Igre srca

• Začetnik teme Začetnik teme Nesi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa to sto ti pominjes vise lici na ORGAniZAM...:lol:
Moracu malo bolje da zagledam zidove u buduce, ko zna sta sam sve propustila (kroz sake :wink:) do sada, a mislila sam da vec sve znam o sportskim igrama...
Os' da budes moj licni trener? :lol:

Nesi:
Pa to sto ti pominjes vise lici na ORGAniZAM...:lol:
Moracu malo bolje da zagledam zidove u buduce, ko zna sta sam sve propustila (kroz sake :wink:) do sada, a mislila sam da vec sve znam o sportskim igrama...
Os' da budes moj licni trener? :lol:
Ima vremena naučićeš,ovo ti tek prve,na svim sportskim igrama zidovi su glavni 8)

apotekarka:
Nesi:
bundeva:
a dobro...onda ce apotekarka biti sudija :P

Sudija nema pisu :D

Syeba mi muškost po Toševskom u tri reči :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O, pa dobro nam dosla na sportske igre draga kolezinice, malo si okasnila na otvaranje, ali nisi nista propustila, posto do sada nismo dizali nista osim zastave :lol:.
Nisam bas sigurna da li je ovo gore receno (o muskosti) nedostatak ili prednost...ali kako god, ne sumnjam da ces ti to okrenuti na dobrobit svih nas :lol:
Evo DOdajem ti PIStaljkU...:wink:

0077:
Ima vremena naučićeš,ovo ti tek prve,na svim sportskim igrama zidovi su glavni 8)

Dal' treba da mi bude neprijatno sto su mi ovo trece, a jos nisam naucila...evo stidim se :oops:.

Nekako sam vise paznje poklanjala stubovima...znas ono kad pleses...tj. razgibavas se PRED MEC :twisted:...pa mesas prvo kukovima a onda razgibavas i kolena, dole pa gore...evo opet se stidim :oops: :D. Al' takvo razgibavanje provereno daje rezultate...zagrejes se samo tako...:lol:

Nemam pojma šta igramo ni koja su pravila ali duvaću nepristrasno u pištaljku, tako mi stranke :wink:
Hoćemo se posle svi zajedno tuširati?
Ako hoćemo da sviram odmah kraj :wink:

Nesi:
Ma nema kraja...ovo su igre bez granica :D
A i pravila su vrlo fleksibilna...ko ima pistaljku taj ima moc...da duva kad mu se cefne...:wink:
Tako je,neka se duva samo,ko izgubi pištaljku nayebo je.A pravila mora da postoje. 8) ALO,tek ti treće igre,a mlada si brzo učiš.U čemu si najbolja?Evo Jagodica me udavi oko nekih igara...kaže zna...U čemu si ti AS 8)

0077:
Nesi:
Ma nema kraja...ovo su igre bez granica :D
A i pravila su vrlo fleksibilna...ko ima pistaljku taj ima moc...da duva kad mu se cefne...:wink:
Tako je,neka se duva samo,ko izgubi pištaljku nayebo je.A pravila mora da postoje. 8) ALO,tek ti treće igre,a mlada si brzo učiš.U čemu si najbolja?Evo Jagodica me udavi oko nekih igara...kaže zna...U čemu si ti AS 8)

Pa zato vezes pistaljku oko vrata...8)
A ja sam u svemu najbolja, cega god se dohvatim...
Rekli mi na dodeli medalja da ne valja da budem toliko dobra, jer ce da se naviknu da me stalno ljube...

Nesi:
jeasus:
DellBoy-011:
Pune tribine, ludih navijača, skandiraju:
Ye-ba-ce-mo su-di-ju! :lol:

i vikati...ba-ci si-su da se ig-ra-mo...

Bez vandala nema skandala :lol:
Ako ne mozes da ih pobedis, a ti im se pridruzi...pa cemo posle da se druzimo sa momcima u plavom, a sto su oni druzeljubiviiiii... :wink:

druzimo se sa momcima u plavom ali ipak posle "pricanja" sa njima,druzimo se sa sestrama u belom... :D oduvek sam se palio na devojke u uniformama :wink:

jeasus:
Nesi:
jeasus:
DellBoy-011:
Pune tribine, ludih navija
a, skandiraju:
Ye-ba-ce-mo su-di-ju! :lol:

i vikati...ba-ci si-su da se ig-ra-mo...

Bez vandala nema skandala :lol:
Ako ne mozes da ih pobedis, a ti im se pridruzi...pa cemo posle da se druzimo sa momcima u plavom, a sto su oni druzeljubiviiiii... :wink:

druzimo se sa momcima u plavom ali ipak posle "pricanja" sa njima,druzimo se sa sestrama u belom... :D oduvek sam se palio na devojke u uniformama :wink:

A, sta fali curama u plavom... A tek kad lisnice zafijukaju vazduhom. ;)

Sudija e alo
20.gif
čuješ,razbićemo te.Poljupcima.Ma poješćemo te.Baš si nam slatka 8)

Back