Sinoć smo proslavili rođendan
1 Lepo bilo deci, mi se kao nešto ispričali, meni u startu puko film jer na samom ulasku (rođ. rakazan za pola sedam, mi došli u šedt i dvadeset, poneli dve torte hoću da to sravim u frižider, ona radnica me belo gleda kao pa poranili ste. Ej pa jer u pola sedam da dođem

2. u frižiderčići mesta ima samo za jednu tortu
3. moja deca i sestrić kojeg sam povela sa sobom neka sede do pola 7 ili dok ne dođe gazda pa tad da se igraju (inače lokal prazan, nema nikog)
4. dotična ima izraz kao da o pola dana mrzi sebe, a od pola ceo svet
5. gazda došao, doneo sokove-više vrsta, dvolitarske + pepsi+šveps, bio ljubazan
6. jedno dete od 3 god neće bez brata u tz kavez sa toboganima, mada zapravo hoće u deo gde je postavljen koš. Međutim, brat ima 12 god i ne može da uđe
7. deca se sama organizovala i lepo zabavljala što je i najvažnije
8. čuveni na više tema hvaljeni canon izgleda crko - detaljna dijagnostika sutra. Sreća kumovi stanuju pedesetak metara daklje pa doneli aparat, ali je meni bilo žao mog canona
9. zaračunali četri deteta više no što je bilo
10 ispalo da smo popili više no bataljon Rusa
12. deca kao najbitnija zadovoljna, zadovoljna i ja kako je funkcionisalo
13 besna na sebe što klimala glavom kad mi je mahnuo paprirom ispred očiju , prokomentarisao koliko dece počeo da priča koliko se pelinkovaca, piva, nesa sokova se popilo (naravno da ja o tome nemam pojma jer ne gledam šta i koliko ljudi piju, niti je to bitno, pozvani su i želim da im bude OK)rekao konačnu sifru, ja progutala knedlu, džekvski je zaokružila i bog zna kako zadovoljna izašla.
Ajd što na piću za roditelje može da kaže kioliko god hoće da je otišlo, i tu uvek može da bude u pravu, ali nije mi jasno zašto kaže da je bilo četvoro dece više no što jeste, kad je to tako lako proverljiva stvar.
suma sumarum - ponašanje vlasnika tokom rođendana odlično, profrsionalno, ponašanje jedne radnice bljak do bola, druge korektno, higijena dobra, (čak su morali asepsolom svi da peru ruke pre jela), lokal veli (preko 100 kvadrata) klime rade solidno, deca sigurna tokom rođendana.
Ono što me nervira je tako očigledno pa ne znam koju reč da upotrebim osim potkradanja, i kud su otišle sve pare tu bi i tih 1200 za kolko sam sigurna da me je skratio( -deca,to nepostojeće četvoro, a mislim i za piće, ali ne smem da siguram) . Šteta, jer bila bi mu jako dobra reklama