Nastasa
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
ne, ne, na sredini dubljanske...kreneš maxima gorkog i skreneš desno ispod sokolca...radi ko satitj![]()
pa na tuj sam i mislila bre.Nekako mi je izgledala napusteno kada sam zadnji put prosla..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, ne, na sredini dubljanske...kreneš maxima gorkog i skreneš desno ispod sokolca...radi ko satitj![]()
Jako teško pitanje na koje je praktično nemoguće dati odgovor ovako napamet.Pozdrav svima! Iscitah celu temu. Eto i meni pade na pamet da otvorim deciju igraonicu - rodjendaonicu, obzirom da u mom gradu nema nijedna koja pruza bas kvalitetnu uslugu. vecinom su to neke improvizacije. E sad, ja sam i za deciju igraonicu i za diskoteku za stariju decu. Pocela sam da pisem biznis plan i imam mali milion pitanja. Ovde sam procitala dosta korisnih stvari od clanice smeh. Niko doduse nije rekao konkretnu cifru koja je potrebna za otvaranje jedne ozbiljne igraonice. Znaci, ne precizno, ali onako okvirno 10,20,30 hiljada eura?! Pa da bih onda mogla da uklapam svoje mogucnosti i da razmotrim eventualno uzimanje nekog kredita, pa cak uzeti i koji dinar od NSZ. Eto nabacah sad par stvari, ali bih volela o svemu da prodiskutujem sa nekim ko je vec u poslu, pa ljudi javljajte se!
Porezi i doprinosi za igraonicu placaju se po istom principu kao i za svaku drugu delatnost.Eto pretrazila sam sve sajtove o otvaranju igraonice i nigde ne mogu da nadjem odgovor na pitanje posle registracije igraonice kako tj da li i koliko se placa porez drzavi ,ako neko moze da mi pomogne bila bih jako zahvalna poruke mi mozete slati ovde ili na mail natallija33@gmail.com ...unapred hvalaaaaaa :-)
Prvo zavisi pod kojom sifrom ces registrovati delatnost.Pozdrav Smeh.imam u planu otvaranje decije igraonice pa me interesuje prvoshodno koji su minimum propisi koje moram ispuniti u iznajmljenom lokalu i kako je najbolje registrovati firmu.booky1983@gmail.com
Hvala