Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jednostavno ne verujem,pouchen praksom svega shto se deshavalo proteklih 20 godina da ce nashe priznavanje Kosova ishta reshiti.Da stvarno mi mozemo da udjemo u EU makar i pod uslovom Priznanja Kosova ja bi bio za,ali sam 100% ubedjen da ce opet izmisliti neku "nashu krivicu"ako i priznamo Kosovo..iza ugla odmah novi uslov.Zato kazem da te 2 stvari ne treba spajati osim ako se ne mora a kada se bude moralo odyebati ih na finjaka za prijem ali i dalje razvijati jako jako bliske odnose.
Ja jednostavno ne verujem,pouchen praksom svega shto se deshavalo proteklih 20 godina da ce nashe priznavanje Kosova ishta reshiti.Da stvarno mi mozemo da udjemo u EU makar i pod uslovom Priznanja Kosova ja bi bio za,ali sam 100% ubedjen da ce opet izmisliti neku "nashu krivicu"ako i priznamo Kosovo..iza ugla odmah novi uslov.Zato kazem da te 2 stvari ne treba spajati osim ako se ne mora a kada se bude moralo odyebati ih na finjaka za prijem ali i dalje razvijati jako jako bliske odnose.
Pa sve je moguce...
Steta je sto Sloba nije 99, isao do kraja pa da su namn uvelineki protektorat kontam da bi se sada vec dovelio u red
Za šta da ga trampimo?... Kada jedesh g... jedesh g.... do kraja ... Nema sada Nazad ... Kad smo mogli Kosovo realno da "trampimo" za puno vishe poceli smo sa klopom koja evo traje do
...
pa da tako nesto samo strozije da se stoka malo nauci pametiKao i u BiH?
Obično bure baruta, treba samo da se potpali fitilj, koji je, btw. JAKO KRATAK!
Btw. Fale ti opcije:
3) nastavljanje politike integracija u EU i istrajavanje na sadašnjem stavu oko Kosova i Metohije
4) nastavak politike demokratizacije bez težnje u EU i istrajavanje na sadašnjem stavu oko Kosova i Metohije
Шпанија, Румунија, Словачка, Кипар....као и све земље које се двоуме би једва чекале да ми признамо Косово, јер онда то не би био преседан и не би се могло односити на Баскију, мађарску мањину у Румунији и Словачкој, турски део Кипра....
И одмах би потрчали да и они то учине и ослободе се притиска САД и европских сила..
Ти мислиш да у њиховим ставовима нема интереса, и да су то чисто пријатељска осећања.
Слична ситуација као што је В. Британија признала Републику Ирску.

... mozda je resenje da trampimo priznanje za prijem u EU .... a u medjuvremenu da ih ucenjujemo Rusima![]()
pa da tako nesto samo strozije da se stoka malo nauci pameti
... mozda je resenje da trampimo priznanje za prijem u EU .... a u medjuvremenu da ih ucenjujemo Rusima![]()
Jeste, a Rusi su naivni kao francuske sobarice pa će da dozvole našim političarima (koji su btw. izrazito ''sposobni'') da manipulišemo njima.
Provaliće nas odmah ako blefiramo, ako već neke i nisu.
.
Nisu nas ni turci za 400 godina uspeli da 'nauče pameti', zašto misliš da su ovi bolji!?![]()
Da, ali, uvek se nađe naivnih budala, a mogli su već odavno da zaključe da je najbolje sa Srbima neimati posla!Da,burazeru,cak ni Tursko carstvo.Ni Austro-ugarsko,ni Hitlerovo.Naucili smo mi njih.
Nisu nas ni turci za 400 godina uspeli da 'nauče pameti', zašto misliš da su ovi bolji!?![]()
P.S. I mani te me sa komentarima Rusija ,China i ostalo... Te drzave ne mogu svom stanovnistvu da poprave standard i kvalitet zivota ,a kamoli nama /.
Jeste, a Rusi su naivni kao francuske sobarice pa će da dozvole našim političarima (koji su btw. izrazito ''sposobni'') da manipulišemo njima.
Provaliće nas odmah ako blefiramo, ako već neke i nisu.
To šta želi EU od Srbije i koliko su njene namere ''iskrene'', koliko misli da ide sa pritiscima na Srbiju i koliko nam je manevarski prostor da ostvarimo neke interese, je za mene enigma.