ili ona ili on

И ја баш хтедох да питам ово....
А зашто је момак љут на твоју другарицу када она није ништа свесно ''откуцала'', него је само нехотице у разговору споменула нешто за шта није знала да треба да буде тајна???
У чему је онда њена кривица у његовим очима????

znala je da je tajna... on je izgleda stvorio njenu krivicu u svojoj chudnoj glavi :roll:
citiram ga "kako moji neprijatelji mogu da budu tvoji prijatelji?"
moje pitanje je: ko je tu zapravo kome neprijatelj? cini mi se da je najvise on neprijatelj svojoj devojci :think:

htela je da isprica kako joj je bio smesan u jednoj situaciji pa se provalila, a i ona licno smatra to sitnicom pa je samo bila opustena u caskanju

Мени је то мало чудно...она је знала да треба да ћути, да је то за тебе тајна (а како је она то сазнала а ти ниси?), па јој се ''омакло''?

lik je otvorio nalog na jednom sajtu i rekao je drugarici koja je to otkrila da ne kaze njegovoj devojci i to je to

drugarica se izletela u toku caskanja bez lose namere i ostalo je istorija...

za devojku je to sto je saznala nebitno, ali je i ona iz principa promenila sve svoje sifre koje je on pre toga znao

i tada su nastali problemi izmedju njih dvoje

pa mislim da je sad sve sasvim jasno

lik je otvorio nalog na jednom sajtu i rekao je drugarici koja je to otkrila da ne kaze njegovoj devojci i to je to

za devojku je to sto je saznala nebitno, ali je i ona iz principa promenila sve svoje sifre koje je on pre toga znao

ni malo naivno kako izgleda na prvi pogled..
a ostalo nije istorija..
prica tek pocinje..:mrgreen:

ako je sve nebitno, sto je devojka promenila sifre..princip..ne bih rekla..
to se drugacije zove izigrano poverenje..
a gde je izigrano za ovakve gluposti, mozes li tek da zamislis kakvo ce muljanje da bude za `ozbiljne` stvari..
mada je po meni i ovo vec dovoljno ozbiljno..:think:

aj bre ispričaj lepo šta je bilo, možeš da izmeniš imena i to, ovo ovako je sve u nekim zagonetkama..

e, da znas da sam i ja to pomislila, ko zna shta je u pitanju ...pa da nije ona fora

kao da je opalio njenu drugaricu, pa je ona rekla taj nebitan detalj...ali nadjoh na prvoj strani da je ,,odlazak na neko nebitno mesto''

ono sto je meni interesantno u celoj ovoj prichi investigejsh :D

- chovek kaze : "kako moji neprijatelji mogu da budu tvoji prijatelji?"
, a mene zanima kako tvoji prijatelji mogu da budu njemu prijatelji, a tebi neprijatelji pa ti ne kazu neshto shto se tebe tiche'' tj. CHUVAJU OD TEBE NJEGOVU TAJNU ??? ...ali ovde se ne zna ko je kome shta...i zaista izjava dotichnog je iz nekog trilera prepisana da zvuchi tako dramatichno , tragikomichno i pre svega sujetno do plafona treceg sprata...da se njemu neshto tako desi da ostane provaljen na vetrometini zivota, sam protiv svih, tako smotano razotkriven od jedne obichne kokoshke...koja mozda zna mnogo nebitnih detalja...shto nema nikakve veze sa precutanom zeljom da tebe zashtiti od ,,loshih devojaka" koje otkrivaju tudje tajne i hoce da te posvadjaju sa dragim stvorenjem , kuchke pokvarene, zna on takve vrlo dobro...sutra bi ti u brachni krevet se uvukle...zato on zna da treba da te zashtiti i pronadje ti pravo drushtvo...

HA- ha

Pa shta je to strashno uradila da se toliko frke podiglo, a podiglo se da bi ti u glavi skrenuo misli da sad sa 100% kapaciteta se patish oko dileme shta sa drugaricom , te ni ne razmishljash da mu izvadish oko shto te slagao, tj. precutao istinu shto je u istoj kategoriji... :D ...imadoh prilike , tokom zivota, da ,,uchim chasove'' od nekoliko ,,majstora dramaturgije" u shirem i daljem okruzenju , pa me sve ovo potseca na obichan manipulatorski trik :) ...naravno da svako ima svoje tajne ali, ebi ga nije mu se dalo da je sakrije , nek podnese zajeb sa osmehom na licu...kao i ti...shto bi mogla...

Mozda je dobro spustiti loptu i ne misliti o tome...imash ti valjda i vecih briga u zivotu...lepo provuci ovu situaciju bez dalje rasprave , kompikovanja bespotrebnog...i ne ostavljati tako lako ljude koje volish, pa ni prijateljicu , DOK TI TO NE ODLUCHISH...jer...danas je ovako...sutra ce biti vaznijih stvari...koje ce mozda pokusati da ti nametne (ovako skakucuci ) , da li je to ljubav, ako te neko ucenjuje u njeno ime ? U ime ljubavi, nema pravo, da ti je iz oka ispao, da je jedini chovek na Planeti, da je jedini za tebe , pogotovo ne da ti ispashtash za neshto shto nisi kriva ...

Poslednja izmena:
drugarica ti je glupaca. opste je poznato da je put u pakao poplocan najboljim namerama.
a decka ne bih ni komentarisala..osoba koja prvo lze, pa onda ucenjuje, nije ni za komantarisanje..
ono sto je bitno u ovoj prici, je da niko nece da se suoci sa istinom.
sta je istina?
istina je da je veza u *****.
jer da nije, ne bi se dovodila u pitanje oko gluposti.
muskarac i zena koji se vole, i veruju jedno drugom, ne ponasaju se tako.

Pa shta je to strashno uradila da se toliko frke podiglo, a podiglo se da bi ti u glavi skrenuo misli da sad sa 100% kapaciteta se patish oko dileme shta sa drugaricom , te ni ne razmishljash da mu izvadish oko shto te slagao, tj. precutao istinu shto je u istoj kategoriji... :D ...imadoh prilike , tokom zivota, da ,,uchim chasove'' od nekoliko ,,majstora dramaturgije" u shirem i daljem okruzenju , pa me sve ovo potseca na obichan manipulatorski trik :) ...naravno da svako ima svoje tajne ali, ebi ga nije mu se dalo da je sakrije , nek podnese zajeb sa osmehom na licu...kao i ti...shto bi mogla...
...

ni pod razno ne dovodim drugaricu u pitanje

sasvim je jasno sa ove teme ko je ucenjivac i to mi je dovoljno

retko je da se sve zene na jednoj temi sloze pa bi ova tema ladno mogla da ode u arhivu

hvala na savetima, drage moje, mnogo ste mi pomogle :cmok::cmok2::bye:

Zašto se odreći drugarice? On zaboravlja da je ona tvoja drugarica, a ne njegova, i da nije dužna da krije njegove tajne, posebno ne od tebe!:eek: Dečko mi deuje kao manipulator, čista zamena teza, umesto da se priča o tome da je on tebe slagao, on napada i stavlja tebe u dilemu oko "zle" drugarice.

da nije dužna da krije njegove tajne,

Свако ко прихвати да чува туђу тајну - дужан је да то чини, ако имало држи до свог образа и своје речи!

Ако није могла да издржи а да не ода - требало је одмах да му каже да он не рачуна на њену дискрецију.

Znam, znam, ali ipak, kao kada bih ja očekivala od drugova mog dečka da čuvaju neku moju tajnu, a to se tiče i njega. Ipak oni treba da budu više verni njemu koji im je drug nego meni, zar ne?:)

Znam, znam, ali ipak, kao kada bih ja očekivala od drugova mog dečka da čuvaju neku moju tajnu, a to se tiče i njega. Ipak oni treba da budu više verni njemu koji im je drug nego meni, zar ne?:)

Али и другарица је слагала, зар не? Обећала му је да ће чувати тајну - па порекла! :confused:
Испада да није ствар у принципу и поштењу, него да људи треба да лажу ако то нама иде у корист, а да је ужасно лагати ако то иде у нечију туђу корист.

Значи нема морала него интереса? ;)

ovo kao ona tema o varanju... umjesto da se raspravlja o muzu koji vara
napada se osoba koja je otkrila prevaru kao da je ona kriva za njegovo ponasanje
i na kraju on prodje nekaznjeno :neutral:

Ужасно је осуђујуће ако неко има налог на неком сајту а да његова девојка то не зна....Такорећи - равно емотивној превари! Треба да буде кажњен са 25 удараца по голом туру! :mrgreen:

pa gledaj hellen, imala sam stalkera u obliku ex momka
i na sajtovima i na blogu i preko rl ljudi je ispitivao svaki moj korak a onda dobijao napade ljubomore i optuzivao me za razne stvari
niko normalan ne tolerise takve ljude

njima treba pokloniti dogled pa nek sjede na krovu zgrade i drkaju gledjuci prozore preko puta
ili velikog brata, stogod

Али и другарица је слагала, зар не? Обећала му је да ће чувати тајну - па порекла! :confused:
Испада да није ствар у принципу и поштењу, него да људи треба да лажу ако то нама иде у корист, а да је ужасно лагати ако то иде у нечију туђу корист.

Значи нема морала него интереса? ;)

Ako se stavim u kožu te drugarice, ako ga oda, izigrala je njegovo poverenje, i on će je napasti, tera devojku da prestane da se druži sa njom. A sa druge strane, ako prećuti, a njena drugarica jednog dana sazna da je znala, a ćutala, postoji velika mogućnost da joj neće više verovati, čak i da će prestati da se druži sa njom. Kako god okreneš, ona svoje interese teško da može da zadovolji. Naravno, kad nije čitala onu našu temu o prevari:rtfm:, gde smo se skoro svi složili da treba prećutati i gledati svoja posla:mrgreen:

Ako se stavim u kožu te drugarice, ako ga oda, izigrala je njegovo poverenje, i on će je napasti, tera devojku da prestane da se druži sa njom. A sa druge strane, ako prećuti, a njena drugarica jednog dana sazna da je znala, a ćutala, postoji velika mogućnost da joj neće više verovati, čak i da će prestati da se druži sa njom. Kako god okreneš, ona svoje interese teško da može da zadovolji. Naravno, kad nije čitala onu našu temu o prevari:rtfm:, gde smo se skoro svi složili da treba prećutati i gledati svoja posla:mrgreen:

Ја не разумем баш...
Ајде да је то нека информација која може да угрози моју другарицу, па да је упозорим.
А ако је то нека небитна ситуација као што је ова....:confused:

Ја не бих веровала својој другарици која обећа некоме да ће чувати његову тајну па је онда откуца. Више верујем људима који стоје иза своје речи.
Ако је његову тајну одала (изем му тајну! :lol:), можда ће сутра одати и моју, зар не? ;)

Ovo o cemu pricate da je drugarica najvise kriva moze da funkcionise samo u "drustvu" koje radi po principu da svako svakog drzi za jaja stvarima koje zna o njemu.
Ako je najveci greh odati tajnu a ne varati/lagati/kriti, to samo govori o tome sta je tu zapravo najbitnije.

Samo sto nisu svi ljudski odnosi regulisani na ovaj nacin (nacin drzanja jaja :) )

A o kakvom sajtu je rec? :zper: Kulinarske carolije? :lol:

:eek: Kakve crne sifre, moju ne bih dala nikome pa makar se nebo i zemlja zbog toga spojili.

Ne znam.......... koliko god poverenja postojalo, koliko god ljubavi, koliko god svega, jedna deo mene ostaje samo moji, u taj deo spada i sifra za ovaj nik ovde na ovom forumu.

edit niko ne mora ni da zna da sma ovde, zapravo :lol: Pa posle da me ispituje, koluta ocima i pravi grimase :lol:

Sta biste vi uradile u sledecoj situaciji?
Vas decko, muz, ljubavnik koga mnogo, mnogo volite i pored koga ne vidite nijednu drugu musku osobu na svetu i zelite da ste sa njim do kraja zivota slaze vas nesto sitno i nebitno sto vas maltene uopste ne dotice... vasa drugarica, koja je (provereno) jedna dobra dusha, to igrom slucaja sazna i kaze vam... on na neki nacin sazna da ste to otkrili i naljuti se na vasu drugaricu i postavi pred vas izbor ili ona ili on.
Za koga biste se odlucili i kako biste sebi argumentovale takvu odluku?
Po mom misljenju to je jedna vrlo nezavidna situacija.:confused:
Bez obzira na bilo koja osecanja... gubljenje ijedne osobe iz zivota na glup nacin jako je tuzno.:(

Za drugaricu ... malo je onih koji bi prijateljstvo stavili na kocku zarad dobro ovog drugog i istine ... bilo bi mi tesko u tom momentu ali vremenom ga ne bi podnosila kao i sada dok ovo pisem jer ljude koji su krivi a jos napadaju i uslovljavaju ne podnosim :thumbdown:

Sta biste vi uradile u sledecoj situaciji?
Vas decko, muz, ljubavnik koga mnogo, mnogo volite i pored koga ne vidite nijednu drugu musku osobu na svetu i zelite da ste sa njim do kraja zivota slaze vas nesto sitno i nebitno sto vas maltene uopste ne dotice... vasa drugarica, koja je (provereno) jedna dobra dusha, to igrom slucaja sazna i kaze vam... on na neki nacin sazna da ste to otkrili i naljuti se na vasu drugaricu i postavi pred vas izbor ili ona ili on.
Za koga biste se odlucili i kako biste sebi argumentovale takvu odluku?
Po mom misljenju to je jedna vrlo nezavidna situacija.:confused:
Bez obzira na bilo koja osecanja... gubljenje ijedne osobe iz zivota na glup nacin jako je tuzno.:(

sazetak;
target - dva kretena
action - eliminate
exp 250...level up :mrgreen:

Back