cange
Poznat
- Poruka
- 7.371
Za rodjendan mi je moj prijatelj Paprika poklonio najnoviji CD... Užas!
Pa to pevanje mogu slušati samo Deda Mraz i Baba Roga ...
Pa to pevanje mogu slušati samo Deda Mraz i Baba Roga ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e, ovo cu vec prepustiti nekom drugom![]()

. Svesni njegove buduće veličine i popularnosti među širokim narodnim masama, čuvali su ga ljudi obučeni u crno i naoružani sekiricama nonšalantno zadevenim za pojas.

Beograd
Rusi
Hrvati
Šešelj
Vojvoda
Kraljica
Her little majesty
Masakr
Genocid
Mlađan Dinkić
1988.
1989.
2005.
Jozef Rajcinger
San Marino
Neizmerne Američke Države
Nikad ugašen požar
Spaljene slike
Lenjiri vrište
Šućmurasta fara
Prašnjavi gej
Parada
27.Januar
31.Decembar
1.januar
4.februar
8.april

Kad god uciteljica zada pismeni zadatak na temu jesen, ja znam da ce budale iz odeljenja da se raspisu na klasicne mamce tipa "zute dunje, pokosena polja, obrani kukurizi i pecenje rakije"...bla, bla, kao i uvek...ono, bre o cemu stvarno treba da se pise i sto zanima svakog normalnog cetrnaestogodisnjaka poput mene, jesu svadbe u jesen...i, ono sto dolazi posle svadbe
znate vec na sta mislim
manijak
zatvorenik
leprsavo
zvono
kajmak
,ali da pokusam....
Hard to top that,bilo je extra,ali da pokusam....
Kad bejah vrlo mlad bio sam pravi manijak,manijacio sam tako po komsiluku dok me strina Tankosava nije navatala kako zavirujem pod njeno leprsavo medjunozje,prorekla mi da cu kad odrastem biti najmrsaviji zatvorenik,slabo sam jeo u to doba,pa sam odlucio da ne ispunim njenu kletvu,ako nista bar da ne budem mrsav.Sa prvim zvonom ocevoga sata,koji ga je budio da krene na posao u rudnik,dohvatio sam se kajmaka sto ga mater sinoc skinu sa tek uzvrelog mleka koje je prodavala na pijaci kao punomasno...
vatren
nazuljane pete
istrosena
podmukao
grcevito
jauk
mlitav
groznica
testera
jogunast
nadstresnica
Kod tebe nista bez sira i kajmaka.zvezda
smrt
poljubac
lepota
kolac
zivotinja
sremski sir
nisam u zivotu bila na dijetiBio je to dan kada je Zvezda igrala protiv Partizana,veciti derbi,dan kada zelimo smrt ili bar neku tezu povredu nasim protivnicima.Majka je izletela za mnom i poslala mi poljubac,a zatim nesmotreno prosula vodu po meni,kao za srecu,kakva sreca - bio sam mokar do gole koze.Zavukoh ruku u dzep od jakne u potrazi za pljugom,ali tu bese kolac sto ga majka turi,sa strepnjom samo njoj znanoj da ne budem gladan na tekmi.Ulazim u kola,a komsija parkirao svoju krntiju,taman tako da ne mogu da se isparkiram,zivotinja!!!!Ebem i njega i njegov sremski sir sto valja na Kalenicu.