Nesi
Domaćin
- Poruka
- 3.767
Pa nece meni...valjda ces ti da mi nasapunjas ledja...Samo pazi nemoj mnogo da prskas okolo...vis' da nema zavese oko kade...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:e,esam bio dobar :?
Ma nisam zbrisao samo sam promenio teren,ipak fudbal nije moj sport.Muvao sam se po svlačionicama i šmekao ove male navijačice.U a dobre su sviđa mi se kako mašu...ručicama ...nožicama...ma strava suNesi:Ohoho, sad sam se setila, 0077 ce da dobije kaznu sto je danas zbrisao sa utakmice, a nije prijavio izmenu...Cik da zaspis nocas ako smes...Ili ces morati nekako da se iskupis...pa ti gledaj sta ces...![]()
bundeva:koga vi da razbijete,bre :x ...aj,stani na gol,ako smes, da ti opucam jedan penal ..
Jao alo kolike ti oči,ne foliraj se nego kaži koga si to šmeknula okicama svojim.Kako ti sijaju,evo ti ogledao,pogledajNesi:Ahaha...ostavio si ekipu na cedilu...zarad visih ciljeva
Ajde oprosticu ti ovog puta, al' necu da ti oprostim sto si me ostavio na milost i nemilost protivnickom igracu, mesto da mi cuvas ledja, a ja odrala grlo navijajuci za tebe...Vidi kakve su mi oci sad od sapunice :shock:
Nego dodji da smislimo neku pakost da mu vratimo za ove prolivene suze...![]()
Dlakava_Strvina:bundeva:koga vi da razbijete,bre :x ...aj,stani na gol,ako smes, da ti opucam jedan penal ..
Ajde momci, navalite... mora da uđe, mora da uđe...
(slučaj vatrene navijačice u studentskom nadmetanju u malom fudbalu)
bundeva:Dlakava_Strvina:bundeva:koga vi da razbijete,bre :x ...aj,stani na gol,ako smes, da ti opucam jedan penal ..
e,aj da se podelimo:muska ekipa protiv zense
bundeva:a nisam namerno nesi,keve mi...slucajno ti je prsnulo u oko...evo,ljubim,da prestane..
nemoj samo plakati vise,dacu ti lizalicu,sladoled...ma znas vec-sve po redu
Dlakava_Strvina:bundeva:koga vi da razbijete,bre :x ...aj,stani na gol,ako smes, da ti opucam jedan penal ..
0077:Jao alo kolike ti oči,ne foliraj se nego kaži koga si to šmeknula okicama svojim.Kako ti sijaju,evo ti ogledao,pogledaj![]()
Nesi:0077:Jao alo kolike ti oči,ne foliraj se nego kaži koga si to šmeknula okicama svojim.Kako ti sijaju,evo ti ogledao,pogledaj![]()
Pa naravno da sam smeknula, sta cu kad imam oci, OVOLIKE...:wink:
A smeknula sam jednog slatkog, antiprotivnog...
A vidim evo picnuo se sav skakuće od srećeNesi:0077:Jao alo kolike ti oči,ne foliraj se nego kaži koga si to šmeknula okicama svojim.Kako ti sijaju,evo ti ogledao,pogledaj![]()
Pa naravno da sam smeknula, sta cu kad imam oci, OVOLIKE...:wink:
A smeknula sam jednog slatkog, antiprotivnog...
Nesi:bundeva:a nisam namerno nesi,keve mi...slucajno ti je prsnulo u oko...evo,ljubim,da prestane..
nemoj samo plakati vise,dacu ti lizalicu,sladoled...ma znas vec-sve po redu
Necu sladoled! Ocu bonu!![]()
0077:Alo,ovi hoće da nas dele,obijasni im da smo mi jednoTim 8)![]()
Nesi:
Dlakava_Strvina:...antiprotivnog...
Ovaj NaKARadnI izraz ne znači ama baš ništa! Dvostruka negacija... :shock:![]()
![]()
Dlakava_Strvina:Ajde... Oće li neko više da šutne tu loptu? Ja stao u "živi zid" pozu, što se u mom profilu jasno vidi![]()