Igre srca

• Začetnik teme Začetnik teme Nesi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
0077:
A vidim evo picnuo se sav skakuće od sreće
14.gif
zgodan dasa.A ja imao planove :?

Pa da bre, vidis da me ceka da zaigramo...evo mozes i ti do mene u kolo...OP...OP...DO MENE...:lol:
Al' prvo proverite svi jeste poneli bonove za veceru?

Joj de me nadje...
Evo moram da zaigram...

EVO DUSA EVO TELO,
EVO SVE CRNO NA BELO,
EVO PONOS EVO STID,
PA NEK UDARIM U ZID

Ja zveknula jednom...u zid...srcem a ne glavom...i zabolelo...al' *ebi ga...tvrdo ovo moje srce...ko da je bosansko :lol:

Dlakava_Strvina:
Nesi:
Dlakava_Strvina:
Ti da promašiš? Pa to se još nije desilo... :lol:

Za sve postoji prvi put :lol:. Al' posle cu da posaljem one klinke iz svlacionice sto su se svidele 0077, da ljube da prodje...:lol:

Ne da si me raspalila u "zid" nego nije zdravo... uffff...
Vidim ja da će morati mnogo da ljube....

Pa zasta sluze prijatelji...nego da raspaljuju :lol:
A gde ima vatre ima i dima...A ima i protivpozarnih aparata, koje je neko aktivirao u hodniku...Kah, kah...nista ne vidim...'de ste...Javite se, bolje nego ja da vas napipam...:lol:

0077:
Tu odmah levo u holu vidiš da derem ovog pacera u anjcu,mora neko da nam plati provod noćas.A ti polako pipaj...

E *ebi ga, prvo ona sapunica danas, pa sad ovaj dim, skroz mi zasuzise oci, a taman sam mislila malo da kibicujem...garant je to Buki danas namerno uradio, mora da ima dogovor sa tim pacerom...
Oderi ga sad za kaznu...Pip...Pip...nezno...:lol:

0077:
Može samo polako,pazi kad pipaš cev,viš kolka je to je veliki kalibar.A metak je uvek tu.Oprezno :wink: 8)

Ajmo onda napolje...da ne nastrada neki slucajni prolaznik...ili prolaznica...posle treba da objasnjavam da to nije bio moj metak...a Strvini svasta moze da padne na pamet, posle da me podvrgne onoj proveri dal' sam musko ili zensko...:?

Back