IGRAONICA

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav da li znate neku dobru dečiju igraonicu na Novom Beogradu a da nije preterano skupa?
Našao sam "Šareni svet" (www.sarenisvet.com), lepo mi izgleda ali ne znam kakvi su?

BIBERCE ! dva rodjisa i stvarno devojke koje se sve vremem bave decom a mi matori mozemo da pijemo na miru
imaju i lepu bastu i lep parking i lako se pronalaze, blizu interexa kod studenjaka.

e sad nema jeftine igraonice jer ako das 40e za termin budi siguran da ce nesto da ukenjnjaju makar da pijete iz musavih casa :D

mislim da je najbitnije da je "zatvorenog tipa" jer se ja ne bi prijatno osecao da mi se muvaju nepoznata deca na rodjendanu mog deteta...

Нама би требало нека играоница да се дете изигра са осталом децом. Колико би коштало рецимо 2 сата? Пожељно да ми родитељи поред пијуцкамо пиће. Молим за препоруку Нови Сад до Београд.

BIBERCE ! dva rodjisa i stvarno devojke koje se sve vremem bave decom a mi matori mozemo da pijemo na miru
imaju i lepu bastu i lep parking i lako se pronalaze, blizu interexa kod studenjaka.

e sad nema jeftine igraonice jer ako das 40e za termin budi siguran da ce nesto da ukenjnjaju makar da pijete iz musavih casa :D

mislim da je najbitnije da je "zatvorenog tipa" jer se ja ne bi prijatno osecao da mi se muvaju nepoznata deca na rodjendanu mog deteta...

mislim da je najbitnije da je "zatvorenog tipa" jer se ja ne bi prijatno osecao da mi se muvaju nepoznata deca na rodjendanu mog deteta... - ZAšto molim te se ne bi prijatno osećao??

Poslednja izmena od moderatora:
Нама би требало нека играоница да се дете изигра са осталом децом. Колико би коштало рецимо 2 сата? Пожељно да ми родитељи поред пијуцкамо пиће. Молим за препоруку Нови Сад до Београд.
Pozdrav to radi ova igraonica u kojoj sam već bio: sareni svet, imaš na njihovom sajtu i cene neka sića je po satu - tipa 100-200 rsd. Ja sam ostavio dete dok smo supruga i ja bili u kupovini, odlična varijanta a dete tamo stvarno ima dosta mogućnosti da uživa.

mislim da je najbitnije da je "zatvorenog tipa" jer se ja ne bi prijatno osecao da mi se muvaju nepoznata deca na rodjendanu mog deteta... - ZAšto molim te se ne bi prijatno osećao??

ako placam za prostor u kome slavim rodjendan svog deteta zelim svoje prijatelje i njihovu decu u tom prostoru.
ako placam neki prostor na odredjeno vreme tj 2.5h to je onda kao da sam u svom stanu ali postoje odredjena ogranicenja i pravila.

sta tebi nije jasno kao da cu tebe da zovem na rodjis? necu :D

ti slavi i cigan mali ako volis ko ti brani, sta te zabole sta ja zelim za svoje pare?

Planiram da otvorim deciju igraonicu. Trenutno prikupljam informacije. Za sad bih kupila polovan lavirint, pa me zanima koje sve papire treba da imam? Cula sam za neki sertifikat o bezbednosti, da li znate gde to mogu da nabavim? Sta mi je jos potrebno od takvih dozvola, potvrda i srrtifikata pre otvaranja? ????

o7mRXjx.jpg

:lol:

Nema nista lepse od kucnih rodjendana ! Komsija je drzao igraonicu u kraju par godina, svi malisani iz naselja su jednom slavili i izgustirali kad je postalo poznato - isti prostor, isti rekviziti, prerasli. Ja pamtim jedan svoj rodjendan kada je mama umutila neki sladoled iz kesice, posula ga ribizlama i par decurlije se popelo sa mnom do stana da to ponjupamo, a ceo dan vileneli napolju kao da je svaki drugi dan.

Јежим се тих синдикалних рођендана по играоницама. Јад и беда, лажњаци и пластика.

И све зато што маме и тате неће да им деца изгазе тепих.

Дечји рођендан је прилика да се друштво угости у СВОЈОЈ кући а не на туђем терену, са типском забавом, типским менијем, без шансе да деца раде оно што желе.

Умеју ли они сами да се забаве? Знају ли неке игре?

Чему толики страх од позивања у свој стан? Гомила? Не зовите гомилу.

На страну то што се форсира нешто што прилично кошта па се сиромашнији родитељи довијају и одвајају од уста да би и њихово дете имало рођендан где и сви.

За мене је то страшно и жалосно у исти мах.

Poslednja izmena:
Igraonice su sterilne, bez duse, privatnosti i topline.Kiceraj i pomodarstvo za velike pare
Da imam dete, igraonica bi bilo poslednje mesto u ,kome bih slavila detetu rodjendan

Igraonice su sterilne, bez duse, privatnosti i topline.Kiceraj i pomodarstvo za velike pare
Da imam dete, igraonica bi bilo poslednje mesto u ,kome bih slavila detetu rodjendan

zato što nisi doživela da pustiš u kuću tridesetak "antihrista" koji pod zabavom podrazumevaju demoliranje kuće ili maltretiranje druge dece :sad2: igraonica je zakon sve dok ne porastu dovoljno da počnu da se stiskaju u mraku...

Само би луд човек позвао тридесеторо деце на рођендан.

Позовеш петоро, шесторо, оне са којима се дете заиста игра. После они сами зову кога хоће, нормално.

- - - - - - - - - -

Људи не маре, само да отаљају.

Јако, јако ружно.

zato što nisi doživela da pustiš u kuću tridesetak "antihrista" koji pod zabavom podrazumevaju demoliranje kuće ili maltretiranje druge dece :sad2: igraonica je zakon sve dok ne porastu dovoljno da počnu da se stiskaju u mraku...

tako nesto ne bih ni dozvolila..sta ce tridesetak dece na rodjendanu..pa nije slet ili ligaska utakmica, vec rodjendan
..ja sam na rodjendane pozivala samo najbolje drugove i drugarice sa kojima sam se i druzila
hocu da kazem da je danas sve to predimenzionirano..pinkovski osmisljeno, i rodjendani i svadbe i mature i sada kako nema sluzenja vojnog roka sada slave punoletstvo..sa sve satorima, i orkestrima, tonama hrane i pica i po 300 zvanica ..meni je to neprihvatljivo i ludost i ne mogu da odobravam takva desavanja jer ih smatram besmislenim...ali ok.ja nisam parametar i ne treba da budem

Poslednja izmena:
tako nesto ne bih ni dozvolila..sta ce tridesetak dece na rodjendanu..pa nije slet ili ligaska utakmica, vec rodjendan
..ja sam na rodjendane pozivala samo najbolje drugove i drugarice sa kojima sam se i druzila

Управо тако.

Мајка постави сто, на њему тацне са кифлицама и сендвичима, после торта а ми се играмо ћораве баке, квиза, пуштамо плоче, смејемо се тек тако и то је прави рођендан а не она конфекција.

kad krenu u školu pozivaju celo odeljenje. to je današnja moda. ako ograničiš broj, rizikuješ da ti dete bude izopšteno i obeleženo. deca umeju da budu posebno surova u tom uzrastu. tek kasnije dolazi to da poziva na žurke samo one sa kojima se stvarno druži.

primer:
detetu slave prvi rodjendan u igraonici..naruce ketering, pice, torte sa onim oblogama od secera i vestackim bojama za kolace, i dodju mame i tate sa bebama ili nekom starijom decom..njih "300" sede u jednom delu igraonice a u drugom satro animatorke .. u onim plasticnim kavezima i bazen ima sa sarenim lopticama cuvaju i animiraju decu ako mame i tate nisu platile nekog klovna ili slicnog zabavljaca..onda ide torta sa sve vatrometom i svecicom.. koje uglavnom ugase mame i tate jer je dete beba i svi pevaju danas nam je divan dan ..tapsu .odusevljavaju se, snimaju mobilnim..i posle nekih 2,5-3 sata fajront...
znaci, da sam dete ..ja bih protestovala protiv ovakvog scenarija i plakala svo vreme da ne kazem urlala da im se svima digne kosa na glavi...:lol:

@Microwave

Моји никада нису тако радили тј увек су славили у стану и нико их није изопштио.

- - - - - - - - - -

primer:
detetu slave prvi rodjendan u igraonici..naruce ketering, pice, torte sa onim oblogama od secera i vestackim bojama za kolace, i dodju mame i tate sa bebama ili nekom starijom decom..njih "300" sede u jednom delu igraonice a u drugom satro animatorke .. u onim plasticnim kavezima i bazen ima sa sarenim lopticama cuvaju i animiraju decu ako mame i tate nisu platile nekog klovna ili slicnog zabavljaca..onda ide torta sa sve vatrometom i svecicom.. koje uglavnom ugase mame i tate jer je dete beba i svi pevaju danas nam je divan dan ..tapsu .odusevljavaju se, snimaju mobilnim..i posle nekih 2,5-3 sata fajront...
znaci, da sam dete ..ja bih protestovala protiv ovakvog scenarija i plakala svo vreme da ne kazem urlala da im se svima digne kosa na glavi...:lol:

Види, ја мислим да су сви такви рођендани најобичнија новокомпонована шабанија.

'Има се може се' фазон. Масовка без смисла и мере. Фуј!

Back