ili ili

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
mrzelo me da smišljam neki naslov...

...jeli...šta vi mislite...jel je bolje danas u svetu kompjutera, kad je svaki auto na čipove i žice voziti stariji, čistu mehanikku, koji se ređe kvari i jeftinija je popravka, ili ste ipak za nešto novo, brzo, udobno, sa klimom, abesom, i ostalim kurčevima palčevima za čiju opravku ti za dobro jutro traže 100 evra...?

...p.s. menjam Kadeta E 86 godište, 97000 originalnih km, od opreme ima custom unutrašnji retrovizor, gumeni spojler pozadi (nekakav šatro sporcki model), glanc novi lonci takođe custom made...sve 100% ispravno, nije truo, farban 2x pa izgleda ko nov al počelo da potkoružuje na prednjem levom krilu...
...menjam za nešto novije...otvoren sam da saslušam svaki predlog...

Poslednja izmena:
aj ću razmislim...al nisi odgovorijo na pitanje...

...el si znao da smo ja i ti (i svi vi što vozite stare automobile) u veeeeelikoj prednosti u odnosu na ove što voze automobile od 2000 na ovamo...jer su im kola puna elektronike, plus se danas kola nekvalitetnije rade, namerno ih prave da brže crkavaju jer mora da se živi i od prodaje auto delova...****** mu mater...em nema abesa, kojekakih boš pumpi, turba, senzora i ostalih gluposti koje mogu da te koštaju boga oca ako nedajbože crknu...
...a mi...em se ne kvari, em imaš delove na svako ćoše i jeftini su, em ume svaki džudža da popravi...

:super:

Poslednja izmena:
pa ne znam šta voziš, al ako je nešto novo to onda ništa ne valja...puno je elektronike, blabla...piše ti gore...

...ipak je čista mehanika najbolja...šta fali...ređe se kvari, jheftinije održavanje i delovi...a isto se kotrlja...a i znaš kako je...Beograd je to...kreni stani, špicevi...a ide žega...pa vi sad vidite jel vam se više isplati da pustite klimu i zatvorite prozore i ostajete bez vazduha i rizikujete da vam crkne termostat koji je povezan na bord kompjuter pa da puknete 200 evra, il vam je ipak bolje da otvorite oba prozora naravno ručno, pa da vas ubije promaja dok dišete ugljen monoksid iz kolone preko one vaše gazele il kako već zovete taj vaš most što se na njemu uvek stvaraju kolone...al barem nema vam ništa crkne a i ako rikne, imate maltene u svakom dragstoru deo za male pare...

...razmislite...ponude primam i na pepe...

Poslednja izmena:
ima dana kad stoji u dvorište i vata prašinu, a meni žao, pa ga praškom pređem povremeno...znaš ono čupavo, šareno za brisanje prašine...
...pret kapiju (pred kapijom) neću da dozvolim da bude, da ga vrabci (vrapci) usiraju...

pa dobro, sad...ne stoji po mesec dana...odstoji tako dan dva tri...

...a ako stoji duže, redovno ga palim dok ne dostigne radnu temperaturu...nikad preko 3000 obrtaja čak i kad ga vozim...i tako to...

...misim...baš ga pazim...

pa ne znam šta voziš, al ako je nešto novo to onda ništa ne valja...puno je elektronike, blabla...piše ti gore...

...ipak je čista mehanika najbolja...šta fali...ređe se kvari, jheftinije održavanje i delovi...a isto se kotrlja...a i znaš kako je...Beograd je to...kreni stani, špicevi...a ide žega...pa vi sad vidite jel vam se više isplati da pustite klimu i zatvorite prozore i ostajete bez vazduha i rizikujete da vam crkne termostat koji je povezan na bord kompjuter pa da puknete 200 evra, il vam je ipak bolje da otvorite oba prozora naravno ručno, pa da vas ubije promaja dok dišete ugljen monoksid iz kolone preko one vaše gazele il kako već zovete taj vaš most što se na njemu uvek stvaraju kolone...al barem nema vam ništa crkne a i ako rikne, imate maltene u svakom dragstoru deo za male pare...

...razmislite...ponude primam i na pepe...

Da ti dam ja mog Passata i da ti doplatim? :mrgreen:

Moze se kupiti stara masina sa skoro svom opremom koja i danas postoji,ja sam pristalica tih malo starijih automobila, ne zato sto su jeftiniji za odrzavanje nego sto imaju dusu,a jos ako nadjes nekog bogato opremljenog to je jos bolje.

aj ću razmislim...al nisi odgovorijo na pitanje...

...el si znao da smo ja i ti (i svi vi što vozite stare automobile) u veeeeelikoj prednosti u odnosu na ove što voze automobile od 2000 na ovamo...jer su im kola puna elektronike, plus se danas kola nekvalitetnije rade, namerno ih prave da brže crkavaju jer mora da se živi i od prodaje auto delova...****** mu mater...em nema abesa, kojekakih boš pumpi, turba, senzora i ostalih gluposti koje mogu da te koštaju boga oca ako nedajbože crknu...
...a mi...em se ne kvari, em imaš delove na svako ćoše i jeftini su, em ume svaki džudža da popravi...
:
pa to ti pričam...obično takve stavove iznose ljudi koji imaju dobra kola...
...ono kao u fazonu...nemaš kompjuter, klimu, abs, ****** palac....pa skupi delovi, skupi servisi, skupo sve...pa što koj ****** onda voziš taj auto ako nemaš pare da ga održavaš...:/

...a kad mi neki bliži s kim sam na "idi u ******" kaže tako nešto, ja mu kažem aj be ne serri...

Au, ti se bas iznervirao ili ti je mnogo dosadno.

50492_72959088010_8079940_n.jpg

i vozim jeftiniji auto i od tvog.:bye:

mrzelo me da smišljam neki naslov...

...jeli...šta vi mislite...jel je bolje danas u svetu kompjutera, kad je svaki auto na čipove i žice voziti stariji, čistu mehanikku, koji se ređe kvari i jeftinija je popravka, ili ste ipak za nešto novo, brzo, udobno, sa klimom, abesom, i ostalim kurčevima palčevima za čiju opravku ti za dobro jutro traže 100 evra...?

...p.s. menjam Kadeta E 86 godište, 97000 originalnih km, od opreme ima custom unutrašnji retrovizor, gumeni spojler pozadi (nekakav šatro sporcki model), glanc novi lonci takođe custom made...sve 100% ispravno, nije truo, farban 2x pa izgleda ko nov al počelo da potkoružuje na prednjem levom krilu...
...menjam za nešto novije...otvoren sam da saslušam svaki predlog...

Izmedju novog do 10ak hiljada i starijeg, pouzdanog, jednostavnog polovnjaka, biram starije.
Najlakse je kupiti, treba to i odrzavati.

i kako brate da se ne iznervira čovek kad svi na sva usta hvalite te stare automobile...znaš one priče - to je bio kvalitet, to su bili automobili...

...a svi vozite relativno nova kola...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back