Ili-ili

Nikoga ne nazivam botovims al je simptomatično da svi vi koji na početku kažete, ja nisam ni za koga, ali...i na kraju tog ali se ispostavi da podržavate mere koje se preduzimaju, tj nasilje, hapšenja svih koji ne misle isto kao vladajući. Zanimljiv fenomen. I još jedna podatak, većina građana je jasno pokazala na Vidovdan šta žele , tako bih htela da te ispravim, radi se o manjini koja iz lične koristi ili nekih drugih "ličnih" razloga podržavaju sve što vlast poduzima..i da, nisu ni za koga :mrgreen:
Bili su nizakoga na početku ali s obzirom na vaše ponašanje i nedoslednosti sta se čudis što sam(smo)besni vise:)
Uostalom da se ne ponavljam vec sam ti rekao da sam lično besan na tebe i takve kao ti i zbog čega ;) i da vas krivim za nešto što mi je vrlo bitno.
Nastavite šetajte palite kontejnere ali ako u julu ne počnu ispiti i ne bude mogla barem da se obnovi godina biće vam vrlo vrlo vruce:cool:

Република Српска је створена политичком одлуком представника српског народа у тадашњој СР БиХ.Српска је одбрањена ратним ангажовањем свих српских родољуба из Српске, Крајине, Србије, Ц.Горе и иностранства.
Политичком одлуком?
Мало је глава пало?

Проклети сте и никад вам неће бити добро. Читај ово своје између редова. Прођох свијета и свијета али овако нешто не могу рећи да виђех неђе друго.
Vi ste gori. Inače šta ima novo u Lici? Gde ti je otadžbina? Dedovina? Šta ste kao narod napravili od svoje dedovine tako pametni? Šta ste bilo gde pozitivno doprineli? Gde vas vole i poštuju? I zašto ste razbijali po vojvodini pločice po švapskim kućama kad ste se doselili? Odgovori sebi pa ćeš videti šta ste i gde ste....🤣

Vi ste gori. Inače šta ima novo u Lici? Gde ti je otadžbina? Dedovina? Šta ste kao narod napravili od svoje dedovine tako pametni? Šta ste bilo gde pozitivno doprineli? Gde vas vole i poštuju? I zašto ste razbijali po vojvodini pločice po švapskim kućama kad ste se doselili? Odgovori sebi pa ćeš videti šta ste i gde ste....🤣
Уватишмо се у коло с вама. И оде све у три п. миле матере.

Bili su nizakoga na početku ali s obzirom na vaše ponašanje i nedoslednosti sta se čudis što sam(smo)besni vise:)
Uostalom da se ne ponavljam vec sam ti rekao da sam lično besan na tebe i takve kao ti i zbog čega ;) i da vas krivim za nešto što mi je vrlo bitno.
Nastavite šetajte palite kontejnere ali ako u julu ne počnu ispiti i ne bude mogla barem da se obnovi godina biće vam vrlo vrlo vruce:cool:
Uh, politika pretnji, pa znamo odakle stižu tako 'humane" poruke ;) žao mi je što nećeš nikada shvatiti da, ako se sada ne izborimo za prava fakulteta, ostaćemo nacija najamnih radnika. Ne znam da li me shvataš a i nije možda ni bitno... Kako bi dugo trajalo da detaljno i postupno objasnim zašto treba ovako ali ok, imaš dva moguća prava da misliš šta hoćeš i kako hoćeš.

Lako? Srbi iz Srbije su napravili sebi nekakvu državicu. Nisu je napravili na lako. Svaki rat Turaka i Austrije je prešao preko ove teritorije. I mom komšiji koji se ubija od posla na svoj farmi je lako. Samo on radi 10puta više od mene ali eto lako je njemu da ima više. Zamisli bilo lako dizati ustanke protiv turaka pa x puta pretrpeti odmazdu od njih pa Jovo nanovo opet. Laka su to posla bila. Bilo je lako i mojim precima 1813 ili 1914 pa 1915-1916 preko Albanije. Lako je bilo. Takve komentare ovde shvatamo kao uvredu i kada tako pričate sami pravite jaz medju sprstvom. Zato držite se vi svoje BiH a mi ćemo naše Srbije. Istorijske okolnosti se stvaraju a ne dešavaju se same od sebe.
Нису то тада били само Срби из Србије, већ и Срби који су се досељавали у садашњу централну Србију из свих крајева Османске империје.

Tako je Pribićević Svetozare!
И немој Војводину спомињати, они су тек с вама у колу наебали. Моје је више Јаша Томић, ако знаш ко је! А Прибићевић је био ваш човјек кога сте бацили као куртон кад вам више није требао.
Али то је за вас ништа, бацати своје људе на сметлиште...
Све бесмислено.

Нису то тада били само Срби из Србије, већ и Срби који су се досељавали у садашњу централну Србију из свих крајева Османске империје.
Ово је немогуће!

Само прави генетски проверени нкадар могу имати тапију на то!

И немој Војводину спомињати, они су тек с вама у колу наебали. Моје је више Јаша Томић, ако знаш ко је! А Прибићевић је био ваш човјек кога сте бацили као куртон кад вам више није требао.
Али то је за вас ништа, бацати своје људе на сметлиште...
Све бесмислено.
Pribićević je bio vaš koji je više voleo šahovnicu od srpstva. Baš vas je lepo Svetozar pripremio za 1941.

Svetozare bio si u koaliciji sa HSS zar se ne sećaš. Svetozare.🤣🤣🤣
Мислиш као кад сте на Крфу пријетили Пашићу да ћете "срушити владу" ако не потпише безусловну капитулацију пред Трумбићем? Исти ти београдски дрипци који су били у савезу са ХСС-ом од 1919-1929. и приговарали Прибићевићу због тога кад је овај повукао исти њихов потез?

Мислиш као кад сте на Крфу пријетили Пашићу да ћете "срушити владу" ако не потпише безусловну капитулацију пред Трумбићем? Исти ти београдски дрипци који су били у савезу са ХСС-ом од 1919-1929. и приговарали Прибићевићу због тога кад је овај повукао исти њихов потез?
Gde ti bili preci 1914-1918 Svetozare?

Насиље је и када грађанима не дате да прођу јавним путем и улицом.
Мислиш као кад обуставе железнички саобраћај на 2 х 2 дана или кад укину међуградски аутобуски саобраћај или скину таблице аутобусу/комбију?

Moj pokušaj da ukažem da Srbi odavde ne mrze nikoga već su samo besni jer nema podrške od ostalih Srba i da bez obzira na sve , uvek ste u Srbiji dolazili kad zagusti a ti na to kažeš da ne moramo da vas branimo? Pa ja ne znam je li ti misliš da sam priglupa da shvatim poentu?
Ти и твоји истомишљеници уопште не представљате Србе из Србије и не можете да говорите у њихово име.

Срби из Српске не подржавају пленумаше , јер пленумаши претежно потичу из окружења за које је карактеристично називање Српске "Шумском", наметање тезе да је у Сребреници био геноцид, а и наравно стално букање против наводног српског "фашизма".

Ви имате своје "пречане" који вас подржавају -Грухоњића, Пицулу, Балшу Божовића, Брковића јуниора, Вука Драшковића, Чанка и друге, али вас просечан Србин из Српске или Ц.Горе никада неће подржавати.

Неког Србина из Србије можете да заведете,. али ти иде много теже са Србима из Српске, код којих је српски национални осећај јачи, због сталне опасности да буду утопљени у унитарну муслиманску БиХ, па они пленумашко антисрпство намиришу на пар километара.

Back