Kad biste jos znali samo ko gleda vas, ko cini vas, ko i sta ste vi tada biste mozda, mozda nesto i shvatili.
mi smo.... mi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad biste jos znali samo ko gleda vas, ko cini vas, ko i sta ste vi tada biste mozda, mozda nesto i shvatili.
Voleo bih da je tako jednostavno, voleo bih.
mhm, bilo je najzanimljivije ono o blizancima i teroristima,
pocetni dio o religji je suvisan, dovoljno je poznavanje geografije i kako su koji pagani obiljezavali promjene u prirodi
ne zalim se
volim kada neko lepo obradi temu
mada u poslednje vreme nisam naleteo na josh neki takav
a ono o religiji je istina
muka mi je kada se neko busa da je ovo ili ono a u stvari je ubedjen u b=nesto sto je mix ko zna chega
i obrni okreni, nista se nije znachajno promenilo jos od starog Egipta
Ne editovanu verziju bi samo pogresno shvatila posto sam primetio da bas i ne zalazite u dubinu onoga sto je napisano.
E ajmo ovako da uzmemo da sam ja naravno pogresio, a da je unsai upravu i da sam se ja slozio sa njom.Ok, ali ostaje jedna ne resena stvar, na osnovu cega vi ili pak samo unsai misli da se ona snasla i da njoj nije potrebna vera da je vodi kroz ziviot ka moralnoj strani.Dakle da li ti unsai sebe smatras moralno usavrsenom ili to ne smatras nikakvim merilom u zivotu ka kojem bi stremila?
mozemo i slike? super
![]()
U kako je ovo dobro!
sto ne probas? :grin: mogu ja da ti ucinim uslugu
E ajmo ovako da uzmemo da sam ja naravno pogresio, a da je unsai upravu i da sam se ja slozio sa njom.Ok, ali ostaje jedna ne resena stvar, na osnovu cega vi ili pak samo unsai misli da se ona snasla i da njoj nije potrebna vera da je vodi kroz ziviot ka moralnoj strani.Dakle da li ti unsai sebe smatras moralno usavrsenom ili to ne smatras nikakvim merilom u zivotu ka kojem bi stremila?
paz' da ne proplacu od srece kad se slozite vas dvoje![]()
druze nisliya, nagadjam da cemo se mi odlicno slagati...proplakale ikone ili ne...![]()
why not ?
i don't see a reason 8)
pa naravno, a i Mr Podna Obloga je tu...kao nit koja...povezuje...![]()
karika koja nedostaje
ne bi svet bio zanimljiv kada bi smo svi bili isti
owako je lepse![]()
znaci, nisliya ti si jedan obicni...(serijski) laskavac...![]()
ja sam ja, bez vjere ili morala ili bilo koje druge vjestacke etikete, drago mi je sto smo se upoznali
![]()
prvi put da mi neko da ovakav komplimentali kako ti kazes