Igrajmo se pitanjima

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nije bas svejedno ali se nešto mnogo i ne plašim, sta treba da bude ....bice .
Po prirodi ste pesimista ili?
Ne, optimista sam, mada je teško u ovoj situaciji gde se ne nazire kraj biti biti optimistično raspoložen.

Da li vas ponekada 'uhvati' ravnodušnost na sve; na ljude, nečije postupke, na život, uopšte?

Jesam. Jednostavno sam, bez povoda i razloga odlučila da ostavim cigarete i uspela sam 2-3 godine.
Ne znam kako sam ponovo počela. Mislim da smo bile u nekom kafiću, prijateljica me ponudila, iako je znala da ne pušim dugo, ali, čini mi se, da sam pre toga pomislila da bih mogla 'samo jednu' uz kafu, a ona kao da mi je misli pročitala.
I danima je bilo po jedna ili dve, pa onda 'nema veze' još poneka.

Sada sam pušač, strasniji u odnosu na vreme pre ostavljanja cigareta. Znam šta valja a šta ne, šta je zdravo, šta je štetno, ali meni ta cigareta prija.
Prija mi uz kafu, u društvu, nasamo. Prija mi - pa šta ću sad?! E, da, moji su nepušači. Svi!

Ako ste pušač, vodite li računa da dimom ne ugrožavate nepušače?

Jesam. Jednostavno sam, bez povoda i razloga odlučila da ostavim cigarete i uspela sam 2-3 godine.
Ne znam kako sam ponovo počela. Mislim da smo bile u nekom kafiću, prijateljica me ponudila, iako je znala da ne pušim dugo, ali, čini mi se, da sam pre toga pomislila da bih mogla 'samo jednu' uz kafu, a ona kao da mi je misli pročitala.
I danima je bilo po jedna ili dve, pa onda 'nema veze' još poneka.

Sada sam pušač, strasniji u odnosu na vreme pre ostavljanja cigareta. Znam šta valja a šta ne, šta je zdravo, šta je štetno, ali meni ta cigareta prija.
Prija mi uz kafu, u društvu, nasamo. Prija mi - pa šta ću sad?! E, da, moji su nepušači. Svi!

Ako ste pušač, vodite li računa da dimom ne ugrožavate nepušače?
Naravno.Izbegavam ih u širokom luku!
Šalim se...😁Izbegavam da palim u njihovom prisustvu i ne pušim u prostoriji gde se nalaze nepušači.
Bavite li se nekim sportom?

Sada, u vreme korone, onemugućeno mi je (teretane, bazeni, fitnes sale ne rade)

Ove sportske rekvizite što imam kod kuće, slabo koritim. Nedostaje mi volja, motivacija..
Kada bih vežbala upola vremena koje provodim upravo ovako kao sada ( kuckajući i pišući ), bilo bi mi značajno i produktivno.

Imate li motivaciju i vežbate li solo?

Sada, u vreme korone, onemugućeno mi je (teretane, bazeni, fitnes sale ne rade)

Ove sportske rekvizite što imam kod kuće, slabo koritim. Nedostaje mi volja, motivacija..
Kada bih vežbala upola vremena koje provodim upravo ovako kao sada ( kuckajući i pišući ), bilo bi mi značajno i produktivno.

Imate li motivaciju i vežbate li solo?
Imam potrebu.Lepše se osećam. Vežbe radim solo i nordijsko pešačenje u društvu.
Pa...kako ste danas? 😁

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back