Kad biste jos znali samo ko gleda vas, ko cini vas, ko i sta ste vi tada biste mozda, mozda nesto i shvatili.
mi smo.... mi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad biste jos znali samo ko gleda vas, ko cini vas, ko i sta ste vi tada biste mozda, mozda nesto i shvatili.

Voleo bih da je tako jednostavno, voleo bih.

mhm, bilo je najzanimljivije ono o blizancima i teroristima,
pocetni dio o religji je suvisan, dovoljno je poznavanje geografije i kako su koji pagani obiljezavali promjene u prirodi
ne zalim se
volim kada neko lepo obradi temu
mada u poslednje vreme nisam naleteo na josh neki takav
a ono o religiji je istina
muka mi je kada se neko busa da je ovo ili ono a u stvari je ubedjen u b=nesto sto je mix ko zna chega
i obrni okreni, nista se nije znachajno promenilo jos od starog Egipta
 (pararfaziranje nekog cije sam ime zaboravila
  (pararfaziranje nekog cije sam ime zaboravila  )
)
Ne editovanu verziju bi samo pogresno shvatila posto sam primetio da bas i ne zalazite u dubinu onoga sto je napisano.

E ajmo ovako da uzmemo da sam ja naravno pogresio, a da je unsai upravu i da sam se ja slozio sa njom.Ok, ali ostaje jedna ne resena stvar, na osnovu cega vi ili pak samo unsai misli da se ona snasla i da njoj nije potrebna vera da je vodi kroz ziviot ka moralnoj strani.Dakle da li ti unsai sebe smatras moralno usavrsenom ili to ne smatras nikakvim merilom u zivotu ka kojem bi stremila?

mozemo i slike? super

U kako je ovo dobro!
sto ne probas? :grin: mogu ja da ti ucinim uslugu

E ajmo ovako da uzmemo da sam ja naravno pogresio, a da je unsai upravu i da sam se ja slozio sa njom.Ok, ali ostaje jedna ne resena stvar, na osnovu cega vi ili pak samo unsai misli da se ona snasla i da njoj nije potrebna vera da je vodi kroz ziviot ka moralnoj strani.Dakle da li ti unsai sebe smatras moralno usavrsenom ili to ne smatras nikakvim merilom u zivotu ka kojem bi stremila?

paz' da ne proplacu od srece kad se slozite vas dvoje

druze nisliya, nagadjam da cemo se mi odlicno slagati...proplakale ikone ili ne...

why not ?
i don't see a reason 8)

pa naravno, a i Mr Podna Obloga je tu...kao nit koja...povezuje...

karika koja nedostaje
ne bi svet bio zanimljiv kada bi smo svi bili isti
owako je lepse

znaci, nisliya ti si jedan obicni...(serijski) laskavac...
 ali kako ti kazes
ali kako ti kazesja sam ja, bez vjere ili morala ili bilo koje druge vjestacke etikete, drago mi je sto smo se upoznali

prvi put da mi neko da ovakav komplimentali kako ti kazes