Igre srca

• Začetnik teme Začetnik teme Nesi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ohoho, sad sam se setila, 0077 ce da dobije kaznu sto je danas zbrisao sa utakmice, a nije prijavio izmenu...Cik da zaspis nocas ako smes...Ili ces morati nekako da se iskupis...pa ti gledaj sta ces...:twisted:

Nesi:
Ohoho, sad sam se setila, 0077 ce da dobije kaznu sto je danas zbrisao sa utakmice, a nije prijavio izmenu...Cik da zaspis nocas ako smes...Ili ces morati nekako da se iskupis...pa ti gledaj sta ces...:twisted:
Ma nisam zbrisao samo sam promenio teren,ipak fudbal nije moj sport.Muvao sam se po svlačionicama i šmekao ove male navijačice.U a dobre su sviđa mi se kako mašu...ručicama ...nožicama...ma strava su
21.gif

Ahaha...ostavio si ekipu na cedilu...zarad visih ciljeva :lol:
Ajde oprosticu ti ovog puta, al' necu da ti oprostim sto si me ostavio na milost i nemilost protivnickom igracu, mesto da mi cuvas ledja :lol:, a ja odrala grlo navijajuci za tebe...Vidi kakve su mi oci sad od sapunice :shock:
Nego dodji da smislimo neku pakost da mu vratimo za ove prolivene suze...:twisted:

a nisam namerno nesi,keve mi...slucajno ti je prsnulo u oko...evo,ljubim,da prestane..
nemoj samo plakati vise,dacu ti lizalicu,sladoled...ma znas vec-sve po redu

Nesi:
Ahaha...ostavio si ekipu na cedilu...zarad visih ciljeva :lol:
Ajde oprosticu ti ovog puta, al' necu da ti oprostim sto si me ostavio na milost i nemilost protivnickom igracu, mesto da mi cuvas ledja :lol:, a ja odrala grlo navijajuci za tebe...Vidi kakve su mi oci sad od sapunice :shock:
Nego dodji da smislimo neku pakost da mu vratimo za ove prolivene suze...:twisted:
Jao alo kolike ti oči,ne foliraj se nego kaži koga si to šmeknula okicama svojim.Kako ti sijaju,evo ti ogledao,pogledaj
23.gif

bundeva:
Dlakava_Strvina:
bundeva:
koga vi da razbijete,bre :x ...aj,stani na gol,ako smes, da ti opucam jedan penal ..

Ajde momci, navalite... mora da uđe, mora da uđe...

(slučaj vatrene navijačice u studentskom nadmetanju u malom fudbalu)

e,aj da se podelimo:muska ekipa protiv zense

Samo da razvrstamo ko je muško, a ko žensko... Tako je vreme danas... :lol:

Back