keeway@unlimit
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
Ej, majstori gde ste? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eve gi....Šakal:Hm, a reči!?
Šakal:Hm, a reči!?
Karlo II:Mogu da zadam reci, kao u cetvrtom raz. osnovne, al' ne mogu da sledim nametnute. Izvinjavam se. Oprosteno?
Karlo II:Mogu da zadam reci, kao u cetvrtom raz. osnovne, al' ne mogu da sledim nametnute. Izvinjavam se. Oprosteno?
Bi2:Eve gi....![]()
Tenis
Makarone
Ulicama
Vecera
Gladijator
Buba mara
Konji
keeway@unlimit:Tenis
Makarone
Ulicama
Vecera
Gladijator
Buba mara
Konji
Posle iscrpljujuceg dana hodam Ulicama kao poblentavela...Gladna...Jedva stizem kuci...I pogodite...Opet Makarone za Veceru! Sad je stvarno preterala..."Nabacila" sam sigurno 10 kg za 2 meseca...Strasno! A ona, moja majka...Drzi liniju, gospodja...Kaze: "Pa, cerko, samo Gladijator, kao sto sam ja uspeva."
Ma, zabole me ***** da se sad upustam u neku njenu filozofiju...Sedam u fotelju i palim televizor...Zar da propustim Tenis? Zar da propustim Djokovica? Nikako! Cutim i jedem te splacine...Pocinje...Prvi game, drugi...Zavrsi se i prvi set...A oni igraju kao Konji...Odakle im onolika snaga da sibnu onu lopticu 200 km na h? Mora da jedu makarone svaki dan!!!![]()
U potpisu Buba mara
Gledaj kako nam lako ide od ruke...Bi2:Jel se vi to trudite da upropastite temu, ili vam to baš tako lako ide od ruke.?
Zvezdana~:Bi2,reci svoje argumente za to sto si pitao ...
Ognjena Mala...:Gledaj kako nam lako ide od ruke...![]()
![]()
![]()
A što ti ne uzmeš da sastaviš neku pričicu i daš neke zanimljive reči...![]()