Ili-ili

Zasto bi bili jedinstveni sa SNS-ovcima?

To je toliko sizforena zelja i ideja.

Naravno da ce svaki normalan Srbin da bude SVE SUPROTNO od Srba SNS-ovaca.

Pa nema nista gore od toga da si SNS-ovac, i ti sada zalis sto se ljudi ne ujedinjuju sa njima.
Удба је крива за све, зар не мислиш да је шизофрено гледати све кроз призму политике?

у праву си, али како научити онога који са чутурицом ракије се упути преко пустиње?
Sa pitanjima možemo u nedogled, to je opšte poznato, no nije ih sramota postaviti kako često naši bi rekli "ne budi dosadan i ne filozofiraj", ne mora čovek da mnogo priča, a ništa ne kaže, dovoljno je uzeti 5 minuta životu i stati i razmisliti pre bilo kakvog poduhvata, pet, pet pa opet, kasnije deset, sve zavisi.

Ne treba niko da ga uči, nije malo dete u pitanju. Čovek ako misli igde da stigne kroz život, mora da izvlači pouke na tom putu. Mnogi se busaju u prsa kako imaju životnog iskustva, ali to se nešto postidelo i ne pokazuje se, jel uopšte stvarno? Više bih rekao da je potrebnije razumeti mesto i vreme stvari, i znati gde se uputiti sam, a gde uz druga/saradnika. Šta znam ja sam običan NEET.

Da, normalno je da je gradjanki Srbije vise stalo do dobrobiti gradjana Srbije, nego tebi, koji ne zivis u Srbiji.

Pomisliti suprotno od toga je biti bas zesce pomahnitala osoba.
Наравно, стога ја и сматрам да је Куртију много стало до добробити грађана Србије јер је Косово Србија јел тако, само не могу у то да убиједим оне Србе што у гетоима живе на КиМ, можда би ти и поједини форумаши то могли боље да им објасните.😉

Familija je najveći neprijatelj.
Zanimljivo Dubajiću! Ne deluje mi da naklonost familiji unazađuje narode poput Talijana, Španaca i Portugalaca, pored naklonosti ka porodici kao i mi, oni su ostvarili mnogo veća dostignuća, od umetnosti preko prirodnih nauka do naoružanja i slično. Nama je fabričko podešavanje mnogo pomodarsko. Što me je @Лички гусар pitao "у праву си, али како научити онога који са чутурицом ракије се упути преко пустиње?"

Srbiju možemo slobodno prodati za manje para nego Juda Hrista, ako mislimo da opstajemo i hramljemo od postojanja Rusije, Engleske, Nemačke i drugih velikih država. Imamo neverovatan kompleks inferiornosti i mučeništva. Boli brate, boli, ko da Srbin ne zna misliti svojom glavom.

Наравно, стога ја и сматрам да је Куртију много стало до добробити грађана Србије јер је Косово Србија јел тако, само не могу у то да убиједим оне Србе што у гетоима живе на КиМ, можда би ти и поједини форумаши то могли боље да им објасните.😉
Bold- Aha.

Objasni tim Srbima kako ih reketira i preti im doticna ekipa udbaskih srpskih mafijasa.

Kako su streljali Olivera Ivanovica.

Objasni im da treba da se raduju sto su im po Getu vladali srpski mafijasi iz Sluzbe, kao Hamas po Gazi.

Poslednja izmena:
Zato što ste isti, ne vidiš sebe, samo srljate u ekstremizam i tražite krivca zato i pišeš da si sigurna.
Iz tvog recnika se dosta moze zakljuciti o tebi, koristis nedozvoljene termine, a upires prstom u druge- upravo je tvoja namera da dizes tenzije i da navlacis druge, a to nije borba protiv ekstremizma.
Spusti loptu na zemlju, razgovarajmo kao ljudi o cinjenicama i trenutnoj i buducoj situaciji,

ili da motamo kablove, i napustamo temu?

Usud ili ima nešto oko one Lazareve kletve.
Па та Лазарева клетва је незгодна, видиш каже ко је од српске крви и колена, а наше комшије Бошњаци углавном испуњавају то, па ме занима да ли обавезује и њих бар ове кони живе у Србији?😁

Па да, тебе би у зоолошком задржали. Добио би "целогодишњу", претплатну по повлашћеној цени. Ако се загрцнеш Смокијем, зови. :mrgreen:
sure-air-quotes.gif

Zasto bi bili jedinstveni sa SNS-ovcima?

To je toliko sizforena zelja i ideja.

Naravno da ce svaki normalan Srbin da bude SVE SUPROTNO od Srba SNS-ovaca.

Pa nema nista gore od toga da si SNS-ovac, i ti sada zalis sto se ljudi ne ujedinjuju sa njima.
Ovo je neka gora šizofrenija od svih levičara Zapadnih zemalja. Ovo samo kod na Srba ima. Tamo barem je rascep između uopšte pogleda na svet i ljudski odnos prema njemu, a kod nas Srba je neki racep ne zna ni Bog otac. Stvarno trebamo svi kolektivno da se preselimo u Afriku, mislim ipak je Afrika prapovijesna Srbija. Evo ja ću prvi!

Zanimljivo Dubajiću! Ne deluje mi da naklonost familiji unazađuje narode poput Talijana, Španaca i Portugalaca, pored naklonosti ka porodici kao i mi, oni su ostvarili mnogo veća dostignuća, od umetnosti preko prirodnih nauka do naoružanja i slično. Nama je fabričko podešavanje mnogo pomodarsko. Što me je @Лички гусар pitao "у праву си, али како научити онога који са чутурицом ракије се упути преко пустиње?"

Srbiju možemo slobodno prodati za manje para nego Juda Hrista, ako mislimo da opstajemo i hramljemo od postojanja Rusije, Engleske, Nemačke i drugih velikih država. Imamo neverovatan kompleks inferiornosti i mučeništva. Boli brate, boli, ko da Srbin ne zna misliti svojom glavom.
Očekivano,nisi razumio moj post.

Nije slučajno, svojim očima vidim ko su im pripadnici, iz kog soc miljea. Ljudi koji ne prezaju ni od čega da bi došli do novca. Kakav crni ekstremizam, ne znam gde ti živiš, al u mojoj sredini, bukvalno mogu da te zgaze i da ni dana ne budu u zatvoru. Ja se izvinjavam što sam normalna, pa se takvih plašim. I ovo nisu tračarenja u pauzama već priče iz iskustva.
Pa jeste čim se osiliš to je ekstremno ja ne vidim razliku.
I ja se izvinjavam ali što nisam normalan jer ovo stanje koje gledam osam meseci za vas normalno.

Па добро и ти си пречан, сад не знам да ли је у реду да се петљаш, или или, мада кад погледамо историјски један дио садашње Србије је припадао Босни, а опет други дио Босне Србији, запетљано је то.😎

Па та Лазарева клетва је незгодна, видиш каже ко је од српске крви и колена, а наше комшије Бошњаци углавном испуњавају то, па ме занима да ли обавезује и њих бар ове кони живе у Србији?😁
Počeću da verujem da je zaista izrekao tu kletvu.
Ozbiljno

Dođi i ti da živiš u Srbiju pa onda da komentarišemo. Za sada, nisi u Srbiji, dakle, ne možeš da znaš kako žive ovde ljudi, nevezano koje nacije...
Ја нисам ни коментарисао како живе, почињу вам се привиђати црне мачке, а немам ама баш никакве жеље да дођем живјети у Србију.

Па добро и ти си пречан, сад не знам да ли је у реду да се петљаш, или или, мада кад погледамо историјски један дио садашње Србије је припадао Босни, а опет други дио Босне Србији, запетљано је то.😎
Istorijski većina Srba su "prečani" . Retko ko je živeo u Šumadiji, samo ime kaže, šuma, jedino vukovi i međedi, oni su starosedeoci.

Опет ти... :kafa:

Back