Igrač X vs Igrač Y

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam se igrac vise dopada?

• Lionel Messi

• Cristiano Ronaldo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kako Radomir da bude precenjen bas deluje kao da je iskocio negde iz 90tih u danasnji fudbal i covek sve gazi nosi ekipu podseca na Batija pa zato meni je realno tesko oceniti ko je bolji mada Bati jeste legenda i sve to al opet svi smo pomalo nostalgicni pa je sve ono od pre bolje ;)

- - - - - - - - - -

Baggio vs Del Piero vs Totti vs Zola? :P :D

Badjo jeste legenda,ali je delpi duze trajao i bio konstantniji tako da njemu ide glas
Ovamo ipak Zola,mada je i Toti dobar na svoj nacin

Viera vs Makelele?

Anri vs Sevcenko?

Dzerard vs Lampard?

Rui kosta vs Rivaldo?

Zola moj omiljeni italijan...Viera ili Makelele Viera je bio vise od tog zadnjeg veznog oragnizovo je igru takodje mada opet nema igraca na toj poziciji koji je bolje obavljo odbrambene zadatke od Makelela i ne gotivim Vieru tako da moj glas ide Makiju...Ovamo Shevchenko definitivno ubica car neznam kako da ga opisem najbolja 9ka(#7) ikad posle Ronaldna brazilca ali zuba je najbolji igrac ikad i ovo pise covek koji negotivi Milan nego Inter...Dzerarad definitivno u odnosu na Lamparda Lampard je odlican igrac i sve to mnogo je davo golova u svoje vreme ali Dzerarad je resavao velike utakmice ti veliki mecevi Liverpula su bukvalno bili o njemu...Ovo poslednje moj glas ide Rivaldu...

- - - - - - - - - -

Messi ili Nejmar jel se ti to sprdas?

Zuninjo vs Deko
Hagi vs Savicevic
Rojs vs Goce
Davids vs Yaya Ture

Bravo za odabir parova...
Deko
Iako sam za Deju,Hadzi je duze trajao tako da on
Hmm tesko je izmeriti posle tek 1 sezone,blagu prednost dajem Rojsu
Jaja je trenutno mozda i najkompletniji zadnji vezni,Davids opet ima ono nesto sto su igraci imali pre 10ak ,15 godina ,on mi je drazi

Skols vs Gigs?
Rajkard vs Koeman?
Klajvert vs Trezege?
Figo vs Nedved?

uuuuuuu brate zaebano ovo ocenit...

Iako je Gigs fenomen i toliko dugo je trajao i jos traje prosto neverovatno moj glas ide Skolsu Skols kad je bio na vrhuncu bio je neverovatan igrac a bogami je i on dugo trajo najjaci engleski veznjak kojeg sam gledo i mislim da je bio uticajni od Gigsa na igru Junejteda kad Skols igra kako zna i ume Manchester sigurno dobija...
Ovo drugo isto tesko Rajkard mozda a mozda sam pod uticajem 3 leteca Holandjanina kako su ih zvalit tada u Milanu...
Klavjert prednost u odnosu na Trezega iako je Trezage ubica igrac 16terca Klajvert je mogao sam iz nicega nesto da izvuce ali je znao i da masi neke sanse crnac yebiga :D
Nedved bolji od Figa nekako imam utisak da je Figo precenjen od svih tih krila starog kova on je nekako previse uzdignut i onaj transfer u Real je ucinio svoje u Barseloni mi je bio bolji igrac mada nekazem da nije imo maestralnih partija u Realu i u Interu je bio dobar ali Nedved neznam nekako nenadyebiva sila od igraca...

Dzerarad definitivno u odnosu na Lamparda Lampard je odlican igrac i sve to mnogo je davo golova u svoje vreme ali Dzerarad je resavao velike utakmice ti veliki mecevi Liverpula su bukvalno bili o njemu...

Daj covece ne zato sto navijam za Celsi ali mislim da nisi u pravu, i to razmisljam potpuno objektivno... Dzerard je bio dobar dve sezone, dao gol u finalu LS, doneo preokret, svaka mu cast na tome ali to je to od njega, Lampard je konstantan vec 12 godina, 10 sezona za redom u ligi daje dvocifren broj golova sto niko pre njega nije uspeo a u pitanju je vezni igrac, ima 34 godine a i dalje resava utakmice, Dzerardu je 32 a vec 2-3 sezone ga nema nigde, sa 34 ce jedva trcati, evo vec je najavio da se povlaci iz reprezentacije posle SP... a u koliko finala je Lampard ucestvovao i pobedio da ni ne pominjem, Dzerard ima u karijeri 2 odigrana evropska finala i par engleskih, Lampard preko 10 ukupno od kojih je 7-8 dobio... ako pogledamo i reprezentativnu statistiku i tu je Lampard bolji, ma nema dileme sto se mene tice...

Luis Enrique vs Djorkaeff :D
Raul vs Inzaghi
Veron vs Balak

Luis Enrike mozda i ne toliko objektivno jer mnogo gotivim tu Barsinu ekipu
Ipak RAul,nekako mi je gospodin,Inzagi je bas bio klasican "prevarant"
Veron,kakav je on bio veliki u velikom Laciu, Balak je dostigao pik 2006. posle toga slabije
Jovetic ipak mislim daleko ispred Vucinica, 6 godina je mladji,ima bolju tehniku,nekako je vise fudbaler,samo da sada ne propadne u Sitiju,ne dobija sansu na pocetku....

Nistelroj vs Morientes?
Teri vs Pujol?
Maldini vs Barezi/Nesta?

Nistelroj vs Morientes?
Teri vs Pujol?
Maldini vs Barezi/Nesta?

Uff za ova prva dvojica imam osecaj da ni jedan ni drugi nisu postigli maksimalno koliko su mogli. Najvise zbog povreda, licno meni je drazi veliki Fernando :)

Teri naravno, ima manje trofeja ali to ga ne cini manjim igracem.

Uff ovo poslednje...posto sam veliki milanista jel mogu sva trojica hehe :D
Maldini pobedio zbog 5 liga sampiona ;)
Mada mislim da je Barezi najbolji odbrambeni ikada.

Aj sad ovako:

Bergkamp vs Sirer

Smajhel vs Kan

Tiram vs Nesta

Uff za ova prva dvojica imam osecaj da ni jedan ni drugi nisu postigli maksimalno koliko su mogli. Najvise zbog povreda, licno meni je drazi veliki Fernando :)

Teri naravno, ima manje trofeja ali to ga ne cini manjim igracem.

Uff ovo poslednje...posto sam veliki milanista jel mogu sva trojica hehe :D
Maldini pobedio zbog 5 liga sampiona ;)
Mada mislim da je Barezi najbolji odbrambeni ikada.

Aj sad ovako:

Bergkamp vs Sirer

Smajhel vs Kan

Tiram vs Nesta

Bergkamp - bio je veci umetnik,igrao je u vecem klubu,i imao bolju reprezentativnu karijeru
Tesko,ali ajde recimo Kan
Ovamo meni licno drazi Nesta, deo velike Milanove ekipe,bio je konstantniji,iako je i Tiram bio zver....

Stoickov vs Romario?
Krespo vs Vieri?

Daj covece ne zato sto navijam za Celsi ali mislim da nisi u pravu, i to razmisljam potpuno objektivno...
Hehe ...

Dzerard je bio dobar dve sezone, dao gol u finalu LS, doneo preokret, svaka mu cast na tome ali to je to od njega, Lampard je konstantan vec 12 godina, 10 sezona za redom u ligi daje dvocifren broj golova sto niko pre njega nije uspeo a u pitanju je vezni igrac, ima 34 godine a i dalje resava utakmice, Dzerardu je 32 a vec 2-3 sezone ga nema nigde, sa 34 ce jedva trcati, evo vec je najavio da se povlaci iz reprezentacije posle SP...
Dve sezone dobar? Pa 7 puta je bio izabran u idealan tim PL ... Džerard ima više dobrih sezona nego Lampard, Lampard ima 2-3 vrhunske sezone i tad je Čelsi bio najjači, kad se njegova igra nije merila golovima ... Nadavao se on kasnije golova i golova, ali igra mu nije bila ni blizu sezoni 2004/2005 ...

Džerad je iskasapljen povredama, ali pre tih problema je bio sinonim za konstantnost u PL ...

U punoj formi kad su obojca, meni je Lampard bolji igrač i uvek bih ga pre uzeo nego Džerarda, ali gledajući celu karijeru, Džerard je dosta konstantniji (pre povrede) duže vremena je igrao u najboljoj formi ...

a u koliko finala je Lampard ucestvovao i pobedio da ni ne pominjem, Dzerard ima u karijeri 2 odigrana evropska finala i par engleskih, Lampard preko 10 ukupno od kojih je 7-8 dobio... ako pogledamo i reprezentativnu statistiku i tu je Lampard bolji, ma nema dileme sto se mene tice...
Da se ne lažemo, Lampard je imao daleko bolje saigrače u Čelsiju nego Džerard u Liverpulu :D ...

Bergkamp - bio je veci umetnik,igrao je u vecem klubu,i imao bolju reprezentativnu karijeru
Tesko,ali ajde recimo Kan
Ovamo meni licno drazi Nesta, deo velike Milanove ekipe,bio je konstantniji,iako je i Tiram bio zver....

Stoickov vs Romario?
Krespo vs Vieri?

Tezak izbor.
Recimo Stoickov.I jedan i drugi su vrhunac karijere doziveli na SP u Americi '94.Ali ako se dobro secam,Stoickov je ipak imao nesto uspesniju klupsku karijeru.
U drugom slucaju biram Krespa.Fenomenalan centarfor - brz,lukav,jak,dobar u skoku,snalazljiv...Bobo je ipak bio klasican sidras a i u Italiji ga vise pamte vise po tome sto je povalio polovinu tamosnje estrade nego po nekim vrhunskim igrama.

Dani Alves vs Marselo

Raul vs Del Pjero

hehhehehe a sto Kemo voli da opali kontu pa to ti je..Inace za Hypa to sto Chelzi belezi bolje rezultate je zato sto ima u zadnjih 10 godina uvek bolju ekipu a ne zbog Lamparda covece jesi ti zaboravio da Chelzi ima onog ludog Rusa...A sad mi navedi neki veliki mec koji je Lampard direktno odlucio kad je bilo biti ili nebiti po meni je Gerrard bas simbol za to najbolji kad je najteze nosi svoju ekipu zbog toga mi je ispred Lamparda daj bre Gerrardove velike utakmice su za Holywooda...
pa ko je reziro povratak protiv Milana...gol i penal nad njim ovo su mi prve stvari koje mi padnu napamet kad spomenem Gerrarda...

Nedaju mi da okacim vise klipova...A znas i sam kolko Gerrard ima tih golova u zadnjih minutama...Mozda Lampard i na oko deluje kao privlacniji igrac daje vise golova ume da organizuje igru diktira tempo ekipe dok je Gerrard samo 'ball winner' ali brate moj covek ima srce veliko ko Britanija...kod mene nema dileme ko je veci...

Tezak izbor.
Recimo Stoickov.I jedan i drugi su vrhunac karijere doziveli na SP u Americi '94.Ali ako se dobro secam,Stoickov je ipak imao nesto uspesniju klupsku karijeru.
U drugom slucaju biram Krespa.Fenomenalan centarfor - brz,lukav,jak,dobar u skoku,snalazljiv...Bobo je ipak bio klasican sidras a i u Italiji ga vise pamte vise po tome sto je povalio polovinu tamosnje estrade nego po nekim vrhunskim igrama.

Dani Alves vs Marselo

Raul vs Del Pjero

Tog Marsela ne znam baš...
U drugom slučaju Raul... najbolji strijelac LŠ, dugo je bio u top formi...

Ogi Koroman vs Lola Smiljanić
:)

hehhehehe a sto Kemo voli da opali kontu pa to ti je..Inace za Hypa to sto Chelzi belezi bolje rezultate je zato sto ima u zadnjih 10 godina uvek bolju ekipu a ne zbog Lamparda covece jesi ti zaboravio da Chelzi ima onog ludog Rusa...A sad mi navedi neki veliki mec koji je Lampard direktno odlucio kad je bilo biti ili nebiti po meni je Gerrard bas simbol za to najbolji kad je najteze nosi svoju ekipu zbog toga mi je ispred Lamparda daj bre Gerrardove velike utakmice su za Holywooda...

Dve sezone dobar? Pa 7 puta je bio izabran u idealan tim PL ... Džerard ima više dobrih sezona nego Lampard, Lampard ima 2-3 vrhunske sezone i tad je Čelsi bio najjači, kad se njegova igra nije merila golovima ... Nadavao se on kasnije golova i golova, ali igra mu nije bila ni blizu sezoni 2004/2005 ...

Recimo i da mu igra nije kao 2005. ali to ne znaci da je losa... Dzerardu je dosta lakse uci u idelani tim jer se citava igra vrti oko njega i njegov kvalitet lakse dolazi do izrazaja dok Lampard pored gomile vrhunskih igraca i dalje bude jedan od boljih u timu skoro svake godine, prosle sezone je bio najbolji strelac kluba u PL, uvek kad je gol bio potreban on ga je dao, prvo mi na pamet padaju Svonsi i Aston Vila sad na prolece...

pa ko je reziro povratak protiv Milana...gol i penal nad njim ovo su mi prve stvari koje mi padnu napamet kad spomenem Gerrarda...

To i kazem bio je dobar dve godine od 2005 do 2007 i od onda ga nema nigde, sto jes jes davao je golove u velikim utakmicama ali Liverpul od 2008. nije odigrao veliku utakmicu. To sto je najbolji igrac kluba koji 4 sezone nije zavrsio iznad 6. mesta ne govori puno. Da sad ne postavljam klipove ali Lampard je 2005. dao dva golova protiv Boltona u utakmici koja donosi titulu, u finalu FA Kupa protiv Evertona 2009, u odlucujucoj utakmici za titulu 2010. protiv Stouka, a da ni ne pominjem sve golove u nokaut fazama LS protiv Barse, Liverpula, Bajerna... Dzerard se pamti po preokretu 2005. i to je u redu, kao sto rekoh svaka mu cast na tome, ali vec nekoliko sezona ne pravi razliku na terenu iako su mu skoro svi saigraci tugomiri, a Lampard i pored svih vrhunskih igraca pored sebe i dalje pravi razliku...

Back