Ikone placu

mhm, bilo je najzanimljivije ono o blizancima i teroristima,

pocetni dio o religji je suvisan, dovoljno je poznavanje geografije i kako su koji pagani obiljezavali promjene u prirodi

ne zalim se
volim kada neko lepo obradi temu
mada u poslednje vreme nisam naleteo na josh neki takav
a ono o religiji je istina
muka mi je kada se neko busa da je ovo ili ono a u stvari je ubedjen u b=nesto sto je mix ko zna chega
i obrni okreni, nista se nije znachajno promenilo jos od starog Egipta

ne zalim se
volim kada neko lepo obradi temu
mada u poslednje vreme nisam naleteo na josh neki takav
a ono o religiji je istina
muka mi je kada se neko busa da je ovo ili ono a u stvari je ubedjen u b=nesto sto je mix ko zna chega
i obrni okreni, nista se nije znachajno promenilo jos od starog Egipta

i ko zna od kada prije egipta,
istorija se podosta rimuje :heart: (pararfaziranje nekog cije sam ime zaboravila :D)

za film nisam znala o cemu je, dao mi ga je brat, sav odusevljen njime i razocaran sto i ja nisam
onda sam mu odrzala lekciju o nepoznavanju stranih kultura i mitologije :twisted:
zaboravih geografiju i astrologiju :-|

Samo da napomenem da je najnovijom revizijom softvera foruma krstarice uvedena history lista. Šta to znači? Sve izmjene koje napravite u nekoj svojoj poruci sada se zapisuju i moderator ima mogućnost da vidi sve verzije neke poruke (i da vrati neku verziju ako to okolnosti zahtijevaju).

U ovom slučaju o kome raspravljate, zaista se radi o dvije potpuno različite poruke. Originalna poruka je zaista potpuno drugačija od one konačne.

Tek toliko da znate da su te stvari sada vidljive moderatorima.

E ajmo ovako da uzmemo da sam ja naravno pogresio, a da je unsai upravu i da sam se ja slozio sa njom.Ok, ali ostaje jedna ne resena stvar, na osnovu cega vi ili pak samo unsai misli da se ona snasla i da njoj nije potrebna vera da je vodi kroz ziviot ka moralnoj strani.Dakle da li ti unsai sebe smatras moralno usavrsenom ili to ne smatras nikakvim merilom u zivotu ka kojem bi stremila?

E ajmo ovako da uzmemo da sam ja naravno pogresio, a da je unsai upravu i da sam se ja slozio sa njom.Ok, ali ostaje jedna ne resena stvar, na osnovu cega vi ili pak samo unsai misli da se ona snasla i da njoj nije potrebna vera da je vodi kroz ziviot ka moralnoj strani.Dakle da li ti unsai sebe smatras moralno usavrsenom ili to ne smatras nikakvim merilom u zivotu ka kojem bi stremila?

ono sto je stvarno zanimljivo nije da li je npr. Unisae potrebna vjera ili ne
vec otkud tebi pravo da bilo koga za to prozivas...

isto vrijedi i za pitanje morala;
osim u slucaju da je npr. necim ugrozila tebe; tvoja prava, imovinu etc.
mada, i tada je vazeci zakon zove na red, a ne ti...

drugim rijecima, njena/moja/tvoja vjera je nesto sto se drugih ne tice "privatna stvar";
kad god vjera postane "zajednicka stvar" obicno dodje do nekog zesceg picvajza...
pocev od prepirke ko ce bit Precednik razeda pa do mjesta Blagajnika i tako to...
krv & toljage/macove/vatreno oruzje da ne pominjem...:roll:

btw ko si mi pa ti "dezurni dusebriznice" da ti objasnjavam u sto ja vjerujem?
objasnila sam u sto ne "vjerujem" (u dobre namjere crkava & da ikone placu...)
i za to reci hvala...jer je i to...previse...

mozemo i slike? super :heart:

religion-731919-1.jpg

U kako je ovo dobro!

ja sam ja, bez vjere ili morala ili bilo koje druge vjestacke etikete, drago mi je sto smo se upoznali :heart:

anicat21.gif

paz' da ne proplacu od srece kad se slozite vas dvoje :p

Back