Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno se vidi kolko si mudriji otkako si preselio u Banat haha.Јок море. Има она, ка створена за тебе, а гласи: "И ако мисле да си глуп, не проговарај, јер ако проговориш развејећаш сваку сумњу."![]()
To ti misliš da si slobodan.Samo si zamjenio uzde haha.
rece dodjos kod prekodrinaca.Džabe se uvlačiš Srbima iz Srbije,uvijek ćeš bit i ostat Prekodrinac i dođoš.
Прађед био АУ подофицир у брдској пјешадији. Иако је волио АУ као своју земљу никад није прежалио што није имао прилику па пребјегне у српску војску. Од њега сам слушао о тој војсци хвалоспјеве и стихове: "Нико не зна шта су муке тешке прегазити Албанију пјешке" и "Србијанче, огњу живи, читав свијет се теби диви!". Замисли то?? Учесник устанка 1941., касније учесник свих већих четничких операција на Тромеђи.Gde ti bili preci 1914-1918 Svetozare?
A tek to koji sebi daješ.za pravo da objašnjavaš studenti misle,podrazumevaju a nit video nit bio, šta na to reći?? To tvrdiš nešto što si negde pročitao, Il ti rekla neko, TV vesti is slično. I ti takav ćeš meni da "zabraniš'' koga i kako ću ja predstavljati? Pa smešnoТи и твоји истомишљеници уопште не представљате Србе из Србије и не можете да говорите у њихово име.
Срби из Српске не подржавају пленумаше , јер пленумаши претежно потичу из окружења за које је карактеристично називање Српске "Шумском", наметање тезе да је у Сребреници био геноцид, а и наравно стално букање против наводног српског "фашизма".
Ви имате своје "пречане" који вас подржавају -Грухоњића, Пицулу, Балшу Божовића, Брковића јуниора, Вука Драшковића, Чанка и друге, али вас просечан Србин из Српске или Ц.Горе никада неће подржавати.
Неког Србина из Србије можете да заведете,. али ти иде много теже са Србима из Српске, код којих је српски национални осећај јачи, због сталне опасности да буду утопљени у унитарну муслиманску БиХ, па они пленумашко антисрпство намиришу на пар километара.
Србију и Српску су створили Срби-сељаци, Срби-радници, и српска поштена интелигенција..Ово је немогуће!
Само прави генетски проверени нкадар могу имати тапију на то!
А како је створена Кнежевина Србија, створили је сами Шумадинци, без помоћи Срба из других крајева?Република Српска је створена политичком одлуком представника српског народа у тадашњој СР БиХ.Српска је одбрањена ратним ангажовањем свих српских родољуба из Српске, Крајине, Србије, Ц.Горе и иностранства.
On se bar bori da ih skine...To ti misliš da si slobodan.Samo si zamjenio uzde haha.
Ел ти коза жива? У твом случају јарац?Podaj alatku ukućanima haha.
И Вучић! Он је Србе довео на брдовити Балкан у стољећу седмом. Претходно их је научио орати, копати, ловити. Након досељења, он је измислио глагољицу, а након тога и ћирилицу. Покрстио је сербски народ. Изградио им цркве, написао књиге староставне. Створио је династију Немањића и Душаново царство. Кнез Лазар га није послушао, па је изгубио на Косову...Србију и Српску су створили Срби-сељаци, Срби-радници, и српска поштена интелигенција..
I kad ih skine,dobiće nove,pa opet može na demonstracije.On se bar bori da ih skine...
Лепо си питан .. Кад су звани ? Који су их звали ?
Мало би ту приче било, а мало више бокса!E momci, daleko ste otišli, nije tema a nije ni prikladno da nam se zlotvori smeju međusobnom prozivanju. Ajde da to ostavimo za kafanske priče,kada se nađete negde![]()
Јесте, али због "јунака" Мурата.zamisli iz srbije si a mnogo voles predsednika turske.
Ma znam ,to bi u početku bilo dža bu a posle pijano pevanje srpskih nacionalnih pesmaМало би ту приче било, а мало више бокса!
Шалим се, нијесам склон насиљу. Али ако је насиље потребно, и неизбјежно, онда шта да се ради.
![]()
Па ти Шумадинци су углавном били потомци српских досељеника из других крајева.А како је створена Кнежевина Србија, створили је сами Шумадинци, без помоћи Срба из других крајева?
Не пијем, не плешем, не пјевам. Стварно.Ma znam ,to bi u početku bilo dža bu a posle pijano pevanje srpskih nacionalnih pesma![]()
Нашао сам документ Совјета са именом и презименом једног мог предка који је достављао џебану у Србију преко Дунава. Занимљиво је колко је то био свесрпски устанак.Не само то, логистичку базу су давали Срби из састава Аустроугарске, а помоћ у људству је долазила из Црне Горе и Босне.
Сви Срби су помагали ослобађање Србије, чак и Срби из Трста.Не само то, логистичку базу су давали Срби из састава Аустроугарске, а помоћ у људству је долазила из Црне Горе и Босне.
Jeste moji preci pod Milenkom Stojkovićem i Petrom Dobrnjcem su dobijali dzebanu od Srba iz Vojvodine a Crnogoraca i Bosanaca nije bilo nigde. Inače i tu dzebanu smo platili žitom i svinjama preko skela. A od Rusa smo dobili da nas izdali i prodali. I 1812 i 1878. Inače Crnogorci se 1809 predomislili da li da ratuju protiv turaka. Nije im se silazilo sa krša.Нашао сам документ Совјета са именом и презименом једног мог предка који је достављао џебану у Србију преко Дунава. Занимљиво је колко је то био свесрпски устанак.
Bolje da nisu.Не само то, логистичку базу су давали Срби из састава Аустроугарске, а помоћ у људству је долазила из Црне Горе и Босне.