keeway@unlimit
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
Ej, majstori gde ste? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eve gi....Šakal:Hm, a reči!?
Šakal:Hm, a reči!?
Karlo II:Mogu da zadam reci, kao u cetvrtom raz. osnovne, al' ne mogu da sledim nametnute. Izvinjavam se. Oprosteno?
Karlo II:Mogu da zadam reci, kao u cetvrtom raz. osnovne, al' ne mogu da sledim nametnute. Izvinjavam se. Oprosteno?
Bi2:Eve gi....![]()
Tenis
Makarone
Ulicama
Vecera
Gladijator
Buba mara
Konji

... inteligentan covek kome su crvenele usi svaki put kada bi video neku narodnu masu ... fine mase ... fine mase su to bile ... site secera i hleba ...
u glavi ... i oktobra pade dogovor ... da se vise niko nista ne dogovara ... i da dogovori ne vaze ... keeway@unlimit:Tenis
Makarone
Ulicama
Vecera
Gladijator
Buba mara
Konji
Posle iscrpljujuceg dana hodam Ulicama kao poblentavela...Gladna...Jedva stizem kuci...I pogodite...Opet Makarone za Veceru! Sad je stvarno preterala..."Nabacila" sam sigurno 10 kg za 2 meseca...Strasno! A ona, moja majka...Drzi liniju, gospodja...Kaze: "Pa, cerko, samo Gladijator, kao sto sam ja uspeva."
Ma, zabole me ***** da se sad upustam u neku njenu filozofiju...Sedam u fotelju i palim televizor...Zar da propustim Tenis? Zar da propustim Djokovica? Nikako! Cutim i jedem te splacine...Pocinje...Prvi game, drugi...Zavrsi se i prvi set...A oni igraju kao Konji...Odakle im onolika snaga da sibnu onu lopticu 200 km na h? Mora da jedu makarone svaki dan!!!![]()
U potpisu Buba mara

Gledaj kako nam lako ide od ruke...Bi2:Jel se vi to trudite da upropastite temu, ili vam to baš tako lako ide od ruke.?

Zvezdana~:Bi2,reci svoje argumente za to sto si pitao ...
Ognjena Mala...:Gledaj kako nam lako ide od ruke...![]()
![]()
![]()
A što ti ne uzmeš da sastaviš neku pričicu i daš neke zanimljive reči...![]()