Igra - sastavi priču

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KAA. pišeš li ti ozbiljnije ? ..."stari sat u grudima", "blagoslovio sam suzama.kamen.." ja se rastopila !

Bila sam samo tvoja marioneta. Zapalio si me, i ja sam gorela, gorela, gorela....Šibica je prema tom plamu ništa. Samo plava noć bila je svedok mog nestajanja, u tebi.I šta sad? I gde sad, sa otiskom tvog stopala na srcu?

- vatra,
- vrata,
- vrt,
- vreteno,
- visoko;

U tom trenutku kao da se vreteno okretalo visoko u grudima i poput svrdla kidalo sve sto je ikada postojalo..Osetila je i vatru, koju nije zelela da prizna ...
Sludjena emocijama, netremice je gledala u vrata koja su vodila u vrt....Zelela je da pobegne...

Nadam se da nije kasno da se i ja priključim :)

Umom su joj prolazile različite misli dok je hodala praznom ulicom. Osećala je kao da je nečije ruke vuku, kidaju je dok je pogledom pratila svaki korak. Reljef je nekako drugačiji sada kada zna istinu o ovoj planeti... Apsurdno je rasudjivati o tome. Ostaviće prošlost, za nju je počelo novo doba... ko zna, možda će budućnost biti ipak bolja...

-Ruka
-Vilica
-Krv
-Nož
-Rana
-Sećanje

Ruka je poletela ka njenom licu. Vilica se opustila od šoka i potekla je krv. Nije bila ni svesna, niti je osećala bol u tom trenutku. Gledala je njega, a srce je tražilo nož. " Ne, ne nož"- govorila je u sebi. " Moja rana će zarasti brzo, a njega će dok je živ razjedati sećanje, sećanje..".

- krpa,
- klupa,
- kokos,
- kutija,
- konac.

KAA. pišeš li ti ozbiljnije ? ..."stari sat u grudima", "blagoslovio sam suzama.kamen.." ja se rastopila !
:D Slatka si... :D drago mi je da ti se svidja...
Prvo,kokos-drvo...drugo - klupa,na klupi krpa... i kutija i konac... i ona da sedi na klupi,na krpi- pod kokos-drvom, i da mi veze zlatnom niti iz kutijice na svojim grudima neke tajne reci... :)
-orgazam
-nirvana
-bol
-bar
-muva
-patika

U jeftinom baru, gde je dolazio prilicno cesto , izmucena lica su se opet menjala pod naletom alkohola. Postajala su nekako prijatnija..Sledi nirvana, pomislio je. Narucio je jos jedno pice.i.opsovao glasno kada je ugledao muvu u casi...pola je nehotice prosuo na patiku.
Ocajan u svojoj nemoci pomislio je na razlog zbog cega je u stvari ovde...jedan obican orgazam ..

Igra je bila dovoljna da nam uzburka krv u telima, pomuti razum. Noć pretvori u dan, dan u san.. Poljubac dovoljan da nas spoji. A, samo jedna reč da nas rastavi. Ko je učinio pogrešan korak, ja ili ti? Ili je taj raskorak bio neminovan?Ne znam, al rana i suze ostadoše meni kao sećanje na igru.

- drvo,
- kamen,
- cvet,
- oblak,
- suncobran,
- kišobran.

Bolna duša će prepoznati svoj odraz na kosmičkim rendgen slikama kada svoj otisak oseti kao zvuk kišne kapi na svežim posekotinama noći. Transpiracija duše se leči umetnošću koja krije dovoljno lepote za svačije modro oko. Pismo osujećuje uspomenu, truli na kiši ..

nevidljivo
oblaci
tamno
pukotina
izgubljen slučaj

U tisini senki cerove sume,tkala je sliku od leptirovih krila...Slagala je boje,ne mareci za prah koji joj je ostajao na jagodicama prstiju....Bese lutka sazdana od svetlosti i sna,poslednja od svojih- tkala je svoj pokrov, birajuci radije secanje i uspomenu od starosti...
Stigmata
Koan
Trenutak
Beskraj
Kamen
Mesec

Kaa:
U tisini senki cerove sume,tkala je sliku od leptirovih krila...Slagala je boje,ne mareci za prah koji joj je ostajao na jagodicama prstiju....Bese lutka sazdana od svetlosti i sna,poslednja od svojih- tkala je svoj pokrov, birajuci radije secanje i uspomenu od starosti...
Stigmata
Koan
Trenutak
Beskraj
Kamen
Mesec

Ma, nagovoriću ja tebe...kad-tad ;) .Pozz

..."Prah prahu.." rece,ne skrivajuci sjaj nadolazeceg ocaja u ocima....Prsti su drobili zemlju dok su se na povrsini sveze humke koprcale larve,svetlucajuci kicoskim sjajem- pozlacene suncem koje se sakrivalo iza planine...Noc je dolazila polako...
Poljubac
Zubi
1976
Park
Terasa
Novembar
Tuga

u parku se skupila sva tuga , u granicama njenog tela na klupi povijenog
novembar 1976 svet je dopunio jednim zhivotom koji joj je na dlanu ostavio trag, zubi...
terasom joj svesti sheta jedan poljubac...njene ochi ljube nebo jer njega nema

vetar
grabiti
mochvara
klupa
miris
dodir
leto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back