvezarija...ali zene su sklone svega da se odreknu kad su zaljubljene...posle mnogo godina zbog toga znaju da se kaju......i to puno
(vide li ti one navodnike u mom postu?)Jasno ko dan.(vide li ti one navodnike u mom postu?)
ali to prilagodjavanje sebi i pravljenja od tebe one osobe koja samo njemu odgovara je pravljenje osobe koja nisi ti

Аман, она рече да је то била нека небитна ситница....![]()
Sta biste vi uradile u sledecoj situaciji?
Vas decko, muz, ljubavnik koga mnogo, mnogo volite i pored koga ne vidite nijednu drugu musku osobu na svetu i zelite da ste sa njim do kraja zivota slaze vas nesto sitno i nebitno sto vas maltene uopste ne dotice... vasa drugarica, koja je (provereno) jedna dobra dusha, to igrom slucaja sazna i kaze vam... on na neki nacin sazna da ste to otkrili i naljuti se na vasu drugaricu i postavi pred vas izbor ili ona ili on.
Za koga biste se odlucili i kako biste sebi argumentovale takvu odluku?
Po mom misljenju to je jedna vrlo nezavidna situacija.
Bez obzira na bilo koja osecanja... gubljenje ijedne osobe iz zivota na glup nacin jako je tuzno.![]()

skroz, ali skroz na skroz nebitno![]()

ako je sitnica u pitanju, za koju mi drugarica `jedna dobra dusa` otvara oci, ja bih se zapitala - sa kakvom to sitnicavom dusom, koja hoce da razori moju vezu sa covekom koga mnogo volim, se ja druzim?
ako budem glupa pa to saopstim decku koga mnogo volim, ja bih se zapitala - kakvo li on misljenje sada ima o meni, kad sam ga tim svojim gestom toliko iznervirala da mi postavlja uslov - ili on ili ona? i zapitala da ne misli mozda da sam frik koji uz pomoc spijuna proverava svaki njegov korak i potez..
a onda bih se zapitala - ako mi je drugarica stvarno toliko dobra dusa i za ovakvu sitnicu mi saopstava, mozda ona vec duze vreme na svaki moguci nacin pokusava da mi otvori oci i pokaze nesto sto ja ne zelim da vidim - a to je, da se pored mene nalazi muskarac koji ne zasluzuje to mesto..a ja zbog svoje zaslepljenosti - to ne vidim..
pa kad bih sve ovo izanalizirala donela bih odluku ko iz kombinacije odlazi, a ko ostaje
.

Vas decko, muz, ljubavnik koga mnogo, mnogo volite i pored koga ne vidite nijednu drugu musku osobu na svetu i zelite da ste sa njim do kraja zivota slaze vas nesto sitno i nebitno sto vas maltene uopste ne dotice... vasa drugarica, koja je (provereno) jedna dobra dusha, to igrom slucaja sazna i kaze vam... on na neki nacin sazna da ste to otkrili i naljuti se na vasu drugaricu i postavi pred vas izbor ili ona ili on.
Bez obzira na bilo koja osecanja... gubljenje ijedne osobe iz zivota na glup nacin jako je tuzno.![]()
pa kakav je to muskarac da me zbog sitne lazi stavi u situaciju da biram ili,ili....garant neki opasan lazov koji se boji da bude otkriven u jos vecoj lazi
Моја сестра је пре неки дан прећутала мужу да је дала мало већу лову за козметику (није баш све пријавила).
Интересује ме како би одреаговала ако бих ја сад отишла о оцинкарила је мужу?
И да ли би он био бешњи због њене лажи или би био срећнији због тога што има некога ко ће да прати његову жену и да му пријављује сваку ситницу?![]()
А могу ли да питам што је она теби пријављивала неку тако скроз небитну ствар?
Да ли је то рекла случајно, у рзаговору, не знајући да ти не знаш за то, или је баш хтела да те информише о нечему што не знаш?
Ако је ово друго у питању - размисли, који су њени мотиви за то???![]()
jos jedan njegov "argument"() je sto je on postojao pre drugarice
![]()
ako je sitnica u pitanju, za koju mi drugarica `jedna dobra dusa` otvara oci, ja bih se zapitala - sa kakvom to sitnicavom dusom, koja hoce da razori moju vezu sa covekom koga mnogo volim, se ja druzim?
ako budem glupa pa to saopstim decku koga mnogo volim, ja bih se zapitala - kakvo li on misljenje sada ima o meni, kad sam ga tim svojim gestom toliko iznervirala da mi postavlja uslov - ili on ili ona? i zapitala da ne misli mozda da sam frik koji uz pomoc spijuna proverava svaki njegov korak i potez..
a onda bih se zapitala - ako mi je drugarica stvarno toliko dobra dusa i za ovakvu sitnicu mi saopstava, mozda ona vec duze vreme na svaki moguci nacin pokusava da mi otvori oci i pokaze nesto sto ja ne zelim da vidim - a to je, da se pored mene nalazi muskarac koji ne zasluzuje to mesto..a ja zbog svoje zaslepljenosti - to ne vidim..
pa kad bih sve ovo izanalizirala donela bih odluku ko iz kombinacije odlazi, a ko ostaje
a i nesto gledam avatar ladidin..sto gvirkas iza vrata? nesigurnost? vise mi tako izgleda..rekla bih pre nego radoznalost..
htela sam avatarom da postignem efekat kao da sam samo zvirnula na forum, ostavila komentar i ne pratim dalje...nikad se ne uzdaj u tumacenja iz skolske literature za psihologiju htela sam avatarom da postignem efekat kao da sam samo zvirnula na forum, ostavila komentar i ne pratim dalje...nikad se ne uzdaj u tumacenja iz skolske literature za psihologiju
sasvim se slazem sa tobom. jedino sto nije tacno je da je decku receno.
on je to sam zakljucio, mrzi me da kuckam kako, komplikovano je
ako te vec mrzi da kuckas, nije trebalo pitanje povrsno da postavljas..bez svih cinjenica - mozes samo pogesan odgovor da dobijes..
ili nije to razlog..vec nesto sto ne zelis sebi da priznas..
da je tako povrsna stvar u pitanju i nesmotrenost drugaricina, sigurna sam da ne bi bilo ni uslovljavanja sa strane tvog momka..
a ovako..![]()
ucjena je akt agresije, ne tolerisem agresivne osobe
teheheheeeeehtela sam avatarom da postignem efekat kao da sam samo zvirnula na forum, ostavila komentar i ne pratim dalje...nikad se ne uzdaj u tumacenja iz skolske literature za psihologiju
![]()

da je tako povrsna stvar u pitanju i nesmotrenost drugaricina, sigurna sam da ne bi bilo ni uslovljavanja sa strane tvog momka..